Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam jakieś osoby na serwer Eu West.

Robie sobie tam smurf'a i chciałbym szybko wbić lvl 30.

Nick: Vémé

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nick: dziamal96
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: Gold V
Kontakt: forum
Dodatkowe informacje: no cóż, szukam kogoś chętnego do duo, umiem grać na każdej pozycji ale najgorzej mi idzie na adc :) Nie ma problemu bym grał supportami ale najlepiej żeby to była osoba która dobrze gra adc. Najlepiej Gold V+

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Nick: Belossi
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver I
Kontakt: PW w lolu
Dodatkowe informacje: Mam 16 lat, szukam kogoś do pogrania dou rankedów jak i również normali.Preferuje mida ale bez problemów mogę grać na każdej pozycji.

Wymagania: +15 lat, minimum silver, jakiś ogar, poczucie humoru i trochę czasu na granie.

Opublikowano

Nick: xXxJustynaxXx - tak naprawde facet ale nie miałem lepszej inicjatywy na nick ;d
Dywizja: S4
Kontakt: hubertusek111a - skype. PS mam 15 lat.
Dodatkowe informacje: "I can go everywhere" poszukuje kogoś o podobnym wieku i dywizji do duo/normali pozdro ;d

Opublikowano

Nick: SezamO
Region: EU/NE
Dywizja: Srebro 5/4
Kontakt: Team-speak 3 :), zapraszajcie w lolu lub tutaj na pw
Dodatkowe informacje: nie flamuje, nie spinam sie, i tego wymagam tez od kolegi ^^

Opublikowano

Nick: ëQu

Region: EuWest

Dywizja: Gold V

Kontakt: PW na MPC, 178.217.188.105 ts3 (poke lub PW)

Dodatkowe informacje: Mam 17 lat, gold V wbiłem SAM w dżungli, ale teraz przechodzę na pozycję ADC i poszukuję support'a. Na kompie jestem w godzinach popołudniowych 16.00+ . Po zakupieniu kilku postaci (ADC) przeze mnie chciałbym grać gry rankingowe :D

f5

Opublikowano

Nick: - Podam po dołączeniu do teamu -
Kontakt: skype : artur.kusa016
Dodatkowe informacje: Poszukuje ludzi do teamu na wymienione pozycje :

- Jungla

- Support

Oczekuję przyzwoitego poziomu gry, pozytywnego nastawienia oraz humoru.

Nastawiamy się ostrą grę w S4, esl'u, turniejach !

Opublikowano
Nick: Podam na pw :)

Region: EuNE

Level: 30 ( Smurf )

Dywizja: unranked

Kontakt: GG - 40080314, Pw tutaj.

Dodatkowe informacje: Hej, szukam kogoś do pogrania luźnych normali bez spiny. Samej nie za bardzo chcę mi się grać.

Wcześniej 2x 30lv i pełno innych kont więc ogarniam. Mogę grać na każdej linii, dużo czasu na grę, 16lat, ts jest. Jeśli też Ci się nudzi i chcesz sobie pograć to pisz. ^_^

Opublikowano

Nick:Tomo100
Region:EUNE
Dywizja: Silver III

Kontakt: PW/Gra
Dodatkowe informacje: Mainuję adc z dobrym supportem dominujemy bota. Poszukuję supporta do duo rankedów. Musi być ogarem i lubić grać agresywnie jak nigdy wcześniej nie grał. Moje mainy to Caitlyn Graves i Draven ale umiem grać każdym adc. Dalej mówiąc poszukuję ranked teamu gram na pozycji adc.

Opublikowano

Nick: Łągiew

Region: EU NE

Dywizja: Diament II

Kontakt: w grze

Dodatkowe informacje: poszukuje ogarniętego adc na duo bota w 4 SEZONIE, abysmy razem wbili diament I, oczywiscie adc z diamentu. Mam wszystkie supporty, runy. Pisze teraz ogloszenie, bo chce w przedsezonie z kims potrenowac, znalesc odpowiednie polaczenie dla nas. mam 18 lat, pozdro ;) oczywiscie ze skype albo teamspeak. ew. tez moge dolaczyc do jakiegos teamu ;)

Opublikowano

Nick:SlabyGamer lub SlabyPlayer
Dywizja: (Opcjonalnie) Brąz 3 i Silver 2
Kontakt: Skype - kacper.lemierz
LOL - SlabyPlayer lub SlabyGamer. Oba kota na EUNE
Dodatkowe informacje:
Szukam osób do drużyny (http://www.mpcforum.pl/topic/1091071-szukam-osob-do-druzyny-rankingowej/)

Nazwa drużyny: "OfficialEloCounter"
Tag: "ELOC" Szukamy: Toppera,Supporta,Adc
Komunikator: Na początku będziemy używać skype. Ale z czasem przejdziemy w coś poważniejszego jak własny kanał na TeamSpeaku3 !

Ja osobście nie mam mutacji i także nie jest ona wymagana.
Nie przyjmujemy trolli, afkerów.
Jeżeli trollujesz albo afczysz zostajesz usunięty z drużyny nieodwracalnie !
Nie przyjmujemy flamerów !
Za flame dostajesz reporta od wszystkich członków drużyny

Opublikowano

Nick:Mat3uszzi
Dywizja: (Opcjonalnie)Plat 5
Kontakt: 11170913 gg w grze lub pw na forum gg od 7 do 16 bo praca
Dodatkowe informacje: witam chciałbym dołonczyc do jakiegoś ranked team każdy w team przynajmniej plat ja gram ogólnie adc ale nie ma problemu jak mam grac gdzie indziej brakuje mi tylko 17 postaci do wszystkich

Opublikowano

Nasze dane:

Nick: Pandodzilla, RayoNN, Kexeni
Dywizja: Silver IV,III,I
Kontakt: LoL
Dodatkowe informacje:

Szukamy kogoś do grania normali w 5 oraz do teamu rankingowego. Najlepiej grającego na pozycji ADC, ew. MID. Poszukujemy ludzi do przyjemnej gry, bez wyzwisk i wyśmiewania się. Gramy for fun z śmiechem i zabawą, więc jeśli grasz sam, masz najlepiej powyżej 16lat i należysz do dywizji: Silver 5-1 [Goldem też nie pogardzimy ^^], a nienawidzisz chamstwa oraz tzw. flamu to zapraszamy :)

Posiadamy swój serwer MUMBLE.

Opublikowano

Nick: Wisnia781

Level: 6

Dywizja: Brak

Kontakt: Skype plcreepa i w grze

Dodatkowe informacje: Szukam osoby która nauczy mnie grać w tą gre mam 15lat

Opublikowano

Nick: Kacpero3201

Level: 5 zaraz 6:P

Dywizja: brak

Kontakt: skype kacpero3201 lub PW

Dodatkowe informacje: Szukam osoby do wspólnej gry która nie miała by ochotę pograć z nowicjuszem może czegoś go nauczyć i oczywiście wspólnie pograć. To tyle ;P Mam 14 lat nie mam mikrofonu ,lecz na skype mogę słuchać.

Opublikowano

Nick: - Później po znalezieniu ekipy -
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold V
Kontakt: PW, potem komunikatory głosowe
Dodatkowe informacje: Szukam teamu do poważniejszej gry w sezonie IV. Moją pozycją jest : ADC. Potrafię wczuć się w tą rolę. Humor i kultura jest :)

Opublikowano

Szukamy supporta do teamu. Wszyscy sa, czekamy właśnie na tą funkcję aby zacząć przygotowania do sezonu 4. Zapraszsam EUNE pw Nathorna. Popiszemy, odpowiem na wszystkie pytania

Opublikowano

Nick: Xcmer
Dywizja: Unranked

Kontakt: PW/Gra
Dodatkowe informacje: Witam, chciałbym zacząć gry rankingowe i

poszukuje jakiegoś kolegi/koleżanki do DUO (jak wiadomo mniejsza szansa na trafienie trolla)

Dywizja bez znaczenia byle by był/a "ogarnięty/a". Najlepiej czuje się na pozycjach w kolejności

Mid, Top, ADC. Uważam się jak na razie za gracza na poziomie golda nie wiem czy mogę tak to określić...

Ale szybko uczę się na błędach i przyswajam porady od lepszych.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano
Nick: SmileBunny

Level: 30 lv ( smurf )

Dywizja: Unranked ( dopiero wbity 30 )

Kontakt: Gadu - 40080314

Dodatkowe informacje: Siemson ! Szukam ''normalnej'' osoby, osób do codziennej gry na dłuższy okres niż tydzień. Jak na razie normali jeśli będziemy się dogadywać można rankedy. Samej z randomami lub niektórymi ludźmi z którymi miałam grać nie chcę mi się użerać. :) Wcześniej 2x 30lv i pełno innych kont więc ogarniam. Mogę grać na każdej lini, 16lat, micro jest.

Czego wymagam?

- Ogarnięcia w grze i w zachowaniu, jakiegoś poziomu gry.

Nie pisz jeśli : Zamierzasz grać jedną grę dziennie o którą ciężko będzie Ciebie wybłagać i która nigdy nie wyniknie z Twojej inicjatywy. Bo masz swoich ''ziomków'' z którymi wolisz grać, a ja będę robić jako zastępstwo.

Lub zachowujesz się po prostu jak... przykład ? Idziemy duo bota robisz adc 0/10, bo nie dopasowałam się do Twojego stylu gry i to MOJA wina itd.

Ps. Sorry za tą dosłowność, ale straciłam zbyt dużo czasu na granie z takimi ludźmi jak wyżej wymieniłam. Chcesz mi dać szanse to pisz ! ^_^

Opublikowano

Nick : PuDi24PL

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : Silver V

Kontakt : gg 9328969 ts/pw

Dodatkowe informacje : trzeba zacząć znowu grać rankedy, szukam osoby mniej wiecej w wieku17 lat, płeć nie ma znaczenia z którą dam rade wyjsc do golda.

Samemu nudno sie gra a jak wiadomo grac duo zawsze lepiej ;] zapraszam wszystkich zainteresowanych. a i gram wszedzie na kazdej pozycji.

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...