Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale i tak wolniej się expi niż wcześniej ;)

I dobrze, a będzie pewnie jeszcze wolniej, bo wchodzi nowy lvl cap... Wiesz, żeby nie było tak łatwo, żeby ludzie się nie znudzili tak szybko. (:

Btw. Wysłałam Tobie zaproszenie na skype i nadal nie potwierdziłaś. :' (

Gra tutaj jakiś polak jeszcze ? xD Bo nw czy mi sie opłaca pobrać.

Gra sporo polaków, przynajmniej tak wynika z mojej obserwacji. ^^

Opublikowano

A moze czas wrocic ;o Ale i tak nie bedzie co dawniej .. ta gildia , ten team, a jak tu jest z lvl cupem dalej taki sam czy jak? ;]

Opublikowano

A moze czas wrocic ;o Ale i tak nie bedzie co dawniej .. ta gildia , ten team, a jak tu jest z lvl cupem dalej taki sam czy jak? ;]

Ten sam, ale następny update przewiduje lvl cap 190.

Opublikowano

wbilem 165 i co teraz ?

Teraz bijesz w Juno do końca ;) Tak bynajmniej było wcześniej, może się coś zmieniło?

@Off Hooney, Michałek gra na genesis xD Będę miała kogo gnębić :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

to mam bić na tych 1 mobach zaraz poza juno ?

przecież będę tygodniami wbijał 12 lvl

Nie. Przecież tam leci po 2% chyba, nie? To wbijasz 12lvli maksymalnie 2h ...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bardzo fajny serwer ! Eventy są,więc da rade się wybić :) dzisiaj zrobilem konto,teraz wchodzę,patrze -H&S event był :P 3 rundki 1st - 3k cash, 2nd - 2k cash, 3rd - 1k cash - wygrałem 1x 3k cashu i 2x po 2k :) staff też miły :D zachęcam do pobierania !: )

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Teraz bijesz w Juno do końca ;) Tak bynajmniej było wcześniej, może się coś zmieniło?

@Off Hooney, Michałek gra na genesis xD Będę miała kogo gnębić :D

Haha, ostatnio był GSem na Vormsach, ale chyba serwer padł. :-) Wszędzie go pełno, daj mu w kość jeszcze za mnie. xD

Bardzo fajny serwer ! Eventy są,więc da rade się wybić :) dzisiaj zrobilem konto,teraz wchodzę,patrze -H&S event był :P 3 rundki 1st - 3k cash, 2nd - 2k cash, 3rd - 1k cash - wygrałem 1x 3k cashu i 2x po 2k :) staff też miły :D zachęcam do pobierania !: )

Eventy są po za tym na forum, polecam skorzystać - można wygrać MS +28 oraz +27 i wiele wiele innych pierdołek. (: Trwa do dzisiaj:

http://forums.ventruegames.com/forum/all-in-one-last-chaos-ep3-international/events/335-event-christmas-lottery/page3
Opublikowano

Dam, dam :D Widać, że przynosi pecha serwerom jak zostaje GS-em :p Najpierw Holy teraz Vorms... Hehe mam nadzieje, że u nas nie będzie, bo szkoda serwera.

Jakie macie najczęściej eventy? H&S czy coś?;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dam, dam :D Widać, że przynosi pecha serwerom jak zostaje GS-em :P Najpierw Holy teraz Vorms... Hehe mam nadzieje, że u nas nie będzie, bo szkoda serwera.

Jakie macie najczęściej eventy? H&S czy coś?;3

Różnie. H&S jest chyba najczęściej, ale są też robione quizy i pvp. c:

Opublikowano

Ja już nie będę zajmowała się aktualizacjami tego tematu, zostałam wyrzucona ze staffu za coś, czego nie zrobiłam. Mimo wszystko serwer polecam, bo fajny, ale żeby się pchać do staffu... Nie, raczej nie.

Opublikowano

O ile dobrze wiem, to tak. Spróbuj dopisać w skrócie na końcu 4022, albo użyj multi by linoskoczek.

Z 4022 nie zadziała, bo to EP3. Spróbuj może tak, jak się robiło na Destiny. Ewentualnie włącz to:

http://s2.grabilla.com/03c14-135f6742-9f4e-47d9-a333-a78088321f10.png

Btw. robili coś z tym serwerem? Bo nie mogę się zalogować. :x

Opublikowano

Jeżeli chce ktoś multi na EP3 ( Chyba tylko na tą wersję ) to musi wykonać następujące kroki:
1. Utworzyć kopie Nksp ( Chyba wiadomo, gdzie ten plik się znajduje )
2. Przesłać kopię powyżej wspomnianego pliku na np. pulpit

3. Wejść w " Właściwości " klikając prawym przyciskiem myszy na plik, który został przesłany na pulpit

4. Wejść w zakładkę " Skrót "

5. Przejść na pole : " Element docelowy " i tam gdy kończy się cały ten element dać spacje i wkleić to : fkzktlfgod!

6. Nacisnąć " Zastosuj " i " Ok "

Cieszyć się z pomoc ! :)

( Poradnik dla Newbie )

ubh6c.png
Opublikowano

Ja tam zawsze uzywam program Linoskoczka do multi nigdy mnie nie zawiódł.

Ale po co wam jakieś programy ? przecież multi macie w folderze <lol>

Hmm Karyvlea była tu chyba TGM ? co się stało że już nie jest ? :P

Chyba że jeszcze go ma,bo na forum widać taka jakby range :P ostatnio jej nie bylo o.O

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Chyba że jeszcze go ma,bo na forum widać taka jakby range :P ostatnio jej nie bylo o.O

Nie ma, długa historia. Powinna sama Ci o tym powiedzieć :p

@Zrobili coś, żeby się nie nudzić po wbiciu maxa?;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zostałam wyrzucona za nic ze staffu. Uznali, że jestem skorumpowana bo mój event wygrali Polacy... Omińmy to, że w evencie brało udział chyba z 15 polaków a trzech wygrało, i oprócz tych trzech jeszcze parę innych Niemców... xD' Zresztą, dobrze, że to się stało. Marnowałam się tylko tam... gdybym nie skasowała mojej historii ze skype to miałabym świetnie dowody na korupcję, ale Adminów.

Pozdrawiam. ^^

Opublikowano

Zostałam wyrzucona za nic ze staffu. Uznali, że jestem skorumpowana bo mój event wygrali Polacy... Omińmy to, że w evencie brało udział chyba z 15 polaków a trzech wygrało, i oprócz tych trzech jeszcze parę innych Niemców... xD' Zresztą, dobrze, że to się stało. Marnowałam się tylko tam... gdybym nie skasowała mojej historii ze skype to miałabym świetnie dowody na korupcję, ale Adminów.

Pozdrawiam. ^^

Ale Administracja tu nic nie robi,gram tu tylko po to,że jak już zacząłem to szkoda mi przekreślać tego co wydropiłem itp :P chociaż pewnie i tak mi się znudzi LC po kilku dniach,jak zawsze w sumie ... :c no szkoda,ale cóż poradzić,ciekawe co by było gdyby Niemieccy gracze wygrali ten event,albo przydupasy admina :D tutaj można tylko gdybać,dobra tyle chciałem wiedzieć - szkoda.. :c

@Co do serwera,to nic raczej nie wprowadzili,dalej syf mogila :P nie mam już co tu robić ;D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Jeśli było tak, jak piszesz, to nie rozumiem takiego toku myślenia Administratorów. Przecież to nie Twoja wina, że Event wygrali akurat Polacy. Nie mają dowodów przeciwko Tobie, to nie mogą Cię pod tym pretekstem wyrzucić ze staff'u.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...