Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam w miarę dobrego ADC gold/platyna i dalej

Nick: darc12
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold 3
Kontakt: Skype/ts
Dodatkowe informacje: szukam adc do Duo :) Kontakt na LoL'u

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:ProSeba
Region:EUNE
Dywizja: Gold III
Kontakt: GG (48810125),skype (proseba12),PW,LoL
Dodatkowe informacje:Skończone 15 lat,mikrofon i komunikator głosowy mam.Szukam jakiegoś teamu,najlepiej osoby Gold V+,kiedyś na West Gold II,gram na każdej pozycji,mam tylko 2 postacie na Midlane którymi gram zajebiście.Na supporta też mam jakieś postacie (blitz,thresh,nami).Ogólnie to mogę iść wszędzie.Grałem już kiedyś w ESL.

Opublikowano

+1/2 Do teamu 3v3

Nick: iVallenrod
Dywizja: s1 soloq i g5 TT
Kontakt: iVallenrod in game
Dodatkowe informacje: Szukamy z kolega 1 lub 2 osób do gry 3v3 które ogarniaja ocb na tej mapie.. etc.. wymagamy ts3... wiek hm ważne, żeby był po mutacji i nie skrzeczał:P ahh

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Nick: BoInneBylyZajete
Region: Nie mam pojęcia gdzie to pisze
Level: 10
Dywizja: -
Kontakt: pw
Dodatkowe informacje: Szukam osoby, która nauczy mnie grać. Mam 10 poziom więc ogarniam o co chodzi. Na botach potrafię utrzymać 0 śmierci do końca, ale na graczy to już jest zdecydowanie gorzej. Po prostu chcę na graczy mieć więcej zabójstw niż śmierci. Nagrodą będą lajki i satysfakcja że kogoś nauczyliście grać. Kontakt na pw.

Opublikowano

Szukam Team

Gram na Mid/support Liga Gold Wiek 19 EUNE PIrv

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Nick: Vàcant Best
Dywizja: Brąz 3, miałem zamiar dzisiaj 2. Ale mnie mnie moje teamy powstrzymują.
Kontakt: PW, Mogę podać skype.
Dodatkowe informacje: Nie flame'uje, nie rage'uje. Na EUW Silver II

1392153617-U1109043.png

Opublikowano

Nick:SzajberPL
Dywizja: (Opcjonalnie)Srebro IV
Kontakt: Skype na PW :D
Dodatkowe informacje:Chciałbym sobie znaleźć/stworzyć team 5vs5 ;)

Opublikowano

1) Szukam jednej osoby na duo. Najlepiej support jednak grunt zeby ogarnial. Wyzej niz silver 1 !

2) Szukamy kogos do druzyny na 5tki. Minimum gold 5.

kontakt: embq tabasky

bez reklamy yt.

Opublikowano

Nick: lenovo171

Dywizja: (Opcjonalnie) Brąz 3 ;/

Kontakt: steam-lenovo171, pw, skype, gg.

Dodatkowe informacje: Szukam aktywnej osoby do duo. Nie interesuje mnie wiek czy inne takie gówniane sprawy, ważne żebyś był dobry ;d. Potrzebuje wybic się do srebra bo 1-wsze 10 rankedow strasznie zje*alem. Osoba którą szukam ma mieć przynajmniej brąz 3 tak jak ja. :)

Opublikowano

Najlepszy gracz EUNE

Nick: sweetgrove
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold IV ( pewnie spadne do V )
Kontakt: PW albo w grze - sweetgrove
Dodatkowe informacje: Szukam teamu na poziomie, mam dość chujowych teamów w którym jestem ja i bronze V, bronze 3, bronze 2, silver V itp.

Opublikowano

Nick : callo123

Region: West/Nordic/Russia/NA

Level: 30 na nordicu reszta poniżej 5.

Dywizja: Gold 3 jedna gra i 2

Kontakt: pw lub w grze ( ewentualnie skype jest w profilu )

Info: Szukam kogoś do wspólnej gry. Miło jakby to była dziewczyna. Dywizja silver+

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

BEWAREteam , nowo powstała drużyna szuka osób do teamu

Nick : tomek2274 (zmiana będzie na n0uz1g)

Dywizja: Silver

Kontakt: pw lub w grze , pw tutaj

Zapraszam od bronz I +

Only TS

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Nick:ProSeba
Dywizja: Gold II
Kontakt: GG (48810125),skype (proseba12),PW,LoL
Dodatkowe informacje:Skończone 15 lat,mikrofon i komunikator głosowy mam.Szukam jakiegoś teamu,najlepiej jakieś Gold II i platyny,kiedyś na West Gold II,gram na każdej pozycji..Na supporta też mam jakieś postacie (blitz,thresh,nami).Ogólnie to mogę iść wszędzie.Grałem już kiedyś w ESL.

Opublikowano

Gold Jungle/Mid Szuka Team Wiek 19 lat Pisać w grze Virionius

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Nick: x33Hawkey
Region: EU: Nordic East
Level: 4
Dywizja: -
Kontakt: GG: 41719018
Dodatkowe informacje: Jestem w nowy w LoL'u, ale coś tam ogarniam, tj. wiem co to top, mid, bot etc. Szukam kogoś z mikrofonem, kto pomoże mi w "nauce" LoL'a :) Oferuje TS3.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Nick: Ocused
Dywizja: PLATYNA 4
Kontakt: SKYPE tuckii99
Dodatkowe informacje: Mainuje Topa mamy team Armiademonów narazie jesteśmy silver 1 mamy zamiar piąć się wyżej tylko szukamy junglera Osoba musi posiadać +14 lat skype być kulturalna oraz dywizja gold + lub silver tylko żeby ogarniała jak najlepiej bo gramy na wysokim poziomie tylko nasz jungler gold 1 nie jest często Pisać pw lub skype

Opublikowano

Nick: Wilczek
Region: EUW
Level: 1, dopiero zaczynam na tym serwier
Dywizja: --
Dodatkowe informacje: Preferuję grać na bocie czy to ADC czy Suuporcie, choć bardziej wymainowane ADC.

siema.

Opublikowano

Nick: michuxkox

http://www.lolking.net/summoner/eune/34436548#profile

oraz kiedyś grałem na tym koncie:

http://www.lolking.net/summoner/eune/23552859

Region:EuNe
Dywizja: (Opcjonalnie) gold1
Kontakt: forum/w grze, mam też skype i ts

Pozycja: głównie mid, ale mogę grać topa i adc ewentualnie próbować z junglą coś w sumie to można ustalić jak do mnie napiszesz :)
Dodatkowe informacje: jestem Michał mam 16 lat i szukam teamu do 5v5 takiego żeby team nie rozpadł się np po miesiącu i żebyśmy dosyć często trenowali sobie i kto wie może z czasem coś osiągnągneli :P. ogólnie jestem spokojnym graczem, nie wyzywam innych nie denerwuje się w kłótnie zbytnio też się nie wdaje w grze jak ktoś już naprawdę przesadza to ignoruje staram się skupić na grze, uczyć się na błędach jeśli coś nie będzie wychodziło na początku nie będę odchodził z teamu bo każdy ma gorszy dzień/grę a poza tym trzeba sporo czasu żeby wyrobić sobie zgranie w teamie. to chyba na tyle jak macie jakieś pytania to piszcie śmiało

Opublikowano

Nick: Rapczer

Dywizja: Brąz 1 ( jest moc ;D)

Dodatkowe informacje: Preferuję grać mid , top , lub ewentualnie adc . Szukam jakieś osoby do duo lub ewentualnie jakieś grupki z którymi , mógłbym podszkolić swoje umiejętności ale i także dobrze się bawić :D Znajomość wszelkich środków komunikacji ( skype , ts ) nie jest mi obca

Opublikowano

Nick:Kaaka

Level:30

Dywizja:Gold 2

Dodatkowe:Poszukuje graczy do teamu silver/gold lub wyżej proszę o pisanie wiadomości na PW z nickiem,a jeśli będę kimś zainteresowany to zaproszę IGN ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...