Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wygląda nawet fajnie. Własne juno (bynajmniej pierwszy raz spotykam), tylko na razie nie wiem gdzie expić, bo trwa DCS i nie można do Tomba wejść a w Stray nie dostaje expa;)

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nwm mi cos net muli i nie moge pobrac , ale jutro sprobuje jeszcze raz ... ; ]

Zakladajcie polska gildie jutro dolacze. ; )

Opublikowano

Moze jest kilka miejscowek gdzie szybko wbic mozna maxa lub po prostu bug.. ; ]

Azorek czy my czasem nie gralismy razem na jakims serwie? ; )

Opublikowano

Ktoś wie jak tu zacząć, mam 80lev i nie wiem kompletnie gdzie expic ... moby kłade wszystkie na lokacjach juno itp, lecz za moba mam 2 expa ;d Jakby blokada, gdzie dostane normalnie expa?

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Opublikowano

Ktoś wie jak tu zacząć, mam 80lev i nie wiem kompletnie gdzie expic ... moby kłade wszystkie na lokacjach juno itp, lecz za moba mam 2 expa ;d Jakby blokada, gdzie dostane normalnie expa?

Nie wiem właśnie. Próbuję dostać się do Tomba ale używając scrolli lub npc w juno zamiast do tomba przenosi do dratan. Teraz idę z buta, może się uda?

@Btw DCS 2h trwa, nie?:D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

jak dojdziesz daj znać co i jak ;) Jeśli można tylko expić w tomb to troche lipa ;) Bo na co w juno takie "mobki" i inne miasta ;)

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Opublikowano

Myślę że na wyższym lvlu będziesz dostawać exp za nie. Raty expa serwera nie są chyba podane ;) więc każda lokacja jest od x lvla do x lvla i tylko w przedziale tych lvli dostaniesz tam expa ( tak mi się wydaje )

DCS trwa więc nie wejdzie się do tomba ;x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

to jest wada takiego rozwiazania ze np w tombie od 80 do 110 itd bo w jednej lokalizacij bedzie bug i dupa z gry trzeba czekac a tak poszedlbys do innej mapki i po problemie

runcki mozliwe bo gralem praktycznie na kazdym priv lc servie ktory jest na forum

pogralem 2 min i powoli mam serwera dosc zbugowany quest startowy od drzewka za ktory dostaje sie ten 80 lvl

Opublikowano

gdzieś już to lc widziałem , albo w nie grałem tylko dawniej , może nowa odsłona ?

Nie, to jest całkowicie nowy serwer.

to troche dziwnie zrobieone skoro w strayanie expa sie nie dostaje

bug

Masz NPCa ze scrollami gdzie sie powinno expić (npc jest na środku Juno)

Moze jest kilka miejscowek gdzie szybko wbic mozna maxa lub po prostu bug.. ; ]

Azorek czy my czasem nie gralismy razem na jakims serwie? ; )

Jak wyżej. :)

Jak wyżej. W startowym pakiecie masz pbi i expb, zbieraj golda i kupuj expb :)

Nie wiem właśnie. Próbuję dostać się do Tomba ale używając scrolli lub npc w juno zamiast do tomba przenosi do dratan. Teraz idę z buta, może się uda?

@Btw DCS 2h trwa, nie? :D

Prawdopodobnie trwał DCS dlatego nie mogłaś się dostać do Tomba, scrolle na 100% działają :)

Moze i fajny serwer ale cos lagi sa straszne nie wiem czy to atak czy zbyt duza ilosc graczy.

Lagi są ponieważ host (czy jak to tam się nazywa) jest jeszcze nie zmieniony, admini wkrótce wykupią nowy i będzie lepiej działało. :)

tomb naprawiony jest

sciagalem i zaluje bo jestem na lvlu 1 i dupa nie ma gdzie wyexpic a quest od drzewka nie dziala porazka

Masz na środku questa na 80 lvl, a niedaleko masz NPCa z teleportem do Tomba. btw. Jak to nie działa quest?

a ja mam you are encubered a przeciazony raczej nie jestem

no nic bedzie trzeba wrocic do lola

zal druga postacia juz zadzialalo xD

Nie jesteś raczej przeciążony, ponieważ waga przedmiotów jest zmniejszona. Jeżeli nadal tak jest to powiedz, skonsultuje to z adminami. :)

Tak to przez bitwe juz ich nie ma .Szybko sie expi zloto tez leci jak narazie idzie fajnie ale bron nie dropi. Moze pozniej bedzie dropic ciekawe .

Bronie możesz kupić u NPCa, ja biłam wepem na 80 do 165. W tym podziemiu ,,Old Castle" bodajże masz npca z broniami na 165.

Opublikowano

Mi się serwer coraz bardziej zaczyna podobać ;) Są buffki do losowania, dropią itemki do affinity któregoś w juno, kasa leci dosyć dobrze, expi się fajnie... Zobaczymy co dalej ;x

Expi się na questach?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mi się serwer coraz bardziej zaczyna podobać ;) Są buffki do losowania, dropią itemki do affinity któregoś w juno, kasa leci dosyć dobrze, expi się fajnie... Zobaczymy co dalej ;x

Expi się na questach?

Nie, na mobach.

Na 175 zaczynają się specjalne questy na tytuł Behemotha. Masz mobki w juno i musisz je zabijać. :) Z wepem 165 leci wolniej, ale też da się. Z wepem na 175 jest o wiele lepiej, szczególnie jak ten wep jest +26. (max ulepszenie +28). Nie jest tutaj trudno o te master stones więc spokojnie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...