Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzalem 2 lisa w juno zabralem mu troche hp i dalej juz nie moglem . 2 to w dratan taka sam sytuacja dotego w dratan bilem go z szelma efekt byl taki sam.

Ten ostani podpunkt co znaczy ?

Make Combos for Farm "Coin of Masters" for get your best Silver Rings

Nie tego bossa bilem ehh

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewne aby ubić bossa trzeba mieć set i wep +28... Kpina.

Bossy są zdecydowanie za mocne - dobrym pomysłem było by obniżyć im ilość hp/deffa, bo bić mocno mogą ( w sumie to boss ). Ale bezsensem jest bicie tyle czasu 1 bossa, zrobili to samo co na Destiny - tylko, że tam nie jest konieczne bić tych bossów, a tutaj? Dropi z nich set i broń... :x Lepiej było by gdyby dropiło to z normalnych mobków ;x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bilismy nie tego bosa co trzeba ten z bronia i setem latwy jest reszta bossow jest nie do ubicia chyba ze caly serwer brdzie go lac .

Tzn który? Można podropić, może wypadną daggerki ;x I się wrócę na asska bo rangerem nie umiem grać ;c

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tego zoltego co byl do zabicia w zadaniu z juno (jest w 2 miejscach). Leca z niego skrzynki z bronia 2 rodzaje i armor + AMS (bardzo rzadko leca ) skrzynka z buffkami i to tyle chyba.

Pytanie mam czy z tego bossa z wyspy cos dropi dobrego ?

Opublikowano

Nigdy go nie ubiłam więc Ci nie powiem :P Trzeba się wzmóc i wydropić trochę golda, kupić ms i ulepszyć bronie, żeby kilka osób z gildii miało 176 i wepa +26 chociaż, wtedy można pomyśleć o wypadach na te mocniejsze bossy.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nigdy go nie ubiłam więc Ci nie powiem :P Trzeba się wzmóc i wydropić trochę golda, kupić ms i ulepszyć bronie, żeby kilka osób z gildii miało 176 i wepa +26 chociaż, wtedy można pomyśleć o wypadach na te mocniejsze bossy.

Oczywiście stuny na bossy nie działają, prawda? Ehh...

Opublikowano

Oczywiście stuny na bossy nie działają, prawda? Ehh...

Siatka mi wchodziła nawet często;) Możliwe, że stone wejdzie? Zobaczy się ( będziesz króliczkiem doświadczalnym ) ^^ Jeśli tak... To są one do ubicia i to bez problemu :)

Btw zmieniłam nazwę gildii ;]

k1hvCVp.gif

Opublikowano

3 pytanie ;d

1. Bron z 165 ulepsza się runami ... i zapewne secik na 175-6 tez :) czy jest jakiś inny sposób na drop run bądź kupno ich? bo w jedną godzinkę dropło mi z 6 ich .... a potrzebuje ich dużo

2. Czy w tym miejscu gdzie się wbija między 165-175 (plaża;d) też wam leci z koksem 1% max ? mi tak leci na 165 to tam na 173 będę miał chyba 0,10% ;p

3.jak to jest z ulepszeniami do +18 runami a potem niby tymi master stone tylko? a one tylko w is są? czy można te rzeczy jakoś inaczej ulepszać do tego max plusa 26-8(nie pamiętam dokładnie)

Dzięki z góry

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Opublikowano

3 pytanie ;d

1. Bron z 165 ulepsza się runami ... i zapewne secik na 175-6 tez :) czy jest jakiś inny sposób na drop run bądź kupno ich? bo w jedną godzinkę dropło mi z 6 ich .... a potrzebuje ich dużo

2. Czy w tym miejscu gdzie się wbija między 165-175 (plaża;d) też wam leci z koksem 1% max ? mi tak leci na 165 to tam na 173 będę miał chyba 0,10% ;p

3.jak to jest z ulepszeniami do +18 runami a potem niby tymi master stone tylko? a one tylko w is są? czy można te rzeczy jakoś inaczej ulepszać do tego max plusa 26-8(nie pamiętam dokładnie)

Dzięki z góry

1. Jak chcesz runy to szepnij do mnie na ch3 [GS]Hooney, mam ich bardzo dużo bo w Juno lecą jak szalone. xD

2. Jak otwierali serwer to leciało tam po 2% na pełnym koksie, możliwe, że zmniejszyli żeby ludzie się nie skarżyli, że za szybko można wbić cap. :P

3. Do +18 runami, powyżej Master Stonami. Boxy możesz kupić w IS (do +26) lub wygrać w eventach lub wydropić w World Bossów.

EDIT: Runy możesz także kupować z Merchanta Behemotha, ale musisz najpierw zrobić to affinity (jeżeli jesteś czarką to masz łatwiutko :P)

Tych word bossow nie ubujesz one sa chyba zbugowane jak ja bronia +24 set HR i 3 pasek +potki na atak nic mu nie bralem to znaczy ze cos jest nie tak .

1. Rozmawiałam z adminem, powiedział że sprawdzi co się dzieje, bo tak nie powinno być.

Tego zoltego co byl do zabicia w zadaniu z juno (jest w 2 miejscach). Leca z niego skrzynki z bronia 2 rodzaje i armor + AMS (bardzo rzadko leca ) skrzynka z buffkami i to tyle chyba.

Pytanie mam czy z tego bossa z wyspy cos dropi dobrego ?

Ten boss z wyspy to jest World Boss i z niego lecą Armor Master Stone, High Master Stone Box oraz Low Master Stone Box oraz jakieś runki i inne duperelki.

Zapewne aby ubić bossa trzeba mieć set i wep +28... Kpina.

Bossy są zdecydowanie za mocne - dobrym pomysłem było by obniżyć im ilość hp/deffa, bo bić mocno mogą ( w sumie to boss ). Ale bezsensem jest bicie tyle czasu 1 bossa, zrobili to samo co na Destiny - tylko, że tam nie jest konieczne bić tych bossów, a tutaj? Dropi z nich set i broń... :x Lepiej było by gdyby dropiło to z normalnych mobków ;x

Wepy i sety dropią z Juno Nightmare w... Juno. Te bossy są w dwóch miejscach, dropią na idb (możesz kupić u NPCa za 18kk/szt).

Opublikowano

Widze, ze adminem jest sp1ke czy jakos tak. Ta osoba ma tez server o nazwie Universe? Czy sie myle? Moze rowniez do Was dolacze

Ktoś wcześniej pisał że tak;)

Zapraszamy im więcej ludzi tym lepiej;d

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Widze, ze adminem jest sp1ke czy jakos tak. Ta osoba ma tez server o nazwie Universe? Czy sie myle? Moze rowniez do Was dolacze

Tak, on jest administratorem UniverseLC oraz tego serwera razem z dwoma zajebistymi chłopakami :-D

(ja to pisałam :P)

Opublikowano

Gdzie jest ten boss od tego klubu Behemot? ;> Bo muszę go zabić. W ogóle ciężko go ubić? Dam radę solo?

I jak szybko wbić 175/6 na wyspie? Bo tam strasznie wolno exp leci, a mobki jakieś takie... dziwne. xD

Opublikowano

Gdzie jest ten boss od tego klubu Behemot? ;> Bo muszę go zabić. W ogóle ciężko go ubić? Dam radę solo?

I jak szybko wbić 175/6 na wyspie? Bo tam strasznie wolno exp leci, a mobki jakieś takie... dziwne. xD

Dasz radę go zabić, chyba jedyny boss normalnie do ubicia. On jest w młydzie Burbank, chyba wiesz gdzie jest ;d

176 na wyspie to jakaś 1h roboty maksymalnie ;D Po ile Ci leci? Mi leciało po 5% cały czas więc lipy nie miałam :p

Nom... Mobki powinny zamienić, dzieci też grają w te gre... A czarka to jednak lekka przesada ;/

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dasz radę go zabić, chyba jedyny boss normalnie do ubicia. On jest w młydzie Burbank, chyba wiesz gdzie jest ;d

176 na wyspie to jakaś 1h roboty maksymalnie ;D Po ile Ci leci? Mi leciało po 5% cały czas więc lipy nie miałam :P

Nom... Mobki powinny zamienić, dzieci też grają w te gre... A czarka to jednak lekka przesada ;/

Co Ty chcesz, czarka z gołym tyłkiem lata, hahaha. xD Rozwaliło mi to system.

Nie wiem po ile mi leci, ale zdecydowanie za mało. ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...