Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukamy do druzyny ADcarry, doświadczonego który ma zagrane minimum 60 gier którymś z postaci adc.
Pisać Nathorna EU EAST

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisze jeszcze raz, bo 2 poprzednie osoby to totalny niewypal.

Nick:artFTP
Region:Nordic
Level: 30
Dywizja: Gold
Kontakt: Gra, pw, skype: takiptaszek.
Dodatkowe informacje: Dolacze do jakiejs druzyny z poczuciem humoru. Moge grac normale jak i rankedy, chodzi mi bardziej o zabawe, a nie guwnoburze.

Zalezaloby mi rowniez na towarzyszach 20+. Gram kazdym poza jungla - nie potrafie ogarnac tej roli.

No to takze cius.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Nick: KoEj531

Region: EUNE

Level: 20

Dywizja: (Opcjonalnie)

Kontakt: TS3 [ts.lol.pl - kanał 10 VIP] (na ts jestem prawie cały czas) | w grze

Dodatkowe informacje: Ogar, no feeding.

Opublikowano

Nick:kubusskw
Region:eune
Dywizja: (Opcjonalnie) silver 5 trudno bylo wyjść z bronze jak się na początku dało dupy :D
Kontakt:prv :P
Dodatkowe informacje: Mam 18 lat posiadam ts3.Chętnie dołącze do jakiegoś teamu

Mój main varus chaiłbym być adc moge też być ewentualnie supportem

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Nick:ProSeba
Region:EUNE
Dywizja: Gold V
Kontakt: GG (48810125),skype (proseba12),PW,LoL
Dodatkowe informacje:Skończone 15 lat,mikrofon i komunikator głosowy mam.Szukam jakiegoś teamu,najlepiej osoby Gold V+,kiedyś na West Gold II,gram na każdej pozycji,mam tylko 2 postacie na Midlane którymi gram zajebiście.Na supporta też mam jakieś postacie (blitz,thresh,nami).Ogólnie to mogę iść wszędzie.Grałem już kiedyś w ESL.

Opublikowano

Nick: m1ci22k

Dywizja: brak

Kontakt: przez LoL i PW

Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętych osób/osoby do normali lub też do duo rankedów.

m1ci22k.png

Opublikowano

Nick: Flame master

Dywizja: silv 5

Kontakt: LOL / pw

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do grywania normali bądź człowieka do duo, jedyne czego wymagam to mikro + ts/skype + brak płaczu gdy ktos ma 0/5

Opublikowano

Nick: sayanblade

Region: eune

Dywizja: (Opcjonalnie) gold 4

Kontakt: w grze

Dodatkowe informacje: szukam teamu 5vs5 gram na midzie szukam teamu z srednia wieku 17+ (lub mutacja i placz off) czas mam mikro itp itd tez mam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: bezsens

Level: 27

Dywizja: Brak

Kontakt: Zaproś w grze, skype, ts3

Dodatkowe informacje: Szukam osoby/osób do przyjemnej gry :) Wymagania jakie musisz spełniać: bądź ogarnięty i miej minimum 16 lat.

Opublikowano

Szukamy Junglera i Supporta na poziomie plat/diament z TS i wiek 16+ oraz codzienna aktywnosc na grze. pisac na pw w grze pokemon68. Prosze o szybkosc bo juz chcemy zaczynac teamowki w ogarnietym gronie :D

Szukamy Junglera i Supporta na poziomie plat/diament z TS i wiek 16+ oraz codzienna aktywnosc na grze. pisac na pw w grze pokemon68. Prosze o szybkosc bo juz chcemy zaczynac teamowki w ogarnietym gronie :D

Opublikowano

Szukam Supporta dobrego, który ma chęci do gry supportem z bardzo dobrym ADcarry. EUNE nick Nathorna. Piszcie jesli spełniacie warunki.

Warunki:

wiek 16+
TS
Mikro działające
Codzienna możliwość treningów w godzinach 19-23.

Zainteresowanych proszę o szybki kontakt w grze lub na supporcie.
Nathorna EUNE

Opublikowano

Nick:DarkPentagram
Dywizja: (Opcjonalnie)unranked
Kontakt: narazie priv
Dodatkowe informacje:Szukam sooby, która pomogłaby mi wejść do silvera, ponieważ ciągle mam unskilledów/trolli w teamie

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nick: PVPxKurak
Dywizja: (Opcjonalnie) : GOLD II
Kontakt:w grze
Dodatkowe informacje: Szukam profesjonalnej drużyny ludźmi którzy mają pojęcie o tej grze - głównie grywam na topie/jungli/supporcie.

Opublikowano

Nick: Dzss
Region: Eu-west
Dywizja: Bronze IV (spadłem z Bronze I )
Kontakt: Pw w grze
Dodatkowe informacje: Szukam team'u mam 15 lat lubię grać na top line :)

Opublikowano

Nick: TenTypVic
Region: EU WEST
Dywizja: (Opcjonalnie): Gold V
Kontakt: League lub tutaj.
Dodatkowe informacje: Szukamy gracza do rankedów 3v3 twisted treeline.

andrew3.jpg

Opublikowano

SZUKAM 4 osób do team wiek 16++ i Silver II++ pisać w grze Virionius

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

nick: wredny

region: eune

lvl: 25

Mam 21 lat, szukam kogoś do grania normali, aby wbić 30lvl. Kontakt w grze, dodatkowo korzystam z ts3. Na głównym koncie posiadam platynę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: lolekol464
Region: EuWest
Level: 20
Dywizja: -
Kontakt: - Skype: lolekol464
Dodatkowe informacje:

Często gram Jarvanem IV, Miss Fortune, a także Veigarem, szukam graczy ogarniętych do 25 LVL, nie muszą posiadać TS, ani innych podobnych rzeczy do komunikacji, ważne żeby dobrze grali, nie feedowali. Przez ostatnie kilka dni z rzędu nie da się grać, trafiają się mi sami idioci do Teamu, Np.

20min i przegrywamy 33-3, z czego 2 kille moje.

Opublikowano

Nick: emdoi
Region: EU West
Level: 17
Kontakt: w grze pod nickiem emdoi
Dodatkowe informacje: Poszukuje ludzi do luźnego grania.

Wymagania:
- TS3,
- wiek 15+,
- umiejętność gry w grupie,
- DOBRY HUMOR.

di-5OQH.gif

Opublikowano

Szablon, by nie łamać regulaminu:

Nick: Only Not Mid
Region: Nordic
Level: 10
Kontakt: Forum tutaj
Dodatkowe informacje:

Witam, mam 21 lat, od dawna chciałem zająć się graniem na profesjonalnie, niestety wybierałem inne ścieżki życiowe. Teraz, jestem zdeterminowany, by móc pracować grając.

Szukam więc osób, z którymi mógłbym zacząć tą przygodę. Dodam, że w League of Legends, nie mam ogromnego doświadczenia (gram już kilka lat, lecz nigdy nie miałem grupy osób, z którymi można by osiągnąć spore ratingi). Teraz chcę to zmienić. Zacząłem lvlować nowe konto na Nordicu , poprzednie zostało shakowane. Mam jeszcze 30 lvl lecz na serwerze rosyjskim.

Co do specyfikacji internetu czy mojego doświadczenia w innych grach, to ~5 lat World of Warcraft, w to grałem całymi dniami, osiągnięcia w raidowaniu są. Później wszelkiego typu darmowe MMORPG, lecz bez takiego zaangażowania.

League of Legends ma przyszłość, coraz częściej w naszym kraju organizowane są zawody. Dlatego chciałbym dołączyć do społeczności, gdzie w niedługim czasie rozłożymy skrzydła i damy o sobie znac.

Internet aktualnie 6 mb ( 6mb download i upload), dobre słuchawki z mikrofonem posiadam. Co do komputera, to obecnie mieszkam poza rodzinnym mieszkaniem, dysponuję laptopem Samsung z i7, tak więc gra działa na maksymalnych uwstawieniach bez problemu.

Oczywiście w miarę rozwoju oraz "światełka w tunelu" co do zajęcia się nad tym profesjonalnie, internet zwiększe znacznie jak i złożę maszynę stacjonarną tutaj.

Kontakt poprzez to forum.

Bym był zapomniał, obecnie na Nordic mam 10 lvl.

Opublikowano

Siemanko.

Poszukuję dziewczyn grających na Topie oraz Jungli do Female Team na serwerze Nordic & East.

Wymagania:

- płeć żeńska ..

- wiek 18+

- minimum gold V

- czas do grania w tygodniu 2-3 gry, weekendy do ustalenia, jeżeli wszystkie mogą gramy jak nie to nie, każdy wie że weekend jest od "odpoczywania" ^_^

- TS! obowiązkowo

- dużo postaci na daną linię, by urozmaicić gry.

Obecnie nasz Team ma 2 miejsce na ESL Female.

Z powodu takiego, iż widzę tu większość facetów przekażcie tą informację dalej, ponieważ bardzo nam zależy!

Chcemy zacząć od stycznia na nowo grać, bo teraz święta i w ogóle. :)

W celu dowiedzenia się więcej piszcie do:

Cherry Lady

RB Shisha

Lub po prostu tutaj na pw.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Nick: Shiwer
Region: EU West
Level: 5
Kontakt: skype pod nazwą cienki552 lub w grze
Dodatkowe informacje: Witam mam 18 lat i własny kanał na ts3. Wczesniej grałem na Nordic&East ale się przeniosłem ponieważ nie dało sie grać za duzo trolli. Tutaj wszystko lepiej sie rozwija. Szukam osoby do wspólnej gry i chętnej nauczenia mnie czegoś w tej grze.Jestem otwarty na wszelkie propozycje.Proszę o kontakt i pozdrawiam :)

Opublikowano

Nick:Pakura
Dywizja: (Opcjonalnie)Platyna
Kontakt: 178.217.190.93 ts3 na samym dole Kanał JP Team lub zapraszac do znajomych
Dodatkowe informacje: Gry towarzyskie Normale/Aramy/może Duo

I będziemy grać 4fun rankedy 5vs5 i 3vs3

Opublikowano

Szukam Midlanera/Supporta który ma pojęcie i umie działac w drużynie, ma runy masteriesy które dają możliwości wygrywania linii.

Warunki:

wiek 16+
TS
Mikro działające
Codzienna możliwość treningów w godzinach 19-23.

Zainteresowanych proszę o szybki kontakt w grze lub na supporcie.
Nathorna EUNE

Dajemy możliwości grania go4lola na ESLu. Tylko najpierw się zgrupujemy i damy sobie trochę pograć, aby się zgrać :)

Opublikowano

Nick: Net26
Dywizja: Silever III

Kontakt: Ts, Skype
Dodatkowe informacje: Top.Jungle,suport....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...