Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne, tylko troszkę gramatycznie to leży.

I am feeling... / I'm feeling ...

I'm an immortal...

Ogólnie pomysły są bardzo fajne, tylko mnie zastanawia jedno... czy nie powinnaś czasem udostępniać informacji, które posiada tylko i wyłącznie team? Bo na forum tego nigdzie nie widziałem... :unsure: :P

Poprawione.

Sam Admin udostępnia dużo informacji na forum epvpers. ;)

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywnioskowałem to.. xD Spokojnie, ja Ciebie nie wsypie, gdybyś coś złego zrobiła, spokojnie. :P Wgl. tu jaki lvl setu jest największy?

Nie robię nic przeciwko temu serwerowi, promuję go, a to jest jeden z moich obowiązków. ;) Więc nawet jakby ktoś poszedł mnie wsypać, to nic by nie osiągnął. : P

Lvl setu - 175.

Gra ktoś tu jeszcze ? :P Bo zastanawiam się czy nie wrócić :P I ma sens granie uzdro teraz ?

Tak, grają Polacy.

Moim zdaniem tak, chociaż uzdrowicielek nie jest tak strasznie dużo. : P Ale jak zrobisz Kerona (mi zajęło to dwie godzinki) to będziesz miał łatwo tą uzderką na arenie. :)

Opublikowano

Gra ktoś tu jeszcze ?:P Bo zastanawiam się czy nie wrócić :P I ma sens granie uzdro teraz ?

Uzdrowicielka to mocna postać ja na innym privie miałem zrobione kluby wszystkie nielicząc klub w juno i morasce ;) miałem seta w hr wszystko ojawelowane i nikt mi niedawał rady ;)
Opublikowano

Nie robię nic przeciwko temu serwerowi, promuję go, a to jest jeden z moich obowiązków. ;) Więc nawet jakby ktoś poszedł mnie wsypać, to nic by nie osiągnął. : P

Jasne. ^^ Poza tym po co ktoś miałby raportować tak dobrą osobę, jak Ty? :P

Powiedzcie mi, czym tutaj najbardziej opłaca się grać? Co jest lepsze: Arcymag, czy Nocny Elf?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Powiedzcie mi, czym tutaj najbardziej opłaca się grać? Co jest lepsze: Arcymag, czy Nocny Elf?

Ojej, rumienię się <3

Wiesz co... Ja Arcymagiem gram, nie wiem jak to jest z tym Nocnym Elfem.

Opublikowano

Polecam Arcymaga. Mam set eva full jaw +25 staff pvp +26 jak na razie acc w hr eva hp attack i cos tam jeszcze x3 i skladam ex-assasin i rk ( oni w keron + full affi maja + 28 pvp weapy )...

Lvl setu - 175.

Tak, grają Polacy.

Moim zdaniem tak, chociaż uzdrowicielek nie jest tak strasznie dużo. : P Ale jak zrobisz Kerona (mi zajęło to dwie godzinki) to będziesz miał łatwo tą uzderką na arenie. :)

Jak zrobilas keron w 2h bo jeszcze tego nie robilem ? :)

ubh6c.png
Opublikowano

Polecam Arcymaga. Mam set eva full jaw +25 staff pvp +26 jak na razie acc w hr eva hp attack i cos tam jeszcze x3 i skladam ex-assasin i rk ( oni w keron + full affi maja + 28 pvp weapy )...

Bił mobki kron jest prosty potrzeba tylko 7kk punktów aby odblokować handlarza
Opublikowano

Bił mobki kron jest prosty potrzeba tylko 7kk punktów aby odblokować handlarza

w Margadoom nalepiej farmić te affinity z aff boosterem?

ubh6c.png
Opublikowano

w Margadoom nalepiej farmić te affinity z aff boosterem?

Z tego co ja wiem to w margadum potworki się niewliczają

najlepiej jest na takim "jeziorku" prawy-górny róg nie całkiem u góry

Opublikowano

A sorry Margadoom to do owl ^^
Dobra dzięki za info jak server bedzie hulać to cos pofarmie.

Z tego co ja wiem to w margadum potworki się niewliczają
najlepiej jest na takim "jeziorku" prawy-górny róg nie całkiem u góry

ubh6c.png
Opublikowano

A sorry Margadoom to do owl ^^

Dobra dzięki za info jak server bedzie hulać to cos pofarmie.

owal to z "butki z kebabami" przed bitwą w merak się kupuje takie gówienka i sie go robi za kilka groszy ;)

Jak masz jakieś pytania pisz śmiało postaram się pomóc

ps. Daj lika posta jak pomogłem xD

Opublikowano

owal to z "butki z kebabami" przed bitwą w merak się kupuje takie gówienka i sie go robi za kilka groszy ;)

Jak masz jakieś pytania pisz śmiało postaram się pomóc

ps. Daj lika posta jak pomogłem xD

Chłopie w LC Gram ogółem 5 lat z lekkimi przerwami, wiem gdzie się co kupuje tylko nigdy kerona nie robiłem xD

ubh6c.png
Opublikowano

2 godziny w MC na potworkach z takimi robalami (chyba strzygi).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...