Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestan pierdo** glupoty glupia małolato. I zajmij się szkoła a nie tylko gra, gra i gra

To samo mogła by napisać chyba Tobie ;3 Ona gra tylko wieczorami, Ty praktycznie cały dzień ;x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Przestan pierdo** glupoty glupia małolato. I zajmij się szkoła a nie tylko gra, gra i gra

Moja szkoła to mój problem, moje życie. Nie wpieprzaj się w nie tak jak ja się nie wpieprzam w Twoje.

edit: Jak widać wcale nie jestem głupia, bo już drugi raz pozbyłam się Ciebie z serwera, hahah. : D

Opublikowano

Ja juz sam nwm komu mam wierzyc ... Hooney czy Delpfiemu :D Insomnia moze nie bedziemy wtracac sie? :D

Jak widać po naszym przykładzie, ufać to można tylko sobie. Ja tylko mówię jak było, to już Twoja sprawa co o tym myślisz. : )

Opublikowano

Ja juz sam nwm komu mam wierzyc ... Hooney czy Delpfiemu :D Insomnia moze nie bedziemy wtracac sie? :D

Myślę, że wierzyć powinieneś Hooney, bo ma dowody co do zachowania Michała.

A ufać można tylko właśnie sobie ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

" Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" Dominiko. Administracja Aio wpier*** sie DDoS do Nas.

Agnieszka doskonale o tym wie. Nie prawdaż ? Więc nie polecam nikomu tego servera.

Serwer już jest naprawiany, będą lepsze zabezpieczenia. :)

Powodzenia

Z tego co widze na pulpicie to nie działa.

Opublikowano

" Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" Dominiko. Administracja Aio wpier*** sie DDoS do Nas.

Agnieszka doskonale o tym wie. Nie prawdaż ? Więc nie polecam nikomu tego servera.

Powodzenia

Smutne, że nie polecasz bo sam bana dostałeś. :)

Czytaj ze zrozumieniem, jest naprawiany. Tylko jest taka różnica. Jak się zrobimy online to będziemy mieć 150 ludzi online, Wy możecie pomarzyć o takiej liczbie.

Opublikowano

Powodzenia

Nie pisz o Bogu, bo to grzech:)

Po drugie... Co z tego, że atakowali? Tam i tak nikt prawie nie gra xD

@Btw, tutaj mamy graczy, czytaj wyżej posta Hooney, tutaj jest normalny team, który pracuje nad serwerem, tam tego nie ma, więc nie ma sensu grac ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Szybko się uporali z atakami :P

No ba. :P

nie ?

To może spróbuj tym samym sposobem, co Ci wcześniej zaczęło działać. Ja nie mam takich problemów i jeszcze się nie spotkałam z czymś takim.

Opublikowano

Trwają trzy nowe eventy:

1)

http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/307-event-who-is-this-monster/#entry2405

- Możesz wygrać Premium Aio-Title, Affinity Booster x5, Case of Platinium Jewels x5

2)

http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/305-event-ep3-trailer/

- Możesz wygrać 100,000 cashu!

3)

http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/297-event-special-lottery/

- Specjalna loteria, największa nagroda: Master Stone +27 i oczywiście wiele innych! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...