Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Servera: All In One Last Chaos (AioLC)

Strona:

http://aiolc.ventruegames.com/

Forum:

http://forums.ventruegames.com/

Level startowy: 80 (na start otrzymujemy eq oraz kilka drobiazgów typu pbi, expb, jakieś adrenaliny...)

+ w samym shopie dostępne są pbi (5kk/szt) oraz expb (1kk/szt)

Na mobach startowych dostajemy od 0,5-1,5kk, tych na samym końcu po 4-5kk. (W IS dostępne są scrolle które zwiększają dropa golda o 200%)

EXP: Nie mam informacji, ale lvl cap da się wbić w jeden dzień.

PU: Za potwora dostaje się 200.000, do skili nie potrzeba książek.

Level Cap: 176

OnlineTime: 4 cash za 10minut

Dungeon: 100% 24/7

Affinity: x20

Link do pobrania:

http://aiolc.com/web/downloads.php

Serdecznie wszystkich zapraszam, server godny polecenia.

Ilość graczy online: gicypw.png

Widzę że cena cashu Was interesuje, także wstawię cennik tutaj w pierwszy post żeby każdy mógł sobie zerknąć bez buszowania:

574 za 2,46 zł

861 za 3,69 zł

1,148 za 4,92 zł

1,435 za 6,15 zł

1,722 za 7,38 zł

2,584 za 11,07 zł

5,455 za 23,37 zł

7,177 za 30,75 zł

Czym się serwer wyróżnia?

1) Co 30 minut dostajesz specjalne skrzynki z nagrodami (do ich otwarcia potrzebujesz zwykłych tokenów).

2) Fortune System ze 100% szansą na wejście specjalnego efektu.

3) Co godzinę dostajesz buffa który Ci podnosi 10% expa oraz dropu (za pierwszą godzinę 10%, za drugą 20%...)

4) Specjalny PvP system. Za zabijanie graczy na arenie dostajesz PvP tokeny które możesz wymienić na skrzydła lub dobrą broń dla swojej postaci!

5) Custom OX Event (zmienione nagrody, np. tygodniowy haste lub tygodniowa potka na HR dodająca sporo celności, specjalny tytuł OX)

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze jak cos jutro dolacze. ; ]

Hohohoho 1.8 gb to musi byc dobry serwer , a co z gildia? masz juz jakas? moze dam rade dzisiaj dolaczyc.

Opublikowano

Hohohoho 1.8 gb to musi byc dobry serwer , a co z gildia? masz juz jakas? moze dam rade dzisiaj dolaczyc.

Waga clienta nie zalezy od dobrego servera lol....

Ale w tym wypadku muszę się zgodzić, dobry server.

buu

Opublikowano

No widzisz.. ; ] Wiec ogarniamy rodakow , tworzymy gildie i startuje w bitwie o grod ,a i ostatnie pytanie jak z cash drogi czy tani? ; ] Jak mozesz to mi napisz kwoty co za ile..; )

Opublikowano

Dlaczego nie możesz pobrać?

574 za 2,46 zł

861 za 3,69 zł

1,148 za 4,92 zł

1,435 za 6,15 zł

1,722 za 7,38 zł

2,584 za 11,07 zł

5,455 za 23,37 zł

7,177 za 30,75 zł

Metoda przez SMS, ale z tego co patrzyłam takie same kwoty są jakbyście kupowali przez Paypal czy fortumo.

Opublikowano

Czyli tani cash , a jak z itemkami w IS? drogie czy tanie? Przez co pobierasz? Ja pobieram przez Direct i wszystko ok. ; ]

Opublikowano

Nie wiem, to chyba przez przeglądarkę ( Opera ) . Teraz staram się Firefox'em, pobiera 600kb/s więc może za jakieś 2 godziny wejdę na serwer :)

Podoba mi się affinity x20 <3 Tak szczerze, tylko to mnie tu kusi ;>

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No, mi to spadła prędkość do 200kb/s ( nie wiem czemu ) a pobieram z Mega, tam zawsze leciało od 700 do 900 kb/s ;x

@Zaczęłam pobierać od nowa, ponieważ stanęło. Teraz wybrałam opcję Mega hight speed czy jakoś tak, leci lepiej, ale chyba będzie miało więcej patchów. Wcześniej ważyło 2GB ponad, teraz tylko 1.8GB. Ale, wolę patchować grę niż ją ściągać ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problemy z pobraniem to polecam pobierać przez jakiegoś Managera, tam można stopować i w ogóle, pobieranie się nie wyłącza przez errory, a jak już to rzadko. :)

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problemy z pobraniem to polecam pobierać przez jakiegoś Managera, tam można stopować i w ogóle, pobieranie się nie wyłącza przez errory, a jak już to rzadko. :)

W mangerze nie chciało mi nawet zacząć pobierać ;) Ale to nic, już prawie się udało, 7min do końca, może się uda ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Haha oj droga Lady u mnie tak samo , ale pobieram i testuje wszystkie menagery jak mi sie uda z ktoregos pobrac to ci dam znac. ; ]

Opublikowano

co do tych patchy co ktos pisał o nich ze woli je pobierać niż wieksza instalke wtf przeciez jesli instalka by miala np o te 500 mb wiecej to patchy o tej wadze juz by nie pobieralo wiec to jeden grzyb jak to sie mowi czy patrche czy wiekszy client :) a co do serba zapowiada sie fajnie tylko 2 Pytania jakie rate upgradu jest ? i Jaki rate dropu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...