Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Squry
Region:EUNE
Level: 30
Dywizja: GOLD IV
Kontakt: pw, in game: Squry
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi z którymi można sobie pograć normale i się pośmiać. Dywizja obojętna.
TS3 Obowiązkowy. :)

Lub szukam supporta do duo rankedów min: Silver I.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Podszywacz
Region: EuNE
Level: 31
Kontakt: Gra/pw
Dodatkowe informacje: Wiec szukam supporta przynajmniej z dywizji silv 3 ktory jednak WIE ze ogarnia i chce osiagnac conajmniej platyne w sezonie 4, gram jedynie w weekendy gdyz nie ma czasu w tygodniu...

Gram na koncie z silv III ale na drugim mam gold II

TS3 OBOWIĄZKOWO

Opublikowano

LVL 30

GRAM DLA PRZYJEMNOŚCI - TS3 POSIADAM

GRAM TALONEM, TEEMO ASHA BADZ YI JAK KTOS MA OCHOTE SIĘ POBAWIĆ POPROSZE O ADRES TS

Opublikowano

Nick:Methur
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver I
Kontakt: Skype tak jak na forum lub nick w grze Methur
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do grania rankedów lub 4fun.Gram wszędzie, ale najwiecej na jungli

Opublikowano

Nick: Sebamax05

Kontakt: Gra/pw/ TS3/ Skype

Linie : Jungle, Mid

Dodatkowe informacje: Silver V,

Szukam osób do grania, aby nie liczyć na łut szczęścia co do team-u.

Opublikowano

Nick: ëQu
Region: EuWest
Dywizja: Gold V
Kontakt: PW na MPC, 178.217.188.105 ts3 (poke lub PW)
Dodatkowe informacje: Mam 17 lat, gold V wbiłem SAM w dżungli, ale teraz przechodzę na pozycję ADC i poszukuję support'a. Na kompie jestem w godzinach popołudniowych 16.00+ . Po zakupieniu kilku postaci (ADC) przeze mnie chciałbym grać gry rankingowe :D

Opublikowano

nick: wredny

region: eune

lvl: 25

Mam 21 lat, szukam kogoś do grania normali, aby wbić 30lvl. Kontakt w grze, dodatkowo korzystam z ts3. Na głównym koncie posiadam platynę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie !

Poszukuję supporta do Teamu

Nazwa Teamu : Mid Or Afk , tag teamu [TM MOA]

Wymagania :

- Ogarnięty

- Kultura

- Team speak 3

- Conajmniej na 1/2 gry dziennie ( Godziny wieczorne )

Mój nick w grze : Mönastic

Serwer EUNE

Zapraszać mnie w grze bądź pisać pw na forum.

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

nick:callmearianna

region : EU NE

lvl 12

Ulubiona postacie : khazix ad( solo bot , solotop , mid lub z towarzyszem , ogólnie wszystkie linie ) /Blitcrank AP / suport / Master full ad / wyrobie tez teemo ale dawno nei grałem nim (AP)

szukam towarzyszy do gry , mysle ze reprezentuje dobry poziom ,

gg:965313

_____________-

wiek 18

ts3 moge pobrac

micro - tak

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Witam,

Dołączę do teamu rankingowego.

Mogę grać zarówno gry 5vs5 oraz 3vs3.

Świetnie znam się na grze na mapie 3vs3, wiem jakie postacie pickować, kiedy co zrobić,

jak grać itd.

Normalnie gram na pozycji ADC(posiadam wszystkich) i bardzo dobrze mi idzie chociaż siedzę już

jakiś czas w Silver V.

Myślę że moje umiejętność wykraczają poza Silver II-I, nie flamie, wykonuje cele, słucham każdego, jak

trzeba to stawiam wardy bo ADC musi jak nikt inny nie umie.

Poszukuję więc najlepiej teamu z dywizjami Silver II i wyżej.

Jeśli ktoś zainteresowany to pisać na PW.

Mój nick w grze:Zagrajmerek

:)

Opublikowano

Nick: Urrhuax
Region: EUNE
Dywizja: unranked
Kontakt: forum, LoL
Dodatkowe informacje:

Coś o mnie:
- dziewczyna lat osiemnaście,
- unranked - oj Boże, się będę przejmować, nie szukam boostingu ani żadnych takich pierdół,
- gram dla zabawy; nie przeżywam przegranej, jakby to była najgorsza rzecz, jaka mnie kiedykolwiek spotkała (phi, zdarza się każdemu),
- najbardziej aktywna jestem wieczorami,
- mam dość specyficzne poczucie humoru,
- nie obrażam ludzi; jak mnie ktoś wkurza, to go ignoruję
- lubię grać ADC, najgorzej mi idzie granie w dżungli.

SZUKAM: kogoś, z kim będę mogła grać na luzie, kto się nie przejmuje przegranymi i dla którego gra nie jest sensem życia. Nie interesuje mnie dywizja ani poziom.

NIE SZUKAM niewychowanych buraków (obojętnie jakiej płci, dziewczyny też potrafią być jędzami), których jedynym powołaniem jest bycie toksycznym jak mikstury Singeda, więc jeżeli lubisz obrażać ludzi przed, w trakcie lub po meczu (głównie przegranym), to nawet nie wysilaj się, żeby do mnie napisać - i tak cię oleję > :D.

Opublikowano

Witam serdecznie !

Poszukuję supporta do Teamu

Nazwa Teamu : Mid Or Afk , tag teamu [TM MOA]

Wymagania :

- Ogarnięty

- Kultura

- Team speak 3

- Conajmniej na 1/2 gry dziennie ( Godziny wieczorne )

Mój nick w grze : Mönastic

Serwer EUNE

Zapraszać mnie w grze bądź pisać pw na forum.

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

Nick : Dubidumba

Region :eune

level: 30

dywizja : platyna (obecnie 3 ale sie wspinam ).

Kontakt : Lol

Gram glownie adc , moge pograc na topie

Szukam ogarnietego teamu ktory gra wiecej niz 1 gre na miesiac. Dolacze do teamu w ktorym wszyscy grajacy czlonkowie maja min. Gold 5

17 lat

teamspeak /skype jak najbardziej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: xSiwy

Region: EUW

Dywizja: (Opcjonalnie) : Silver V

Kontakt: Gra ;d

Dodatkowe informacje: Poszukuję supporta do duo na next sezon ( czasem do ranked teamu posiadam team , lecz żadko ) graj adc - zwykle carry game jeśli mam dobrego supporta :D ( http://www.lolking.net/summoner/euw/45300859 ) Można też pograć normale . Dywizja przynajmniej Silver V ( chyba że dobrze ogarniasz minimum 2 supporty ) . Najlepiej z supportami ( Tresh , nami , leona ) .

WQyaZF.png

Opublikowano

Szukam kogos do duo.. + GOLD I. Jestem platyna V bo qrwa spadłem .. Ogólny cel to wbicie +1,850 mmr na nowy sezon...

PW nick RasteR R.. Ostatnio bardzo dużo grałem solo wiec wszystko przegrywam .. Oczywiscie ts,skype 16lat

Opublikowano

Nick:ZnaczekPL
Region:EUW
Level:30
Kontakt:W grze
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo minimum Gold V nie wazne jaka linie grasz byle bys ugral ; )

Opublikowano

Nick: Top Or QQ
Dywizja: (Opcjonalnie)Gold V
Kontakt:W grze. bądź skejp. "revusowy"
Dodatkowe informacje: Elo, kupiłęm sobie smurfa na eune #Richman, main euw d3, ale nudna jest gra na tej samej dywizji wiec che sobei platynke dobic na eune wiec szukam jakiejś platynki do duo bo na eune podobno w goldzie słabie mordki są.

Opublikowano

Nick: VBuBu

Region: EUNE

Lvl: 30

Dywizja: S III

Dodatkowe informacje: Siemanko ludziska, szukam ogarniętego drużynowego team'u 5 vs 5. Oczekuję szczególnie umiejętności od wszystkich członków ekipy, dobrego kontaktu pomiędzy wszystkimi. Najczęściej gram SUPPORTEM i dżunglą. Na chwilę obecną posiadam wszystkie suppy, działające na teraz oraz pełno bohaterów idealnie nadających się do jungli. Czekam na kontakt, jedynie w grze. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick: ëQu

Region: EuWest

Kontakt: PW na MPC, 178.217.188.105 ts3 (poke lub PW)

Dodatkowe informacje: Mam 17 lat, gold V wbiłem SAM w dżungli, ale teraz przechodzę na pozycję ADC i poszukuję support'a. Na kompie jestem w godzinach popołudniowych 16.00+ . Po zakupieniu kilku postaci (ADC) przeze mnie chciałbym grać gry rankingowe :D

f5

Opublikowano

Szukam kogos do duo.. + GOLD I. Jestem platyna V bo qrwa spadłem .. Ogólny cel to wbicie +1,850 mmr na nowy sezon...

PW nick RasteR R.. Ostatnio bardzo dużo grałem solo wiec wszystko przegrywam .. Oczywiscie ts,skype 16lat

Opublikowano

Nick: Podam na PW dla chętnych
Kontakt: PW/ts3
Linie : Las albo adc ale mogę iść wszędzie w razie potrzeby
Dodatkowe informacje: W seriach do Gold 4
Szukam odpowiedniego człowieka do grania duosów, we dwóch łatwiej wycarrować :>

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Cześć! wraz z kolegami poszukujemy do teamu junglera lub supporta żeby ugrać coś w czwartym sezonie. Nazwa teamu jeszcze nie jest ustalona ponieważ lepiej by było żeby wszyscy z teamu mogli się wypowiedzieć co do nazwy. Wymagania to bycie na lolu najlepiej od godz 17 do 22 ale możemy jeszcze ustalić żeby każdemu pasowało, granie bez spin i flame, poczucie humoru, kultura osobista, skype lub ts ale skype wystarczy, najlepiej głos po mutacji i w miare ogarnięcie na swojej pozycji. dywizja chociaż silver 5, ale żeby nie było że ktoś mówi np. że nie może wyjść z dywizji przez noob teamy itp. bo nie gramy dla wygranej tylko po to żeby stać się lepszymi i dla przyjemności a z czasem wygrane same przyjdą. sam mam teraz golda 3 ale w następnym sezonie myślę że jestem w stanie wbić o wiele więcej. Kontakt to pw na forum lub w grze nick michuxkox

@edit znaleźliśmy junglera i supporta jak na razie jak się coś zwolni to zedytuję post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...