Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm czy stara gildia jeszcze istnieje? czy juz jest kilka polskich gildii? I czy mam szanse na dojscie. ;>

Kto ze starej gildii jeszcze gra?

virhi?

Monia?

Doma?

Czy ktos jeszcze? :D

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja już nie gram, znudził mi się serwer. Strasznie tu wieje nudą, nie ma co robić po wbiciu maxa i zrobieniu full seta... WB za mocne, żeby bić samemu a nic innego nie ma ciekawego do roboty ;3

Z tego co wiem, to Paweł miał grać ale nie mam z nim kontaktu już...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

hmmm czy stara gildia jeszcze istnieje? czy juz jest kilka polskich gildii? I czy mam szanse na dojscie. ;>

Kto ze starej gildii jeszcze gra?

virhi?

Monia?

Doma?

Czy ktos jeszcze? :D

Ja gram.

Opublikowano

Serwer niczym sie nie rozni wlasciwie od innych. Te world bossy mozna bylo samemu ubic nie wiem jak teraz juz troche nie gram tu. Ale one nic ciekawego nie dropia set pvp to jakas kpina szkoda tego dropic nawet. Dodali ten system kamykow zjarany jest jak hej szkoda nawet rozpisywac sie o tym. Po dodaniu ex-rogue szkoda nawet na arene wchodzic. Ktos kto ma jakies pojecie o grze i gra ex kosi wszystkich na 2 czasem 3 deadline. Do tego dodac trzeba ze animacja niewidki zostala skrocona co powoduje ze nawet jak zlapiesz target a ona wejdzie w niewidke dostajesz blokade skilli. Jedyne co zostaje to wcisniecie ESC. Jest wiecej tego szajsu z ep2,5 czy jak tam go zwą Ogolnie uwazam ze wszytskie wersje ktore przeszly na ta wersje popelnily blad. Zwykla szelma jest mocna a ex to juz naprawde przesada. Oczywisie niektozy beda pisac ze nowa czarka tez dobra ale daliscie leki na wszystko wiec i ona pada od ex. Expienie to banal dropienie tez.Dobra wersja jak ktos zaczyna przygode z LC. Tyle mojej recenzji.

Opublikowano

Serwer niczym sie nie rozni wlasciwie od innych. Te world bossy mozna bylo samemu ubic nie wiem jak teraz juz troche nie gram tu. Ale one nic ciekawego nie dropia set pvp to jakas kpina szkoda tego dropic nawet. Dodali ten system kamykow zjarany jest jak hej szkoda nawet rozpisywac sie o tym. Po dodaniu ex-rogue szkoda nawet na arene wchodzic. Ktos kto ma jakies pojecie o grze i gra ex kosi wszystkich na 2 czasem 3 deadline. Do tego dodac trzeba ze animacja niewidki zostala skrocona co powoduje ze nawet jak zlapiesz target a ona wejdzie w niewidke dostajesz blokade skilli. Jedyne co zostaje to wcisniecie ESC. Jest wiecej tego szajsu z ep2,5 czy jak tam go zwą Ogolnie uwazam ze wszytskie wersje ktore przeszly na ta wersje popelnily blad. Zwykla szelma jest mocna a ex to juz naprawde przesada. Oczywisie niektozy beda pisac ze nowa czarka tez dobra ale daliscie leki na wszystko wiec i ona pada od ex. Expienie to banal dropienie tez.Dobra wersja jak ktos zaczyna przygode z LC. Tyle mojej recenzji.

* niektórzy jakby co ^^

Po drugie ex-assasin ma zmniejszoną prędkość ddl. Poza tym server to nuda. Z tygodnia na tydzień mniej wiary, także nie warto ściągać i zaczynać grać bo szkoda czasu.

ubh6c.png
Opublikowano

1) Jak chcesz bić samemu World Bossy to może z 20 minut Ci zejdzie aż je ubijesz. Sety PvP są spoko i za całkiem dobrą kasę można je sprzedać.

2) Co masz do systemu kamyków? xD' 100% szans że dostaniesz jakiś kamyk, w Juno dropią kamyczki lvl3 z których możesz spokojnie koksić do 11.

3) Jeden deadline zabiera max. 35k (z barierą), więc nie ma tragedii, jeżeli wchodzisz na arene z hp równym 50k to się nie dziw. :O

4) Leki mają spory cooldown, obserwuję arenę i nie raz widzę jak szelmy padają od wiedźm/ex-wiedźm. ^^'

5) Dropienie też? Przecież ,,tragedia wydropić set na 175"... Expienie zostanie zmienione po nowym update, będą dodatkowo questy dla rozrywki.

Trudno jest recenzować coś, czego się dawno nie widziało. Ostatnio mieliśmy sporo problemów, trwają pracę nad nowym update (który mogę Wam obiecać - będzie zajebisty), mniej graczy jest dlatego że ludzie zaczęli płakać po rollbacku (najgłośniej płaczą Ci, którzy przyczynili się do tego rollbacku) oraz są problemy z pingiem (nowy host - nowe problemy. Wysoki ping dla Europy, razem z nowym update zostanie to naprawione i szybciej będzie można skille wykonywać)

* niektórzy jakby co ^^

Po drugie ex-assasin ma zmniejszoną prędkość ddl. Poza tym server to nuda. Z tygodnia na tydzień mniej wiary, także nie warto ściągać i zaczynać grać bo szkoda czasu.

Jedni przychodzą, drudzy odchodzą. Chociaż ja nadal nie uważam że średnia graczy 170 to mało. ;O Oczywiście, w godzinach pracy/szkoły wiary jest mniej, ale to jest normalne.

Jeżeli ktoś nadal nie wie, co robić na serwerze to mogę mu chętnie wypisać, ponieważ raczej wszyscy Ci którzy tak piszą skończyli pewnie na wydropieniu wepa i seta i ulepszeniu ich do +18:

- Dropić kasę (na Popenianach w Juno)

- Expić peta (taak, też na Popenianach w Juno)

- Robić Affinity

- Robić sobie kamyczki do setów (nie jest to tak banalne, trzeba się trochę wysilić jednak żeby zrobić sobie te 11levelowe jewele)

- Stworzyć dobrą gildię, którą by się odbiło gród ^^

- Ubijać bossy po dodatkową zbroję na sprzedaż, niekoniecznie te Juno Nightmare.

Oczywiście szanuję to co macie do powiedzenia, każdy ma swoje zdanie. :)

Opublikowano

35k to moze ty bijesz ale nie ex z bronia +28 + full koks + pota na double damge + haste + soul wiedzmy i twoje 100k hp zejdzie (nawet nie bedziesz wiedziec kiedy ) na max 3 deadline tak jest prawda . Ex z takim zestawem zabiera ponad 40k hp na raz. Oczywiscie jak ktos wie jak grac . Bossy nigdy nie bilem tyle czasu wystarczy pasek i zaklinacz na buffa. Co do kamykow zmiencie przerabianie zeby nie cofalo o 3 to moze to bedzie fajna zabawa. Komu sie bedzie chcialo przerabiac pare tysiecy kamykow zeby uzyskac 1 kamyk 15 lvl (np 200 obrony wiecej hehe ). Sety z world bossow to dobre ale na zlom jak juz wczesniej pisalem na co rycerzowi 200 ataku magicznego. Nic sie nie zmienilo w tym temacie .Coraz wiecej tych serwerow i coraz latwiejszych niczym sie nie roznia. Oczywiscie nie pisze tego po to zeby namawiac kogos do nie grania tutaj. Najlepiej samemu sie przekonac jak jest .

Opublikowano

35k to moze ty bijesz ale nie ex z bronia +28 + full koks + pota na double damge + haste + soul wiedzmy i twoje 100k hp zejdzie (nawet nie bedziesz wiedziec kiedy ) na max 3 deadline tak jest prawda . Ex z takim zestawem zabiera ponad 40k hp na raz. Oczywiscie jak ktos wie jak grac . Bossy nigdy nie bilem tyle czasu wystarczy pasek i zaklinacz na buffa. Co do kamykow zmiencie przerabianie zeby nie cofalo o 3 to moze to bedzie fajna zabawa. Komu sie bedzie chcialo przerabiac pare tysiecy kamykow zeby uzyskac 1 kamyk 15 lvl (np 200 obrony wiecej hehe ). Sety z world bossow to dobre ale na zlom jak juz wczesniej pisalem na co rycerzowi 200 ataku magicznego. Nic sie nie zmienilo w tym temacie .Coraz wiecej tych serwerow i coraz latwiejszych niczym sie nie roznia. Oczywiscie nie pisze tego po to zeby namawiac kogos do nie grania tutaj. Najlepiej samemu sie przekonac jak jest .

1) Dużo się zmieniło, z barierą szelmy zabierają poniżej 35k z wepem +28. ;) 40k hp to może przed ep3 zabierała taka szelma. :)

2) Hah, to Ty myślisz, że to będzie takie łatwe. :O? Najlepiej, żeby od razu do npca dali kamyczki 11lvl lub od razu 15. Jak nie chcesz żeby tak często cofało to polecam scrolle z is, są tanie.

3) Set zostanie naprawiony.

Opublikowano

Ja to jednak koncze gre na tym serwerze , a jak ktos jakis fajny bedzie mial na ktorym nie ma 100% cooldowna to prosze napisac na priv dobrze by bylo aby byl maly lvl cup :0

Opublikowano

Siema zaczynam gre,skad wziasc te Aio ACC ? Mój nick w grze jbc to Steve,gram na ch3 (AutoBuffy) ^^ jeśli jest jakaś gildia,która przyjęłaby low'a na ten moment,to chętnie dojde :D dziękuje,pozdrawiam :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Siema zaczynam gre,skad wziasc te Aio ACC ? Mój nick w grze jbc to Steve,gram na ch3 (AutoBuffy) ^^ jeśli jest jakaś gildia,która przyjęłaby low'a na ten moment,to chętnie dojde :D dziękuje,pozdrawiam :D

Chodzi Ci o Silver Rings? Musisz uzbierać 150 monetek z MC i otworzyć skrzyneczkę znajdującą się u Cash Merchanta.

Opublikowano

Chodzi Ci o Silver Rings? Musisz uzbierać 150 monetek z MC i otworzyć skrzyneczkę znajdującą się u Cash Merchanta.

Tak o to mi chodziło,już wiem :P spytałem kogoś na czacie :D a jest jakis sposob na szybki zarobek ?

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Tak o to mi chodziło,już wiem :P spytałem kogoś na czacie :D a jest jakis sposob na szybki zarobek ?

- Zabijanie na lucky scroll (kosztuje 250kk max) popenianów na farmie w Juno, ja jak grałam czarką to w godzinę potrafiłam 7kkk wytrzepać, ale wiesz... wep +26, Tobie bez takiego wepa pewnie by szło trochę krócej, dodam że warto kupować gotowe wepy +26 ^^ byle great.

- Zabijanie Juno Nightmare i sprzedawanie setów

- Robienie właśnie tych ACC i sprzedawanie

- Robienie kamyczków z jeweli lvl 3 i sprzedawanie

- Pójście na MCS i kupienie mnóstwo owli, schodzą po 100k/szt, kupisz za 10k/szt... Czasami i nawet więcej możesz wyciągnąć, ale wiesz.. możesz czekać :P Najlepiej spróbować polosować sobie z tych 30 dniowych skrzynek bilet do magazynu. ^^ Będzie wtedy łatwiej kupować.

Opublikowano

- Zabijanie na lucky scroll (kosztuje 250kk max) popenianów na farmie w Juno, ja jak grałam czarką to w godzinę potrafiłam 7kkk wytrzepać, ale wiesz... wep +26, Tobie bez takiego wepa pewnie by szło trochę krócej, dodam że warto kupować gotowe wepy +26 ^^ byle great.

- Zabijanie Juno Nightmare i sprzedawanie setów

- Robienie właśnie tych ACC i sprzedawanie

- Robienie kamyczków z jeweli lvl 3 i sprzedawanie

- Pójście na MCS i kupienie mnóstwo owli, schodzą po 100k/szt, kupisz za 10k/szt... Czasami i nawet więcej możesz wyciągnąć, ale wiesz.. możesz czekać :P Najlepiej spróbować polosować sobie z tych 30 dniowych skrzynek bilet do magazynu. ^^ Będzie wtedy łatwiej kupować.

A jest tu takie coś jak Epic Exp Spell + Big Snowman = Go Go Power Rangers ? czy nie za bardzo ?;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

A jest tu takie coś jak Epic Exp Spell + Big Snowman = Go Go Power Rangers ? czy nie za bardzo ?;p

Nie, ale bez tego też znośnie leci. Z tym co powiedziałeś leciałoby stanowczo za szybko. :P

Opublikowano

Ja mam jakiś dziwny problem. Pobrałem klienta, ale, gdy się loguje to po kilkunastu sekundach mam dc. I tak za każdym razem, nie udało mi się wyjść z poza Juno nawet. Miał ktoś podobne problemy?:s

Opublikowano

Ja mam jakiś dziwny problem. Pobrałem klienta, ale, gdy się loguje to po kilkunastu sekundach mam dc. I tak za każdym razem, nie udało mi się wyjść z poza Juno nawet. Miał ktoś podobne problemy?:s

Być może ktoś DDoSuje, albo mają problemy z hostingiem. Najlepiej, gdybyś napisał na forum serwera.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Server jest caly czas DDoSowany. Wszystkiemu są winni Niemieccy gracze. Nic nie poradzicie na to.

Ale jesteś groźny ^^ Nie błaźnij się, chcesz pokazać jaki to Ty jesteś obeznany? Ojej... Kolejny Bóg internetu.

@Zmieniło się coś w systemie expienia?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Server jest caly czas DDoSowany. Wszystkiemu są winni Niemieccy gracze. Nic nie poradzicie na to.

Eeeeeeeee. Niemieccy nie, jakieś chinole atakowali serwer, ale już ataki od tej strony nie wrócą bo Admini zablokowali możliwość grania dla Azji (pomijając Rosję).

Ale jesteś groźny ^^ Nie błaźnij się, chcesz pokazać jaki to Ty jesteś obeznany? Ojej... Kolejny Bóg internetu.

@Zmieniło się coś w systemie expienia?

Widać jak obeznany.

Niet, dzisiaj będzie update z nowym raidem (Akan), z nowym sposobem pozyskiwania MSów, z nowymi questami, z eventem świątecznym blabla. :P Jak update zostanie już wstawiony to opublikuję tutaj pełną listę rzeczy które zostały wprowadzone.

Hm... Nie wiem co się dzieje, owszem wczoraj był atak, ale to już dawno ustąpiło. Nadal masz takie problemy?

Opublikowano

Eeeeeeeee. Niemieccy nie, jakieś chinole atakowali serwer, ale już ataki od tej strony nie wrócą bo Admini zablokowali możliwość grania dla Azji (pomijając Rosję).

Widać jak obeznany.

Niet, dzisiaj będzie update z nowym raidem (Akan), z nowym sposobem pozyskiwania MSów, z nowymi questami, z eventem świątecznym blabla. :P Jak update zostanie już wstawiony to opublikuję tutaj pełną listę rzeczy które zostały wprowadzone.

Hm... Nie wiem co się dzieje, owszem wczoraj był atak, ale to już dawno ustąpiło. Nadal masz takie problemy?

Tak. Widzę, że inni grają normalnie, bo pojawiają się wiadomości na chacie i mogę też napisać do kogoś, zanim oczywiście pojawi się okienko "disconnected"

Opublikowano

Tak. Widzę, że inni grają normalnie, bo pojawiają się wiadomości na chacie i mogę też napisać do kogoś, zanim oczywiście pojawi się okienko "disconnected"

Tylko na jednym koncie masz z tym problem? Stwórz drugie i zobacz, czy też dostajesz dc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...