Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te 2 ostanie posty to już serio przegięcie co wy wymyślacie za historie -.-

Tu nie chodzi o wymyślanie, ale w momencie gdy Miszczu dostał GM na chłopski rozum można się domyśleć że gre miał ułatwioną na 100% skoro teraz dostał GM od tak po prostu bez niczego to dlaczego miał przykładowo się męczyć i wbijać lvl'e bądź dropić zmianki skoro mógł zagadać na ts'sie i poprosić po starej znajomości.

Sami stwarzacie pozory że wszystko nie jest tak kolorowo jak opisujecie w filmach w co wierzą góra 14 latki..

Też nie chodzi o to że wymyślamy to celowo bo tak ale nie czarujmy się że nie od dziś były, będą i są podejrzenia o to że PompaTeam miała łatwiej...

bez gif

Opublikowano

Jak myślicie kiedy na Ravi będzie jakiś event? :P

Szkoda, że da się na tym serwerku zarobić tylko dropiąc hematy (pisząc "zarobić" mam namyśli zarobić nie harując jak wół).

Te całe Diablo to lipa teraz troszkę, bo trzeba się narobić żeby tam wgl. wejść, a drop ostatnimi czasy jest mizerny. Tak bardzo mizerny, że się przeniosłem na hematy...

Isamu czemu daliście Miszczowi GM'a, przecież to g*wniarz bezmózgi jest, a ty przesiadując z takimi młotkami sam głupiejesz. Kiedyś była pompa, teraz JP dzieciaka 16 letniego, który za pewne nawet z domu nie wychodzi (Tak chodzi o Miszcza). Kiedyś na Ravi były piękne czasy, jak miałeś jeszcze 15k widzów, teraz zacząłeś robić za przedszkolankę dla tych de*ili / niedojd i moim zdaniem się zepsuło. Mówią, że towarzystwo i tak dobiera się samemu, także ja sobie mogę pisać... Ale przypomnij sobie tamte czasy było o wiele lepiej i co najważniejsze nie było spin. Nie pisz, że dalej jest tak samo i się nie zmieniłeś, bo tak nie jest. Nawet gracze z topki to zauważyli, że wspierasz tych jełopów i odchodzą (może i nawet już nikogo nie ma). Jest po prostu lipa, ja już sam przestałem grać i dropie botami tylko hematy, żeby na PLN'y zamieniać - Teraz tylko do zarabiania PLN'ów się ten serwer nadaje, bo klimatu to tam nie ma, tylko 14 latki JP kupujące od wyjadaczy złoto za PLN'y, jak to mówią za hajs matki baluj ^^

Jeszcze tak na koniec informacja ode mnie, bo wiele osób mnie pyta jakim cudem mam tak dużo hematów i jakich botów używam...

Używam kamermoda edytowanego przeze mnie + wh. Zrobiłem sobie takie DLC można powiedzieć.

Tutaj daje wam linka do tematu, bo specjalnie upubliczniłem to:

http://www.mpcforum.pl/topic/1068256-dlfarmhack-by-mrnuke-dlc-do-kamermoda/

Już jest całkiem sporo botów w m1 z długimi mieczami +6. Nie bronie wam zarabiać także łapcie (Zrobiłem si.py dzisiaj 20 października, także działa na ravi po aktualizacji).

linki poza mpc

Opublikowano

Tu nie chodzi o wymyślanie, ale w momencie gdy Miszczu dostał GM na chłopski rozum można się domyśleć że gre miał ułatwioną na 100% skoro teraz dostał GM od tak po prostu bez niczego to dlaczego miał przykładowo się męczyć i wbijać lvl'e bądź dropić zmianki skoro mógł zagadać na ts'sie i poprosić po starej znajomości.

Sami stwarzacie pozory że wszystko nie jest tak kolorowo jak opisujecie w filmach w co wierzą góra 14 latki..

Też nie chodzi o to że wymyślamy to celowo bo tak ale nie czarujmy się że nie od dziś były, będą i są podejrzenia o to że PompaTeam miała łatwiej...

To czy ma po starej znajomości czy nie to cię nie powinno akurat interesować. Nie musisz nie graj. ; p

Jeżeli ty byś miał własny serwer to też taki święty byś nie był uwierz mi ; )

r3ePj8E.png

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=XZZ1H7WANSw

Totalny Debilizm

Beka z IsAmU i jego gimbusów

Powiem tak, same hasło jako tako fajne jest - wiadomo o co chodzi.

Ale po co na PGA siać taki syf?

PGA w miarę poważna sprawa, wiele sławnych osób i chciałbym zobaczyć minę przykładowo Rocka czy Roja którego nie było jak stoi banda typów i drą morde "Jebać Fubu"

Tak, na pewno było to potrzebne, z resztą było widać na filmach i zdjęciach że średnia wieku ludzi co stali z isamu nie przekraczała 15 ;).

bez gif

Opublikowano

Powiem tak, same hasło jako tako fajne jest - wiadomo o co chodzi.

Ale po co na PGA siać taki syf?

PGA w miarę poważna sprawa, wiele sławnych osób i chciałbym zobaczyć minę przykładowo Rocka czy Roja którego nie było jak stoi banda typów i drą morde "Jebać Fubu"

Tak, na pewno było to potrzebne, z resztą było widać na filmach i zdjęciach że średnia wieku ludzi co stali z isamu nie przekraczała 15 ;).

Zgodzę się z tobą sam nigdy nie byłem na PGA ale mam zamiar być ale coś takiego zrobić to idiotyzm

Opublikowano

Ty, fan prawiczka nie odzywaj się.

Przynajmniej IsAmU coś osiągnął i posiada wielu fajnych widzów, a nie jak Ty dwa lajki w komentarzu.

Okej, idąc twoim tokiem rozumowania gdy isamu dostał więcej niż dwa lajki w komentarzu coś osiągnął - okey.

Sugerujesz że gdy wyjawiajmy swoją opinie na temat isamu/ravii to jesteśmy fanami fubu tak?

Wy macie naprawdę aż tak bardzo ograniczone mózgi czy po prostu jak to brzmiało w balladzie o ravii oczekujesz za te wchodzenie w dupe tęczaków?

Fajnych widzów, szkoda że połowa z tych "fajnych widzów" wiekiem nie przekracza 14 .

Ludzie - myśleć za nim coś napiszecie :).

bez gif

Opublikowano

Okej, idąc twoim tokiem rozumowania gdy isamu dostał więcej niż dwa lajki w komentarzu coś osiągnął - okey.

Sugerujesz że gdy wyjawiajmy swoją opinie na temat isamu/ravii to jesteśmy fanami fubu tak?

Wy macie naprawdę aż tak bardzo ograniczone mózgi czy po prostu jak to brzmiało w balladzie o ravii oczekujesz za te wchodzenie w dupe tęczaków?

Fajnych widzów, szkoda że połowa z tych "fajnych widzów" wiekiem nie przekracza 14 .

Ludzie - myśleć za nim coś napiszecie :).

Powiem ci tak .. jeżeli masz coś do IsAmU to wgl nie wchodź do tego tematu i nie rób niepotrzebnych spin idź oglądaj swojego kochanego fana Fubu..

Fubu nic nie osiągnął (chyba że liczy się spadek widzów w rekordowym czasie) , więc albo zżera cię zazdrość albo masz coś nie tak pod kopułą.. ;]

r3ePj8E.png

Opublikowano

Powiem ci tak .. jeżeli masz coś do IsAmU to wgl nie wchodź do tego tematu i nie rób niepotrzebnych spin idź oglądaj swojego kochanego fana Fubu..

Fubu nic nie osiągnął (chyba że liczy się spadek widzów w rekordowym czasie) , więc albo zżera cię zazdrość albo masz coś nie tak pod kopułą.. ;]

megafacepalm.jpg

Przeczytaj swoja wypowiedz jeszcze kilka razy i przemysl swoje zachowanie a nastepnie idz do gimnazjum. Czyzby dzis na 10? Wfu nie bylo?

Rece opadaja...

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

1yum0w.jpg

Ty, a powiedz isamu stosuje wazelinę za nim wejdziesz?

Chłopie jesteś takim gównem że to szkoda gadać, nie miałem zamiaru Cię obrażać ale patrząc na co to ty piszesz wysyłam najszczersze kondolencje do twojej rodziny że taki niewypał wyszedł.. GDZIE JA NAPISAŁEM TY ĆWIERĆMÓZGU ŻE OGLĄDAM FUBU? GDZIE?

Wam naprawdę ten internet mózg wypala skoro twierdzisz że gdy wypowiadam się o danej osobie swoim zdaniem (a nie tak jak połowa tych szalonych gimbów JP bo kto wie może tęczaka dostane) to skoro się wypowiadam to albo jestem zazdrosny albo jestem chory na głowę.

A gdzie opcja : Mam własne zdanie na ten temat?

Błagam Cię wyjdź już z tego tematu bo tutaj rozmawiamy z poważnymi ludźmi a nie z takim człowiekiem co jest ograniczony umysłowo i nie potrafi posiadać własnego zdania tylko idzie jak debil za tłumem.. Strasznie odszedłem od tematu i pewnie dostane 69 ostrzeżeń ale jak widzę takie gówno w postaci twojego postu to aż mnie ciary przechodzą..

Gdy nauczysz się dyskutować nie obrażając nikogo nie prowokując do sprzeczki + nauczysz się definicji słów "Własne zdanie na dany temat" to wróć tutaj i wtedy będziemy mogli porozmawiać.

EDIT:// + naucz się definicji słowa FAN bo jak coś Fubu mógłby być moim idolem, a ja jego fanem. A nie on moim fanem. Ale to tak tylko w roli nauki języka :).

bez gif

Opublikowano

Beka nie znam zadnego Fubu, i mam wyjebane na Isamu który nic nie robi na serwerze tylko filmiki na yt a ravia pada, a z goscia postu jestem fanem jakiegos Fubu, przykre jacy idioci sie tutaj wypowiadaja :D aaa to fani isamu zapomniałem :D

Opublikowano

A więc powróćmy do tematu serwera.

Chciałbym podziękować Administracji za to że 24/25 października od 12 dnia 24 do 22 dnia 25 nikt nie zbanował ani jednego z moich 8 wystawionych botów. Udało mi się uzbierać +/- 5 tyś. Hematów co gwarantuje mi 5kkk co daje mi jakieś tam dwie stówki. Co lepsza na konta zakupiłem sobie w ciemno rękawiczki i myślałem że będę żałował a tu taka niespodzianka .

Może to w końcu skłoni do refleksji że chyba czas zrobić coś więcej niż raz na jakiś czas banować boty ;).

bez gif

Opublikowano

A więc powróćmy do tematu serwera.

Chciałbym podziękować Administracji za to że 24/25 października od 12 dnia 24 do 22 dnia 25 nikt nie zbanował ani jednego z moich 8 wystawionych botów. Udało mi się uzbierać +/- 5 tyś. Hematów co gwarantuje mi 5kkk co daje mi jakieś tam dwie stówki. Co lepsza na konta zakupiłem sobie w ciemno rękawiczki i myślałem że będę żałował a tu taka niespodzianka .

Może to w końcu skłoni do refleksji że chyba czas zrobić coś więcej niż raz na jakiś czas banować boty ;).

Ujęła mnie twoja bajeczka. Nawet jeśli to chyba nie masz się czym chwalić ...

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ujęła mnie twoja bajeczka. Nawet jeśli to chyba nie masz się czym chwalić ...

7gw9kk.jpg

Czemu zawsze wypowiadając się w tym temacie musisz lizać dupe Administracji i nie potrafisz sensownego zdania skleić..

Zachęcam do lektury z poprzedniej strony tematu, tam sobie poczytaj jak się popisałeś ;).

Wypowiedz się chociaż raz normalnie to wtedy będziemy mogli podyskutować :)

bez gif

Opublikowano

7gw9kk.jpg

Czemu zawsze wypowiadając się w tym temacie musisz lizać dupe Administracji i nie potrafisz sensownego zdania skleić..

Zachęcam do lektury z poprzedniej strony tematu, tam sobie poczytaj jak się popisałeś ;).

gratuluje inteligencji, kierzek udostępni im twoje ip i masz banika :c

Opublikowano

Pewnie kolega Savien. ma jakieś przywileje za to. Albo po prostu dostaje jakieś baryłki i wózki od ISAMABINLADENA!

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

Nie polecam serwera

pet przelewem 50-70zł*

administracja moze sie interesowala serwerem gdy gralo na nim 300 graczy a teraz gdy gra 2k to w dupie maja

bany leca za nic wystarczy ze ktos wyskoczy w logach (ktore czasem zawodza) i dostaje bana

ogromnie lagi na serwerze glupie jest to ze na serwerza taka kase zarabiaja a zabezpieczen przed ddosami nie zrobia lepszych ...

Opublikowano

Nie polecam serwera

pet przelewem 50-70lvl

administracja moze sie interesowala serwerem gdy gralo na nim 300 graczy a teraz gdy gra 2k to w dupie maja

bany leca za nic wystarczy ze ktos wyskoczy w logach (ktore czasem zawodza) i dostaje bana

ogromnie lagi na serwerze glupie jest to ze na serwerza taka kase zarabiaja a zabezpieczen przed ddosami nie zrobia lepszych ...

W sumie trochę podzielam twoją opinie, co lepsze na serwerze który jest bardzo hejtowany czyli Balmora jest wypuszczane o wiele więcej aktualizacji i bardziej Administracja dba o serwer niż tutaj, ciekawostka z lekka :P. Nie wiem, myślą że jak dadzą Turniej PvP gdzie 90% postaci są to postacie które zostały stworzone z kont 99 wpadną na turniej 2xP 55 ab'su i taka zabawa.

Tak samo ta wielka aktualizacja co trochę czasu temu weszła

Najbardziej epicka i przerażająca aktualizacja. Dodali :

- auto poty

- pety

- zapisywanie loginu w grze

- napis jak zabijesz bossa

Kozacko :D

bez gif

Opublikowano

gratuluje inteligencji, kierzek udostępni im twoje ip i masz banika :c

Ta i co jeszcze? Zrobienie 8nowych kont 5lv to jest max 30min roboty. A po za tym wystarczy mieć zmienne ip i niech się bujają :3

1378747514-U216092.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zalosny serwer,wybity na hejtowaniu LEPSZEJ konkurencji .

Skoczek daje dowody w ktorych nic nie ma,powoli jego kanal przeksztalca sie w LET'S PLAY'e z gier .

Nonsens .

Placza o to ze Nie dostali kasy za MODEROWANIA na FORUM .

Sorry,ale ciekawe czy na MPCForum jakis mod dostaje kase za Moderowanie ?

To byl wybor FuBu ze im cos zaplaci,z dobrego serca czy tam woli .

Powinni sie cieszyc .

Zalosne , nie popieram zadnej akcji Gimbusow Sramu aka S.z.c.z.u.r.a .

Jebac go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...