Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli nie opłaca mi się ściągać, żeby tylko zobaczyć. Mogli by uploadować czasem pełnego klienta, bo ściągnie tych patchów jest naprawdę uciążliwe.

Zgadzam się. Ostatnim razem chyba było to robione podczas wprowadzania EP3.

Mógłby mi ktoś opisać, jak zdobyć kostiumy 'kąpielowe / nagie'? Nie wiem, jak to się nazywa.

zSCFQrN.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby mi ktoś opisać, jak zdobyć kostiumy 'kąpielowe', czy 'nagie'? Nie wiem, jak to się nazywa.

Czasem nie zostały one usunięte wraz z mapką?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mógłby mi ktoś opisać, jak zdobyć kostiumy 'kąpielowe / nagie'? Nie wiem, jak to się nazywa.

Zostały usunięte wraz z mapką, ponieważ właśnie na tej plaży było to affinity z tymi kostiumami

Opublikowano

Zapraszam do wzięcia udziału w dwóch świątecznych forumowych eventach:

Loteria Świąteczna, każdy number wygrywa. Można wygrać od małych nagród takich jak złote żetony do większych - Master Stone +28 :)

http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/492-event-christmas-lottery/

Zrób zdjęcie swojego bożonarodzeniowego drzewa i wygraj 15k cashu!

http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/493-event-show-me-your-beautiful-christmas-tree/

edit: jeżeli ktoś ma zamiar mnie poprawiać, że te linki nie są w "rameczce" to niech przy okazji powie jak to się robi, bo niestety takiej wiedzy nie posiadam, a ktoś już kiedyś mnie o tym upominał.. ._.

Opublikowano

Zapraszam do wzięcia udziału w dwóch świątecznych forumowych eventach:

Loteria Świąteczna, każdy number wygrywa. Można wygrać od małych nagród takich jak złote żetony do większych - Master Stone +28 :)

http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/492-event-christmas-lottery/

Zrób zdjęcie swojego bożonarodzeniowego drzewa i wygraj 15k cashu!

http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/493-event-show-me-your-beautiful-christmas-tree/

edit: jeżeli ktoś ma zamiar mnie poprawiać, że te linki nie są w "rameczce" to niech przy okazji powie jak to się robi, bo niestety takiej wiedzy nie posiadam, a ktoś już kiedyś mnie o tym upominał.. ._.

To się nazywa code. :P Poprawiłbym, ale w tym momencie nie mam wystarczających praw, by edytować posty innych użytkowników.

Na pasku narzędzi do pisania wybierasz ikonkę ze strzałkami (code.png). W dużym oknie, które Ci się pojawia wpisujesz link i klikasz ok. Wyglądać powinno to tak:

blablablabla

zSCFQrN.png

Opublikowano

Chyba wrócę do LC... :)

Takie pytanko mam małe a nawet dwa:

Animacja TB u RK jest zmienona?

I czy jest 100% C+ w secie?

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Chyba wrócę do LC... :)

Takie pytanko mam małe a nawet dwa:

Animacja TB u RK jest zmienona?

I czy jest 100% C+ w secie?

1) Zmieniona, tzn? Jest usunięta, taka krótka, nie wiem jak to opisać. :P

2) Chodzi Ci o casta? 100% jest w secie.

@Neoxyh, dziękuję

Opublikowano

czemu strona gry nie działa, miałem zamiar pobrać i zagrać pierwszy raz bo mi na prawe się nudzi :D

Z tego, co wiem, to pojawiły się problemy z hostem i dlatego niektórzy nie mogą się połączyć z serwerem. Obstawiam, że strona też nie działa z powodu wcześniej wymienionych problemów (mogę się mylić).

zSCFQrN.png

Opublikowano

czemu strona gry nie działa, miałem zamiar pobrać i zagrać pierwszy raz bo mi na prawe się nudzi :D

Coś się dzieje z hostem, niektórzy mają problem połączenia się z grą (ja np. nie mogę się połączyć ze stroną, z grą też ciężko, a inni mogą)... Więc musisz poczekać

btw. Może mi ktoś wyjaśnić gdzie ja powieliłam wiadomość? o.O

Opublikowano

btw. Może mi ktoś wyjaśnić gdzie ja powieliłam wiadomość? o.O

Pewnie chodzi o to, że ja napisałem:

Z tego, co wiem, to pojawiły się problemy z hostem i dlatego niektórzy nie mogą się połączyć z serwerem. Obstawiam, że strona też nie działa z powodu wcześniej wymienionych problemów (mogę się mylić).

a potem Ty napisałaś swój post, gdzie nic nowego do tematu nie wniosłaś, prawie powieliłaś mój post.

Następnym razem takie sprawy załatwiamy na PW. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Pewnie chodzi o to, że ja napisałem:

a potem Ty napisałaś swój post, gdzie nic nowego do tematu nie wniosłaś, prawie powieliłaś mój post.

Następnym razem takie sprawy załatwiamy na PW. :)

Okk, ale nie wiedziałam do kogo miałabym pisać.

http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/516-how-to-play-when-it-says-timed-out-check/#entry4235

- jak grać kiedy wyskakuje komunikat "Timed Out".

Opublikowano

Okk, ale nie wiedziałam do kogo miałabym pisać.

Najlepiej do moderatora, który nadał Ci ostrzeżenie.

Czy są tutaj korale? Pytam się, bo chodzilem przez chwilę po mieście i nie widziałem żadnego. :s

zSCFQrN.png

Opublikowano

jest spolszczenie ?

Z tego, co wiem to nie ma. Musiałbyś sam edytować pliki, co na pewno byłoby czasochłonne, gdyż serwer ma zmodyfikowanych masę rzeczy. Do tego wymagałoby to odpowiednich tooli pod EP3, z czego nie wszystkie są opublikowane.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Najlepiej do moderatora, który nadał Ci ostrzeżenie.

Czy są tutaj korale? Pytam się, bo chodzilem przez chwilę po mieście i nie widziałem żadnego. :s

Są, mogłeś nie widzieć bo to jedne z lepszych kamyków i każdy chce je mieć. C:

jest spolszczenie ?

Nie, nie ma. Ale bez spolszczenia jest lepiej, ja np. nigdy nie lubiłam tych polskich nazw. ._.

Opublikowano

Czy trwają jakieś prace aktualnie nad serwerem? Po zalogowaniu co 1-5 minut wywala... nie wiem czy to tylko ja tak mama ale tylko teraz mam taki problem, aaa i jeszcze na stronie widzę że są problemy z baza danych ...

teraz z innej beczki , słonik tu na serwerze działa ? tzw. skille itp czy tak jak gdzieś widziałem sam zwierzak bez niczego...

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Opublikowano

Czy trwają jakieś prace aktualnie nad serwerem? Po zalogowaniu co 1-5 minut wywala... nie wiem czy to tylko ja tak mama ale tylko teraz mam taki problem, aaa i jeszcze na stronie widzę że są problemy z baza danych ...

teraz z innej beczki , słonik tu na serwerze działa ? tzw. skille itp czy tak jak gdzieś widziałem sam zwierzak bez niczego...

1) Pracują nad serwerem, z tego co mówią inni gracze wywala często z kanału drugiego, na trzecim wszystko ładnie śmiga.

Jakie problemy z bazą danych? Czasami się nie łączy ze stroną, bo są małe problemy z tą ochroną przeciw DDoSom, czasami blokuje zwykłych graczy. xD' Ale już Admin się tym zajmuje, napisał tam do nich.

2) Działają skile słonika, ten najważniejszy na atak też. :) Na 60 lvlu masz jego maksa, na 10 chyba się zaczyna pierwszy lvl, potem drugi na 30. :)

Opublikowano

dzięki za odpowiedz ;)

Pytanie ;d Gdzie tu się expi po 160-65 ? i gdzie ten teleport/miejsce.

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...