Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: xSiwy

Region: EUW

Level: 30

Dywizja: (Opcjonalnie) : Bronz I ..

Kontakt: 44731333

Dodatkowe informacje: Szukam pomocy do wbicia silv V przed końcem sezonu , mogę grać mida , supporta i adc .

WQyaZF.png

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema. Szukamy 1 osoby do teamu 5x5. To nasz sklad:

KamilBrzoza(ja) Mid

Dolidius ADC

Prawi123 Jungle

fblz warded support

czyli potrzebujemy topa.(najlepiej nie taka osobe co gra na wszystkich pozycjach i powie moge grac na topie, tylko ktos kto mainuje ta pozycje.)

Serwer: EUNE NORDIC EAST

Wymagania: silver V+

Mamy po 14 lat i chcemy popykac teamowe rankedy. Jezeli ktos bylby chetny, pisac na PW.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

SZUKAM OSOB DO NAGRYWANIA

Nick: bodzioplx
Region: EUNE
Level: 10
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: GRA , MPC , SKYPE : QUERTOSPL
Dodatkowe informacje: SZUKAM OSOB DO NAGRYWANIA LOLA NA YT

signature5y.png

Opublikowano

Nick: Wyrwij

Region: EU Nordic

Dywizja: srebro I (proszę się tym nie sugerować, gdyż postać wymieniłem ze względu na skórki), dla uwiarygodnienia posiadam również konto złoto II.

Kontakt: proszę pisać na PW

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Nick: XanTis23
Region: Nordic
Level: 30lvl
Dywizja: Gold 5
Kontakt: w grze
Dodatkowe informacje: Jestem bardziej defensywnym graczem preferuje linie na Topie lub ADC kontakt skype ts3. Wiek 22 lata szukam osób w podobnym wieku.

Daj +++++++ to Nie Boli a mi pomaga :)

Opublikowano

Nick: Striling

Dywizja: Bronz III

Kontakt: skype jediasshole

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś kto pomoże mi wyjść z bronzu :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nick: Garru11
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver IV
Kontakt: Pw, GG 2626891, LOL
Dodatkowe informacje: Mam 17 Lat. Nie spinam jak większość, Pogrywam na wszystkich liniach ( Po prostu jestem wielofunkcyjny :D ) Poszukuję Team'u, albo osoby do duo.Plany dostać się w tym sezonie do Golda ale jak patrze na dzieciarnie/trolli to jest nie możliwe... :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: MadSame
Region: Nordic
Dywizja: Diam III
Kontakt: tutaj na pw lub w grze
Dodatkowe informacje: Poszukuje jednej osoby do 3-ek rankedowych, min 17 lat ts3 + działające mikro - Min PLATYNA , ja mam Diam, kumpel plat I i mamy zamiar zrobić na trójkach Diaxa, poszukuje osoby która potrafi się spiąć i grać z nami duzo meczów. Pisać w grze MadSame lub na PW.

Opublikowano

Nick: abrrakadabra
Region: Nordic & East
Dywizja: Bronze I
Kontakt: w grze.
Dodatkowe informacje: Aktaulnie mam 63 punkty. Za gre dostaje po 5-6 a trace po 4.

Mam zanizony MMR poniewaz mam wygranych meczy mniej niz przegranych.

Szukam osoby, która pomogłaby mi dojść do Silver V do 11 listopada.

Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Gram najczesciej na supporcie (main blitz) lub na topie.

Opublikowano

Nick: bodzioplx

Level: 2 zaczynam od nowa ( mialem golda iv ale dostalem bana za bug z rp i mam 30 lvl braz II ale postanowilem zaczac od nowa )

Dywizja: (Opcjonalnie)

Kontakt: skype :quertospl , gra ,ts3 itp , pw

Dodatkowe informacje: jestem ogar nie szukam dzieci ktore nie umieja grac lub trolluja

jestes ogar i byłes w bronzie 2

Opublikowano

Nick:SatanSonPL (tak wiem PL w nicku gimbusiarsko :D)

Region:Eune

Dywizja: Gold V

Kontakt: w grze lub pw

Dodatkowe informacje:szukam kogoś do duo silver I lub wyżej najlepiej żeby jakby miał czas pograć przynajmniej 2-3h dziennie :D +mikro

Gram najlepiej na jungli/mid

Mniej chętnie na supp/top

Najmniej chętnie adc ale jeśli będzie trzeba to się dostosuje :)

15.jpg

Opublikowano

Nick: Domineg

Dywizja: Gold I

Kontakt: skype/PW tutaj

Info: Szukam kogoś do łatwego carrowania gier i do wybicia się z nim do Plat V. Preferuje u siebie mid/jungle. Musisz być ogarniety :) Chciałbym kogoś o takiej samej dywizji lub podobnej.

Opublikowano

Nick:SonicPLe
Region:EUNE
Level:30
Dywizja: Silver I
Kontakt: Pw na forum lub w LOL'u (Skype)
Dodatkowe informacje: Preferuję grę na AD Carry, lub na midzie. Szukam osoby o podobnym ELO (1449) lub wyższym.

Chciałbym, żeby to była osoba 15+ :)

Posiadam dwa main'y, jest to Annie, którą wbiłem jedyną (jak na razie pentę), parę quadra kill'i, oraz Quinn, którą w tym tygodniu zrobiłem 6+ quadr.

Lolking: http://www.lolking.net/summoner/eune/36378922#history

Opublikowano

Dywizja: Minimum plat III(najlepiej diamond)

Kontakt: PW na forum

Dodatkowe informacje: Poszukuję supporta do ogarnietego ranked teamu. Wiek nie ma znaczenia, ani czy masz mutacje. Najwazniejszy jest skill. Osoba musi posiadac wszystkie supporty i byc ograna najwazniejszymi na obecna mete czyli Thresh,Nami oraz Zyra

Opublikowano

Nick: Kava0

Dywizja: Silver 3

Kontakt: pw mpc/

Info: Szukam jakiegoś ogarniętego adc/top/jungle playera z którym mógłbym grać poważne mecze (chce wyjść do golda przed 11 listopada :>). Nie patrzecie na ostatnie mecze, bo to parodia była :O. Gram mida/jungle i reszte w miare ogarniam (farma + no feed). Gram zazwyczaj o 7 wieczorem :>. Lat 17

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: FraGGeRR

Dywizja: Brąz 1

Kontakt: Gra lub PW

Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do duo gram najchętniej mid, ale jeśli jest potrzeba potrafię ogarnąć też inne pozycje.Posiadam TS3

Opublikowano

Nick: JaMRK
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver II
Kontakt: PW, Wiadomość na lol'u, posiadam ts3
Dodatkowe informacje: szukam osoby do duo rankedów, która pomoże mi dojść do golda V, pilnie potrzebuje pomocy. Gram na linii top/jungle

Opublikowano

Nick: Pro Evilek
Region: EUW , EUNE
Dywizja: Eune - Gold , EUW Unranked
Kontakt: W grze bądź na forum.

Dodatkowe informacje: Poszukuje miłej i pomocnej osoby z Platyny bądź wyżej z ,którą mógłbym zagrać 10 pierwszych gier kwalifikacyjnych (licze na wszystkie wygrane bądź przynajmniej 8). Na Eune posiadam gold na Weście świeżo co wylevelowałem smurfa do 30 lvl. Mogę grać na każdej pozycji prócz Jungli. Jeśli przez 3 dni nikt się nie zgłosi to może być to osoba z wyższego golda. xxx

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

SERWER: EUNE

Uwaga ! Chciałbym ogłosić iż szukamy do teamu Junglera ! Minimum "GOLD V" oczywiście wyższe dywizje będą miały większe szanse do wstąpienia ! Oczekujemy od Junglera:
- Timerów buffów, dragona, barona
- Punktualności
- Kultura na wysokim poziomie
- Możliwość komunikowania się przez program Team Speak 3
- 16+ lat
- Możliwość grania turniejów takich jak ESL, Allplay (Żadnych banów na ESL itd)
- Dostępność w godzinach 17:00 - 22:00 (oczywiście nie oczekujemy od was 5 godzin grania tylko uzgodnimy o których godzinach i ile będą trwały treningi lecz muszą się mieścić między 17:00 a 22:00)
- Jeżeli w dany dzień coś wypadnie należy zgłosić to do Amurio przynajmniej 2 dni wcześniej
- Mniej gadania, więcej grania !

Oferujemy:
- Punktualności
- Kultura na wysokim poziomie
- Serwer Team Speak 3
- Brak dzieci w teamie
- Wkrótce jakieś turnieje
- Treningi w wyznaczonych terminach
- Wyrozumiałość

Chętnych prosimy o kontakt na League of Legends do gracza "Amurio" lub na naszej stronie www.crashed-gaming.xaa.pl pisać prywatne wiadomości również do "Amurio"

FP: http://www.facebook.com/crashedgaming?fref=ts

Opublikowano

Nick:Ziomal543
Region:EU EAST
Dywizja: (Opcjonalnie) bronze 1
Kontakt: w grze ew pw
Dodatkowe informacje: Mam mikro , tsy , ventrillo itd. w lutym 18 lat

Bot creator 😀

Opublikowano

Poszukuję wraz z kolegą ( oboje silver 1 ) gracza, chętnego do grania 3jek. Zależy nam na umiejętnościach i dywizji silver 2+.

Runy pod AP i AD obowiązkowe ( ale to chyba jasne ; ) ). Jeśli ktoś byłby chętny, proszę o prywatną wiadomość do mnie tutaj na forum, w wiadomości musi się znaleźć Twój lolking. Zapraszamy! : )

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...