Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema sciagnolem sb ten serwer wlaczylem chcialem sie na nim zalogowac.

przy logowaniu wyskakuje mi failed to connect to server czy jakos tak

1) Jesteś pewny, że dobry ściągnąłeś? xD

2) Może antywirus wywalił kilka plików gry.

Serwer nie był offline ostatnio, więc to na pewno nie to.

@Okey, złe wieści na temat forum. Host nam padł i straciliśmy całą bazę danych. Posty i tematy nie zostaną przywrócone... ;_; Trzeba będzie od nowa pokazać klasę i stworzyć nasz The Best offtopic na całym serwerze. Damy radę c:

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LC.exe

File corrupted!. This program has been manipulated and maybe

it's infected by a Virus or cracked. This file won't work anymore.

Co jest?

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

1) Jesteś pewny, że dobry ściągnąłeś? xD

2) Może antywirus wywalił kilka plików gry.

Serwer nie był offline ostatnio, więc to na pewno nie to.

@Okey, złe wieści na temat forum. Host nam padł i straciliśmy całą bazę danych. Posty i tematy nie zostaną przywrócone... ;_; Trzeba będzie od nowa pokazać klasę i stworzyć nasz The Best offtopic na całym serwerze. Damy radę c:

Ojej ;c Damy radę ! Naprawiają już?:P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

LC.exe

File corrupted!. This program has been manipulated and maybe

it's infected by a Virus or cracked. This file won't work anymore.

Co jest?

Nie jest zawirusowany.

Jaki masz antywirus?

Ojej ;c Damy radę ! Naprawiają już? :P

Tak, ale muszą zrobić nowe. x_x

Opublikowano

Powinni robić kopie zapasowe raz na jakiś czas, ale dobrze, że i tak przywrócili je :D

wgl. gz tgm-a :D

No powinni, powinni... ale kto by mógł pomyśleć że stracimy to?:P

Dzięki. ^^

Opublikowano

Mam pytanie czy w nowym update bedzie rozwiazana sprawa z czesciami setu ex-rogue i archmage. Bo teraz czesci dla czarki nie moze zalozyc archmage i odwrotnie. Ta sama sprawa tyczy sie szelmy i ex-sz

Opublikowano

Mam pytanie czy w nowym update bedzie rozwiazana sprawa z czesciami setu ex-rogue i archmage. Bo teraz czesci dla czarki nie moze zalozyc archmage i odwrotnie. Ta sama sprawa tyczy sie szelmy i ex-sz

Nie, dlaczego miałoby być to zmienione? Każda klasa ma swój wep i set. :)

Opublikowano

Nie, dlaczego miałoby być to zmienione? Każda klasa ma swój wep i set. :)

Bo to jest beznadzieja jak dla mnie. Powinno być tak samo, jak na każdym innym serwerze, że mają te same. ;]

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Oczywicie ze beznadzieja bo doszly 2 nowe postacie czyli 2x6=12 nowych czesci z bronia . Sa tylko 2 bossy z ktorych leca wszytkie czesci dla wszystkich klas. To lekka przesada nie sadzisz.

Opublikowano

Oczywicie ze beznadzieja bo doszly 2 nowe postacie czyli 2x6=12 nowych czesci z bronia . Sa tylko 2 bossy z ktorych leca wszytkie czesci dla wszystkich klas. To lekka przesada nie sadzisz.

Nie, nie sądzę. :)

Szczególnie jak teraz są robione spawneventy gdzie tych bossów na godzinę jest z 500. -.-

Opublikowano

Hooney, Nocny ma jednak rację... Powinni zrobić standardowo, że ex szelma ma te same co szelma, ex mag to samo co mag ;3

A moim zdaniem właśnie fajnie, że ex-y mają osobne sety. ;3 To i tak prywatny serwer, na którym dość łatwo się dorobić, więc lekkie utrudnienie tylko doda zabawy.

Niestety konta też utraciliśmy na forum, trzeba będzie wszystko na nowo robić. (: ale w każdym razie - http://aiolc.com/forums/index.php?threads/off-topic-pogaduszki.22/ - już temacik do spamu jest. :-D

Co to się stało? :v Od nowa trzeba robić postać? Bo prawdę mówiąc to miałam chwilową przerwę w grze.

Opublikowano

A moim zdaniem właśnie fajnie, że ex-y mają osobne sety. ;3 To i tak prywatny serwer, na którym dość łatwo się dorobić, więc lekkie utrudnienie tylko doda zabawy.

Co to się stało? :v Od nowa trzeba robić postać? Bo prawdę mówiąc to miałam chwilową przerwę w grze.

Nieniananananaie, tylko na forum były problemy, ale teraz jest ok. Konta są przywrócone na forum. ^^

Moim zdaniem też fajnie że są osobne... W końcu to są dwie różne postacie. :)

Opublikowano

Nieniananananaie, tylko na forum były problemy, ale teraz jest ok. Konta są przywrócone na forum. ^^

Moim zdaniem też fajnie że są osobne... W końcu to są dwie różne postacie. :)

Dokładnie. :) Mam w ogóle pytanie. Ty jako TGM masz postać do spraw wewnętrznych, że tak powiem i swoją postać do grania, tak? :v Pytam z ciekawości. :D

Opublikowano

Ja bym zgadywał, że TGM nie może mieć 'secret' charów. Dopiero GM może, ale tylko jedną (nie jestem pewien)... Na pewnym większym serwerze, gdzie w staffie byłem takie były zasady. :)

PS. Co do postaci zgadzam się z Hooney i Miyoshi.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dokładnie. :) Mam w ogóle pytanie. Ty jako TGM masz postać do spraw wewnętrznych, że tak powiem i swoją postać do grania, tak? :v Pytam z ciekawości. :D

Tak

Ja bym zgadywał, że TGM nie może mieć 'secret' charów. Dopiero GM może, ale tylko jedną (nie jestem pewien)... Na pewnym większym serwerze, gdzie w staffie byłem takie były zasady. :)

PS. Co do postaci zgadzam się z Hooney i Miyoshi.

Mam swoją prywatną postać do grania. :) I mogę tych postaci mieć dużo, jak będzie mi się chciało. Tylko nie mogę korzystać z mojej TGMowskiej postaci dla swojej korzyści (np. używać cashu, który dostałam na eventy). ^^

Opublikowano

[NEWS] Z nowym update zostaną dodane nowe questy dotyczące eventów. Za ich wykonanie dostaniesz wyjątkowy tytuł. ^^ Np. Kiedy znajdziesz jakiegoś GS/GM w evencie H&S dostaniesz swoją nagrodę (to się nie zmienia) i H&S Token potrzebny do ukończenia questa. :)

Mwahahaha, mogę się pochwalić że to mój pomysł. *.*

Opublikowano

W sumie dobry pomysł, czemu nie :) A jakie opcje będzie miał ten title?

Myślę, że będą one tak wyglądały, mam nadzieję, że admin nic nie zmieni... na początku się z tym zgadzał. :P

[OX Event] I'm feeling like Einstein
- Hit Rate x250
- Evasion x 250
- HP 2000
- Constitution x 200
- Move Speed 35%
[H&S Event] I'll find you anywhere!"
- Hit Rate x250
- Evasion x350
- Defense x 1500
- Weapon Attack 8%
- Hp 1200
[PvP Event] I am an immortal warrior!"
- Evasion x 300
- Hit Rate x 400
- HP 1500
- Move Speed 30%
- Attack x 250
[Quiz Event] I'm best of the best!"
- Hit Rate x 250
- Evasion x 100
- Evasion x 100
- Move Speed 20%
- HP 100
Opublikowano

Fajne, tylko troszkę gramatycznie to leży.

I am feeling... / I'm feeling ...

I'm an immortal...

Ogólnie pomysły są bardzo fajne, tylko mnie zastanawia jedno... czy nie powinnaś czasem udostępniać informacji, które posiada tylko i wyłącznie team? Bo na forum tego nigdzie nie widziałem... :unsure: :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Fajne, tylko troszkę gramatycznie to leży.

I am feeling... / I'm feeling ...

I'm an immortal...

Ogólnie pomysły są bardzo fajne, tylko mnie zastanawia jedno... czy nie powinnaś czasem udostępniać informacji, które posiada tylko i wyłącznie team? Bo na forum tego nigdzie nie widziałem... :unsure: :P

Co z tego. Tutaj oni nie wejdą raczej xD

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...