Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy serwer jest online? Bo jak wchodze na stronke to jakis tam technical error czy cos w tym stylu.

Online.

Musisz trochę poczekać, bo tak pisałam na górze ochrona przed DDoSami czasami blokuje normalnych graczy. Mi też czasami działa, a czasami nie, więc spokojnie. P:

Opublikowano

Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi w grze? Nie wiem jak zacząć :D Jest jakaś polska gildia? Jeśli tak to czy mógłbym dołączyć? A może ty Karyvlea byłabyś w stanie mi pomóc? Jak wykonywac misje? Słabo znam angielski o.O Sorry, że zasypałem pytaniami :) Z góry dziękuje pomocnym :D Miłej gry wszystkim :>

PS. Do czego są kamyki? :) Proszę nie hejtujcie mnie za nieznajomość angielskiego :p

Opublikowano

Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi w grze? Nie wiem jak zacząć :D Jest jakaś polska gildia? Jeśli tak to czy mógłbym dołączyć? A może ty Karyvlea byłabyś w stanie mi pomóc? Jak wykonywac misje? Słabo znam angielski o.O Sorry, że zasypałem pytaniami :) Z góry dziękuje pomocnym :D Miłej gry wszystkim :>

PS. Do czego są kamyki? :) Proszę nie hejtujcie mnie za nieznajomość angielskiego :P

Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi w grze? - Tak.

Jest jakaś polska gildia? - Są jakieś polskie gildie, ale większość polaków trochę taka rozproszona po serwerze, ale mogę dać namiary. :-D

Jak wykonywać misje? - Zależy które.

Opublikowano

PS. Do czego są kamyki? :) Proszę nie hejtujcie mnie za nieznajomość angielskiego :P

Chodzi Ci o te kamyki, które daje się do eq? :x

Opublikowano

Odpowiedz do Karyvlea : Ok, dasz namiary? Chodzi o ta 1 misja w grze xD Jak wejdziecie do gry to napisze na PW. Miyoshi, teraz twoja kolej ;p Weszla bys na gre a potem wszystko bym wytlumaczyl, pomoglabys mi ogolnie w grze? Z gory wam dziekuje :) Kamyki... Chodzi o te jewele itp.. co to? Nieznam sie :p

Opublikowano

Kamyki... Chodzi o te jewele itp.. co to? Nieznam sie :P

Jewels to angielska nazwa kamyków.

Tu masz dosyć rozlegle napisane, z czym to się je.

http://lastchaos.gamigo.com/pl/forum/board1-informacje/board35-poradniki/2554-system-cargowania-i-piecz%C4%99towania/ 

Oczywiście nie wszystko będzie tak samo, bo wiadomo, że Aio LC to serwer prywatny i pojawiać się będą różnice.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Odpowiedz do Karyvlea : Ok, dasz namiary? Chodzi o ta 1 misja w grze xD Jak wejdziecie do gry to napisze na PW. Miyoshi, teraz twoja kolej ;p Weszla bys na gre a potem wszystko bym wytlumaczyl, pomoglabys mi ogolnie w grze? Z gory wam dziekuje :) Kamyki... Chodzi o te jewele itp.. co to? Nieznam sie :P

Napisałam PW, czytnij sobie.

Którą pierwszą misję...? Tą pierwszą pierwszą na lvl 80?

Opublikowano

Tak, ta pierwsza. Trzeba zniszczyc jakies gemy chyba xD Nie wiem gdzie sie znajduja. A Tobie Neoxyh dziekuje :) Nie moge przeczytac pw, mam blad na MPC forum ;c Sprobuje jeszcze raz, nie moge nigdzie wejsc, przez zakladke tej strony nie moglem wejsc, zalogowac po paru probach :) Ale z netem nic nie mam ;p

Opublikowano

Tak, ta pierwsza. Trzeba zniszczyc jakies gemy chyba xD Nie wiem gdzie sie znajduja. A Tobie Neoxyh dziekuje :) Nie moge przeczytac pw, mam blad na MPC forum ;c Sprobuje jeszcze raz, nie moge nigdzie wejsc, przez zakladke tej strony nie moglem wejsc, zalogowac po paru probach :) Ale z netem nic nie mam ;p

Nie kojarzę żadnego zadania z gemami. o.O Będę za chwilę kanał 3, szepnij do [TGM]Hooney.

Opublikowano

Ok, juz wiem jak expic :> Mimo wszystko czasem bede potrzebowal waszej pomocy, ale narazie pomaga mi moja gildia :> Nadal niewiem gdzie sa moby z questow, ale przynajmniej moge juz wbic lvl cup :) Potem zrobie questy :) Gram od 20 minut i juz mam 104 lvl, a duzo czasu spedzilem na robieniu skilli, zwiedzalem troche juno, ale juno jeszcze nie znam ;c No ok, dzieki za trud :) Milej gry na serwerze :>

Opublikowano

Ok, juz wiem jak expic :> Mimo wszystko czasem bede potrzebowal waszej pomocy, ale narazie pomaga mi moja gildia :> Nadal niewiem gdzie sa moby z questow, ale przynajmniej moge juz wbic lvl cup :) Potem zrobie questy :) Gram od 20 minut i juz mam 104 lvl, a duzo czasu spedzilem na robieniu skilli, zwiedzalem troche juno, ale juno jeszcze nie znam ;c No ok, dzieki za trud :) Milej gry na serwerze :>

Zaraz będę na grze, ch3, więc szepnij do mnie czy coś. xD

Opublikowano

Non stop Juno, dobrze myślę? :D

Niekoniecznie. W Juno owszem szybciej, ale tradycyjnymi metodami (dungeonami które są przeznaczone na odpowiednie lvle) też da się w jeden dzień. (:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...