Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobrałem odnowa i jest ok tylko dupa bo zapomniałem pasy na moja szelmę 176 lev i gram Antymage odnowa

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok teraz sprawa Polskiego [GS]Hooney na forum Karyvlea. Dajcie sobie spokoj z tym serverem.

Dostalem bana za notke, gdzie napisalem w mojej gildii, ze ide grac na inny server :)

Wydawalo mi sie, ze polski GS powinien chodź lekko stanać za mną. To ta jeszcze ze dobrze mi tak i wgl.

Wydalem okolo 400 zl. Na forum napisalem, ze chce to odzyskac to od razu bana na forum rowniez dostalem. Pozdrawiam.

Last Chaos Holy znowu powraca.

Ja wraz z Astaroath jestesmy w Staffie Holy.

Duzo eventow bufki caly czas.

Zapraszam.

Moj nick w grze i na forum [GS]Creative

Opublikowano

Ok teraz sprawa Polskiego [GS]Hooney na forum Karyvlea. Dajcie sobie spokoj z tym serverem.

Dostalem bana za notke, gdzie napisalem w mojej gildii, ze ide grac na inny server :)

Wydawalo mi sie, ze polski GS powinien chodź lekko stanać za mną. To ta jeszcze ze dobrze mi tak i wgl.

Wydalem okolo 400 zl. Na forum napisalem, ze chce to odzyskac to od razu bana na forum rowniez dostalem. Pozdrawiam.

Zapraszam.

Nie ważne gdzie, ważne co napisałeś w tej notce. Napisałeś, że idziesz na Holy i zapraszasz tam każdego, kto pójdzie z Tobą, dostanie jakiś prezent. Czyż to nie reklama serwera? Tak. A za coś takiego jest perm ban. A bana na forum wyłapałeś za obrażanie na chatboxie bodajże.

Jesteś dorosły, masz ponad 30 lat, a zachowałeś się jak 13-letnie dziecko... Czytałam to wszystko co pisałeś i zaczęłam się zastanawiać jak można w Twoim wieku tak się przejmować grą.

Co do cash... Nikt Ci nie kazał ładować cashu, gra Last Chaos jest w 100% darmową grą, a IS jest tylko dla chętnych ;)

Co do Hooney... Niestety, taka jej rola, musi reportować wykroczenia graczy, to, że była z Tobą w gildii nie znaczy, że można Ci wszystko.

Podsumowując... Twoje komentarze są zbędne, w końcu dlaczego zdenerwowałeś się, że dostałeś bana jeżeli i tak poszłeś na Holy ? To konto nie byłoby Ci potrzebne... Więc w czym rzecz?

@PS Nie Twojej gildii ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zapraszam.

Posłuchaj kolego.

Tak jak napisała wyżej Boomwuayash... To była oczywista reklama, nie będę tutaj wklejała odnośnika do tego zdjęcia, bo nie ma powodu, ale gdyby ktoś był ciekawy to ma na naszym forum w ban list. :)

Ja powinnam stawać za Tobą? Z jakiego powodu? Po pierwsze, moją rolą jest raportowanie graczy. Po drugie, (niech każdy wie, bo to przechodzi ludzkie pojęcie... może przynajmniej już nikogo nie oszuka) wmawiałeś nie tylko mi, a i większości osobom na innych serwerach (777, Universe...) że masz 18-19 lat i że masz siostrę. Później mówiłeś, że masz dziecko i mieszkasz sam. Później że wcale nie masz dziecka i że nie mieszkasz sam. Ukrywałeś się przede mną na Aio, wypierałeś się swojej osoby, nawet okłamywałeś wtedy kiedy pytałam czy grałeś na Uni i jaki miałeś nick (omińmy fakt że w aplikacji na Holy napisałeś że grałeś xD, a sprawdzałam to bo coś czułam że Ty to Ty ^^). Teraz nagle okazuje się, że masz 35 lat, żonę, dzieci i żadnej siostry. xD

Tak w ogóle, to wątpię żebyś miał 35 lat :) Zachowujesz się jak dziecko, okłamujesz wszystkich i najsmutniejsze jest to że Ci ludzie nie są tego świadomi...

Tutaj dowód Twojej dojrzałości (Carllana to on): http://img89.imageshack.us/img89/3862/kebi.jpg

Za to wszystko co mi zrobiłeś, wiedz, że to bardzo bolało.

Uważajcie na niego, ponieważ niedługo może powie że jest rodowitym Niemcem i ma porshe. ^^ Enjoy.

Aha, a to normalne że dostałem gifta wartego 22k cash w is? o.O

Jakieś jewele na których piszę +25 ale nie ogarniam co to xD

o.O Nie ogarniam jeszcze tych jeweli, więc Tobie nie pomogę. Ale co 30 min dostajesz skrzynki z nagrodami :)

Opublikowano

właśnie i jakich tokenow ? :) Domi już grasz tu ? :)

i jak zdobyć te tytuły co niektórzy mają ?

i w sety jakie tam jevele się najlepiej sprawdzają ?

Tak, będę grać ^^ Odzyskam gildię moją ;)

Myślę, że to te zwykłe tokeny... Title kupujesz w IS, taki prezent jakby chyba i losujesz z tego jakiś.

Co do jeweli to tak jak wszędzie, atak i hp i celka/eva :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tymi tokenami, czy to bug... Jak się dowiem to napiszę. :) Ale jeżeli faktycznie potrzeba tokenów to na pewno tych zwykłych :)

edit: Okey, potrzebne są tokeny. Po to żeby postacie botkowe nie miały za nic itemków z tych skrzynek. :P No cóż, trudno, i tak nie musiało w ogóle tego być a tak to przynajmniej jakieś urozmaicenie... W końcu zacznę zbierać tokeny xD

Opublikowano

Posłuchaj kolego.

Tak jak napisała wyżej Boomwuayash... To była oczywista reklama, nie będę tutaj wklejała odnośnika do tego zdjęcia, bo nie ma powodu, ale gdyby ktoś był ciekawy to ma na naszym forum w ban list. :)

Ja powinnam stawać za Tobą? Z jakiego powodu? Po pierwsze, moją rolą jest raportowanie graczy. Po drugie, (niech każdy wie, bo to przechodzi ludzkie pojęcie... może przynajmniej już nikogo nie oszuka) wmawiałeś nie tylko mi, a i większości osobom na innych serwerach (777, Universe...) że masz 18-19 lat i że masz siostrę. Później mówiłeś, że masz dziecko i mieszkasz sam. Później że wcale nie masz dziecka i że nie mieszkasz sam. Ukrywałeś się przede mną na Aio, wypierałeś się swojej osoby, nawet okłamywałeś wtedy kiedy pytałam czy grałeś na Uni i jaki miałeś nick (omińmy fakt że w aplikacji na Holy napisałeś że grałeś xD, a sprawdzałam to bo coś czułam że Ty to Ty ^^). Teraz nagle okazuje się, że masz 35 lat, żonę, dzieci i żadnej siostry. xD

Tak w ogóle, to wątpię żebyś miał 35 lat :) Zachowujesz się jak dziecko, okłamujesz wszystkich i najsmutniejsze jest to że Ci ludzie nie są tego świadomi...

Tutaj dowód Twojej dojrzałości (Carllana to on): http://img89.imageshack.us/img89/3862/kebi.jpg

Za to wszystko co mi zrobiłeś, wiedz, że to bardzo bolało.

Uważajcie na niego, ponieważ niedługo może powie że jest rodowitym Niemcem i ma porshe. ^^ Enjoy.

o.O Nie ogarniam jeszcze tych jeweli, więc Tobie nie pomogę. Ale co 30 min dostajesz skrzynki z nagrodami :)

Delpfhi! toz to prawda? Oklamales pewnie nas wszystkich , a ja darzylem ciebie takim zaufaniem ale najwidoczniej nie potrzebnie , a co do serwerka wracam za kilka dni chyba nie wyrzuciliscie mojej postaci z gildii? D: i kupcie dla mnie buty dla czarki oddam ;D

Opublikowano

Delpfhi! toz to prawda? Oklamales pewnie nas wszystkich , a ja darzylem ciebie takim zaufaniem ale najwidoczniej nie potrzebnie , a co do serwerka wracam za kilka dni chyba nie wyrzuciliscie mojej postaci z gildii? D: i kupcie dla mnie buty dla czarki oddam ;D

Chyba Michałek Cię wywalił... Wejdź teraz ch4, przyjmę Cię.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Chyba Michałek Cię wywalił... Wejdź teraz ch4, przyjmę Cię.

Napisalem jak przyjdzie mi komp to w krocze ponownie do swiata Lc jak narazie to i tak bede biegal bez gildii bede robil za pustelnika :)

Opublikowano

Niestety, ale to prawda.

Napisalem jak przyjdzie mi komp to w krocze ponownie do swiata Lc jak narazie to i tak bede biegal bez gildii bede robil za pustelnika :)

Chyba Michał Ciebie wywalił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...