Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli było tak, jak piszesz, to nie rozumiem takiego toku myślenia Administratorów. Przecież to nie Twoja wina, że Event wygrali akurat Polacy. Nie mają dowodów przeciwko Tobie, to nie mogą Cię pod tym pretekstem wyrzucić ze staff'u.

Tutaj są pupile Admina w NewRulez <- Gildia,moga czitować itp a i tak bana nie dostaną :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli było tak, jak piszesz, to nie rozumiem takiego toku myślenia Administratorów. Przecież to nie Twoja wina, że Event wygrali akurat Polacy. Nie mają dowodów przeciwko Tobie, to nie mogą Cię pod tym pretekstem wyrzucić ze staff'u.

Jak widać - mogą. Admin po wywaleniu napisał jedynie tyle ,,Wiem, że dużo robiłaś i wiem że jesteś naprawdę dobrym TGM, ale nie mogę brać ryzyka na moją pracę. Ludzie nie mogą myśleć, że jesteś skorumpowana, to źle dla serwera."

Opublikowano

No tak, dobro serwera jest najważniejsze. Jednakowoż jeżeli to prawda, co rafikol napisał, to powinien zastanowić się nad tym, co sam robi. Poza tym... zawsze znajdą się ludzie, którzy są wścibscy. Wymyślą coś, co nie ma poparcia w dowodach. Zazdroszczą rangi, uznania, itp. Admin powinien o tym wiedzieć. Takie jest moje zdanie, co do Twojego degrada. Kto jest szefem tej gildii 'pupilkowatej'? Może znam, to bym coś podpowiedział Wam... :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

No tak, dobro serwera jest najważniejsze. Jednakowoż jeżeli to prawda, co rafikol napisał, to powinien zastanowić się nad tym, co sam robi. Poza tym... zawsze znajdą się ludzie, którzy są wścibscy. Wymyślą coś, co nie ma poparcia w dowodach. Zazdroszczą rangi, uznania, itp. Admin powinien o tym wiedzieć. Takie jest moje zdanie, co do Twojego degrada. Kto jest szefem tej gildii 'pupilkowatej'? Może znam, to bym coś podpowiedział Wam... :P

Ja mogę tylko tyle napisać, że wywalili mnie za coś, co sami robią... Przecież na serwerze gra kuzyn Fyah - BeasT aka NuclearBeast aka BeastModeOn. On dostaje od admina co tydzień ok 50-100k cashu... Miałam te rozmowy z nimi, ale skasowałam w skype... Teraz próbuję jakoś je przywrócić, ale nie mam pomysłu jak bo Wujek Google nie chce mi pomóc. xD' Teoretycznie można uznać, że sama odeszłam ze staffu, bo jak usłyszałam o co mnie posądzają to wolałam tam nie siedzieć. ^^'

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema gdzie expic na 165lvl?

Poza Juno od 165 do maxa już. Fajnie jak masz jakiś skill AoE to ładnie i mniej kasy idzie na expb.

ubh6c.png
Opublikowano

jeśli ktoś chce moge opchnąć ns-a na full zrobionego z kasą za jakieś dołądowanie ;D

Handel postaciami jest zabroniony z tego co mi wiadomo, na tym forum także.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

tak czytam o tym wyrzuceniu itp i mnie to troche dziwi a co im zrobisz ze ja wyrzucili to jest priv nie global. Global jakies tam paragrafy prawne obejmuja itp a tu hmm moga ci usunac konto zabrac wszystko lub co chca i co im zrobisz nic bo jak bedziesz mial problem to dadza ci perma na ip i dziekujemy :)

i zmiencie wkonczu gre tez gralem w lc kilka lat ale wkoncu trzeba znalesc cos nowego a nie siedziec kilka lat ze tak powiem w tym samym gownie:) pozdro :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Już niedługo nowy update serwer jako jeden z nielicznych nadal jest i chyba jeszcze będzie walczył o graczy.

http://forums.ventruegames.com/index.php?/topic/119-info-aio-updates-so/#entry163

Zapraszam !

Wcale, nie jako jeden z nielicznych... Serwerów jest dużo, a Admini walczą o graczy dla kasy...

@ Mógłbyś coś więcej napisać o tym updacie? Bez konta nie mogę czytać tematów, a niestety zostałam tam zbanowana. ;) 

Opublikowano

>> New HERO SYSTEM, never seen before on any LC Server with 4 new types of Hero and more.

>> New ACC SYSTEM, that will come with different Accesory, new ways to upgrade them and make them Uniques (You'll need to work hard to get them of course, because with cash you wont be able to have them anyway, maybe have them easier but not without some work at all)

>> New CHOOSE YOUR SIDE SYSTEM, you'll need to choose your side.. are you a Darkness Warrior or a Light Defender? wink.png It'll come with alot of new features and contents, events and more linkeds to that new amazing system.

>> New LEVELCAP, we'll have new levelcap I wont say the level yet, you'll need to wait.

>> New WAY to get a MASTER STONE +28 (just 1 per player, but it's not linked to the Item Mall or Cash, it's just playing)

>> New WAY to get JEWELS, it'll be linked to the new Level Cap and so..

>> New DAILY QUESTS to get more free-items and others caps.

>> New AFFINITYS, I wont say how many but there'll be more than 1 new Affinity.

>> New ANIMATED ARMORS and WEPS linkeds to the Levelcap.

>> New MAP linked to the Levelcap.

>> New BOSSES and MONSTERS linkeds to the new acc system and levelcap.

>> The PVP WEAPONS will be easier to get.

>> New FREE-CASH ITEMS linked to our pvp system.

>> The 'abuse' of the drop of the PVP TOKENS will be reduced with something new / rules.

>> Some others fix of MINORS BUGS.

>> New QUESTS of domination of the Maps and Temples.

>> EASTER EVENT will be activated (Unique of AioLC)

>> More SUPRISES that will be there with the Update.

Każdy wie o co chodzi ;D 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem, grałem już ale widze trcohe nowości i tak pytam tylko :)

Wiesz, też ostatnio ściągałam i jakoś mnie nie zachęciły te zmiany :p 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wiesz, też ostatnio ściągałam i jakoś mnie nie zachęciły te zmiany :P

No własnie teraz widze że chyba poza nowymi zbrojami nie ma nic co wpada w oko <_<

Opublikowano

No własnie teraz widze że chyba poza nowymi zbrojami nie ma nic co wpada w oko <_<

A wiesz jak zdobyć nowe zbroje?

Nie pamiętam swoich passów :/ nie ściągam xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A wiesz jak zdobyć nowe zbroje?

Nie pamiętam swoich passów :/ nie ściągam xD

Własnie nie wiem. Ludzie nie zbyt rozmowni na servie raz na jakiś czas GS'a idzie zobaczyć ale oni zajęci wbijaniem $$ tak więc jak z zbrojami nie wiem ale widziałem że jest nowy duengon i że są z niego dropy sprzedawane wieć dopuszczam możliwość iż robi się podobnie jak na Destiny, a Polacy powiem szczerze że widziałem jednego nsa ale jak większość ludzi mało rozmowny więc i tak sie nie dowiedziałem czy Polak :) serv jest dobry dla "newbie" podstawy podstaw idzie jako tako załapać ale na dłużej nie jest dobry więc powiem Ci iż dużo nie tracisz nie ściągając go. Może kiedyś właściciel postanowi z "super easy" zrobić "easy" bo ja pobrałem i w jeden dzień wbiłem max lvl [ok 3-4h wolnym tempem] jak bym wiedział gdzie załatwic to "nowe" eq zapewne zeszło by z 3 dni, ale jak mówiłem jest o wiele zbyt easy żeby na nim grać o wiele więcej czasu zajmie wbićie affinity niż expienie i robienie eq. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...