Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick: GewellMann
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: Silver III
Kontakt: w Grze do GewellMann lub na PW mpc
Dodatkowe informacje: najczesciej gram na Topie lub midzie ew. w ostatecznosci do Jungli jestem dostępny w grze codziennie od 13:30 / 14:30 do około 20/ :D w Weekendy od około 8 - 9 posiadam mikrofon :D

Linie które ogarniam według kolejności "ogarniania" : Mid>Top>Jungle>ADC>Supp

http://www.lolking.net/summoner/eune/32236011

32984651300858722438.png

Opublikowano

Nick:Diablo

Region:Nordic

Level: ciezko zgadnąć

Dywizja: platyna I

Kontakt: PW

Dodatkowe informacje

Witam,

poszukuje 3 os które chcą zagrać ranked team, ale nie jest to stała drużyna jest to gra nagrywana na mój kanał na YT lecz linku tutaj nie podam, ponieważ nie chce naruszać regulaminu forum.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW.

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Szukam Ludzi do teamu w rozgrywce 3v3 obecnie to gold 3

wymagania:

-sensowny wiek

-mikro +Ts3

-najlepiej jakbys mial doswiadczenie w tej rozgrywce

Nick-SaTTeS

Kontakt przez gre

Opublikowano

Nick: DegadussPL ( Wiem że idiotyczny ale kiedyś grałem w metin2 na kupionym koncie o takim nicku i chodziło o to żeby mnie koledzy z metka rozpoznali )

Dywizja: Silver
Kontakt: pw w grze / pw na mpc
Dodatkowe informacje: Ulubione linie to mid i support, szukam drużyny rankingowej 5vs5 z którą można pograć ciekawe nietypowe mecze ( mówiąc nietypowe miałem na myśli obmyślanie nowych ciekawych taktyk i sprawdzanie ich na polu bitwy). Mam 17 lat gram bardzo często posiada Skype i Ts3. Ulubione postacie na mida: Cassiopeia , Gragas, annie. Na supporta: Janna, Alistar, Zilean, Nidale. Jeśli Na rankedzie trafi się postać która nie jest dużą kontrą na sivir mogę też zagrać adc ale tylko sivir ponieważ grę tą postacią mam bardzo dobrze opanowaną do tej pory przegrałem nią tylko 1 rankeda w którym i tak miałem 10/8/10 ( staty dobre w porównaniu do mojego teamu 1/13 0/8 itp. )
Opublikowano

Szukam pilnie teamu 3v3 lub 5v5 z goldem kupie wlascicielowi 2 prezenty tajemnicze pisac szybko jutro koniec sezonu!!! Na lolu ProSeba

I tak musiał byś tam 10 meczy rozegrać więc już lipa

Opublikowano

Jestem plat III szukam kogos do duo.. na nowy sezon zeby z 10 wbic od razu golda... +goldII żeby umiał grac.. ja chodze na top/mid/jungle

PW RasteR R -NICK w lolu

Opublikowano

Nick: Madara94
Dywizja: (Opcjonalnie) Silv III
Kontakt: Gra/skype beb145
Dodatkowe informacje: Cześć :) W LOL'a gram ponad 2 lata. Silv 3 z racji tego że wielu rankedów nie gram tylko normale. Rankedów mam wygranych około 130 a normali 1200+. Jestem aktywnym graczem i poszukuję ludzi do utworzenia drużyny rankingowej lub gry w duecie :) Wymagań nie mam zbyt wielkich. W chwilach wolnych jestem ONLINE. Więc lećmy z wymaganiami:
- z racji tego że mam 19 lat to poszukuję osób w wieku 18+ (chłopak/dziewczyna obojetnie)

- poczucie humoru obowiązkowe gdyż chcę abyśmy czerpali radość z gry a nie nerwy

- kultura osobista (każdy wie o co chodzi)

- lvl 30
- dywizja silv 4+
- brak wywyższania się nad członkami drużyny
- przyjęcie porażki bez bUlu 4 liter

- skype + mikro

Czuję się jakbym pisał ogłoszenie matrymonialne :D Zresztą zobaczymy jak to wypali ;)
Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nick: KreySlay
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold III
Kontakt: W grze
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do grania normali najlepiej ze skypem ;)

Opublikowano

Nick: SpiritStone
Region: EUEN
Dywizja: (Opcjonalnie) Srebro 1
Kontakt: Tu, gra
Dodatkowe informacje: Kto pokeruje? xD

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Nick: Ghedes
Region: eune
Dywizja: Srebro II (czekam na koniec sezonu juz od 2 tygodni)
Kontakt: PW na mpc albo w LoL'u
Dodatkowe informacje: Gram na topie i midzie ale tylko fizzem annie zedem i talonem.

Opublikowano

Nick: Factios
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) B1
Kontakt:PW i zapraszać w grze.
Dodatkowe informacje:

Szukam osoby z którą moge podnieść swoje MMR. Możemy zagrać najpierw kilka draftów jeżeli chcesz mnie spradzić.

Opublikowano

Nick: RedViper102
Dywizja: Silver 5
Kontakt: w grze
Dodatkowe informacje: Szukam składziku na 3vs3 wymagam minimalnie S5 Ts3 i mutacji do rozmowy.

76561198073370975.png

Opublikowano

Nick: YourLastVista

Dywizja: Platinum 5

Kontakt: Gra/Forum

Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do duo , celem jest Diamond w s4 a może nawet coś więcej, wymagam tylko ts i w miare przyzwoitej dywizji . Gram topa,mida i jungle ;)

Opublikowano

Nick: ßoniek
Region: EU West
Dywizja: Platyna V
Kontakt: PW na mpc albo w LoL'u
Dodatkowe informacje: Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej gry, nie jestem żadnym prosem gram bardziej dla zabawy :)

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Nick: Diviander
Region: EU West
Level: 30 poziom
Dywizja: Gold III, będzie rosło.
Kontakt: Najlepiej w grze.
Dodatkowe informacje: Gram głównie dżunglę, jednak jest otwarty na propozycje.

Opublikowano

Nick:Mat3uszzi
Region:Eu Ne
Dywizja: (Opcjonalnie)Plat 5
Kontakt: forum lub w grze
Dodatkowe informacje: witam jestem w platynie 5 i potrzebuje dobrego gracza od plat 5 lub wieksza wymagane ts , skype , ogarniecie emocjonalne linie nie wazna ja przeważnie gram adc

Opublikowano

Nick:KatsuPL
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie):Brąz
Kontakt: Gra, forum
Dodatkowe informacje:Wymagany ts. Szukam kogoś z kim mógłbym najzwyczajniej w świecie pograć 4fun. Najbardziej lubię mid i jungle. Czasem adc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...