Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż to za taki update wielki? :D

Dużo osób miało problemy z Error Logiem na ch1 oraz ch3, to jest update z naprawionymi błędami :P Nie wiem co tam jeszcze oprócz tego wstawili, wiadomo mi tylko tyle, a nie pytałam się bo za bardzo mnie to nie interesuje hyhy. xD'

Opublikowano

Dużo osób miało problemy z Error Logiem na ch1 oraz ch3, to jest update z naprawionymi błędami :P Nie wiem co tam jeszcze oprócz tego wstawili, wiadomo mi tylko tyle, a nie pytałam się bo za bardzo mnie to nie interesuje hyhy. xD'

Hyhy świeżo pobrany client, świeżo pobrane update, a errorlog jest ;c

Opublikowano

Hmm, przy czym wyskakuje Ci errorlog? Przy jakiej czynności?

Przy wykonywaniu tp (np. do Dratan, ładuje się mapka i errorlog), ale ok, już zgłoszone.

Opublikowano

Przy wykonywaniu tp (np. do Dratan, ładuje się mapka i errorlog), ale ok, już zgłoszone.

Dzisiaj dawali uptade na errorlog, ja osobiscie juz nie mam, ale trzeba zglaszac

ubh6c.png
Opublikowano

Tak, próbowałam kilka razy i na każdym ch.

Hm, dziwne. Ja tak nie mam. Może masz jakieś braki w kliencie (może nie cały się wypakował, miałam taką sytuację na innym serwerze że część plików się wypakowała a część gdzieś zgubiła po drodze, przez co miałam non-stop send errory). Spróbuj może re-instalki, jak nie pomoże to pogonię Admina do dopracowania tego, bo z tego co mi wiadomo osoby które miały wcześniej tego typu problem to po update już go nie mają.

Opublikowano

Nice ;P Oby tak dalej ;3 A wielkie wracające do życia Holy widzę, dalej offline? Czy tylko strona ^^?

Holy już chyba zamknięte, no bo z czego mieli utrzymać serwer? Za ddosy na inne serwery nikt nie płaci, szczególnie że teraz nawet i to im nie wychodzi. :)

Opublikowano

Nice ;P Oby tak dalej ;3 A wielkie wracające do życia Holy widzę, dalej offline? Czy tylko strona ^^?

Holy już chyba zamknięte, no bo z czego mieli utrzymać serwer? Za ddosy na inne serwery nikt nie płaci, szczególnie że teraz nawet i to im nie wychodzi. :)

Ta prezentacja tyczy się serwera AioLC więc nie spamujcie tutaj rozmawiając o Holy ;)

Opublikowano

Ta prezentacja tyczy się serwera AioLC więc nie spamujcie tutaj rozmawiając o Holy ;)

Odpowiadam tylko na pytanie, a koleżanka wyżej chciała tylko dowiedzieć jak się wiedzie innemu serwerowi który ostatnio nam zafundował ataki. :P

Opublikowano

W tym momencie spamujesz Ty, nie my.

Odpowiadam tylko na pytanie, a koleżanka wyżej chciała tylko dowiedzieć jak się wiedzie innemu serwerowi który ostatnio nam zafundował ataki. :P

No i dobrze, że się nie wiedzie;D Ciekawe, gdzie Michałek gra ;3 Może wróci do nas? Hahah xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

W tym momencie spamujesz Ty, nie my.

No i dobrze, że się nie wiedzie;D Ciekawe, gdzie Michałek gra ;3 Może wróci do nas? Hahah xD

Może wróci, ale pod innym nickiem i nic nam nie powie. :-D Albo już w ogóle zostawił tą grę, przecież jest już ,,dorosły" ,,ma dzieci do utrzymania" ,,musi chodzić do pracy żeby utrzymać dzieci" a siedzenie na grze mu raczej w tym nie pomaga. :)

@

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...