Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: TheStyPro

Region: EU WEST ( EU zachód )

Level: 30

Dywizja: (Opcjonalnie) Silver V

Kontakt: Skype / ts3 ,więcej info pw

Dodatkowe informacje: Najbardziej uwielbiam grać na midzie postaciami typu : Lux , Diana , Orianna ,ale ,, wymiatam '' na topie również shenem,kayle,nasusem

Mam 13 lat.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Nick: 37PELE37
Region: Eu nordic East
Dywizja: (Opcjonalnie): Brąz 4 właśnie spadłem
Kontakt: Na lolu. Można gadać czasem na skype/ts .
Dodatkowe informacje: Mogę iść wszędzie tylko żebym nie siedział w jebanym brązie.

gunwo

Opublikowano

Poszukuje ADC do DUOQ

Posiadam wszystkie runki oraz postacie do supportowania Aktualnie Plat 2

Szukam ADC Plat + PW tu lub w grze Inv Karinoss

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Nick: HellSpawN123
Region: EU NE
Dywizja: (Opcjonalnie) Plat V
Kontakt: LOL, gg: 1747986
Dodatkowe informacje: Szukam dobrego teamu 5v5. Obecnie gram najwięcej na pozycji: jungler, mid.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: Xavii
Region: EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver III
Kontakt: PW,LOL,GG
Dodatkowe informacje: Szukam kogos kto mnie wyccaruje do golda - osoba z gold+ zapraszam pw albo lol, napewno sie dogadamy:)

Opublikowano

Nick : najcok
Region : EUW
Level : 30
Dywizja : (Były Gold I eune) euw Silver I
Kontakt : lol,skype
Dodatkowe info: Szukam kogoś do duo najlepiej supporta :) z mikrofonem i w miare sprawnym kompem :)

Opublikowano

Nick: TęczowyPotwór
Region: eu/ne
Dywizja: Brąz III (poziom silver-gold) :]
Kontakt: gg: 12848865
Dodatkowe informacje: duo do rankedów, potrzebuje ogarniętego gracza!

b_350_20_0A7FF5_0066CC_FFFFFF_0066CC.png

Opublikowano

Nick: Zlodziej Krzyza

region: eune

Dywizja: gold V

kontakt: w grze

Szukamy midera do nowego teamu na sezon 4 minimum silver 2, przynajmniej 17 lat, osoby bez agresji, kogoś kto zna tą pozycje i potrafi na niej grać, oraz jest gotowy zaangażować się w team nie zrażając się porażkami. Wymagany komunikator ts3 :)

EDIT:

Już nie aktualne, dzieki za szybkie zgłoszenie

Opublikowano

Nick:Sn4PII
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) silver 2 :/ spadłem z silver 1
Kontakt:skeyp gra
Dodatkowe informacje:szukam support lub kogos na mida kto ogarnia bo mnie juz trafia ze mi sie same cioty trafiaja:) gram adc jinx/vayne

Opublikowano

Szukam teamu z kolegą.Minimum gold,byle wygrać 10 rankedów do końca sezonu.Ja silver 3,kolega silver 2.Mozna nawet jakiegoś skina kupić dla właściciela druzyny w nowym sezonie.

Opublikowano

Nick: Drozdy
Region: Eune
Dywizja: Gold V
Kontakt: PW/Gra
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętego adc. Chce lepiej ogarnąć supporta, gdyż potrzebny nam jest do teamu. Preferuje supporty takie jak: Nami, Zyra, Leona, Janna.

W najbliższym czasie kupię thresha i blitza.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano
Nick: RajTo43

Region:Eu ne

Dywizja: (Opcjonalnie) Braz III

Kontakt: gg: 33852478 lub w grze. Mam 15 lat posiadam ts'a i skype.

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do gry, moge iść na mida/topa lub Jungla.

Moje postacie, które ogarnolem:

Mid: Katarina,akali czy Kha Zix

Top: Jax,Irelia,Tryndamere,Darius,Kha Zix

Jungle: Tryndamere,Nocturne,Jax,Jarvan 4, Master Yi

Opublikowano

Szukam supporta do teamu ew jakiegos junglera/mida. Wiek ~16 lat. Ts obowiązkowo, będe dzis na grze o 16 jak coś pw w grze Thersu lub tutaj. O 16 pierwsza gra. Pozdrawiam :) minimum silver 3. KDA na + (bez KDA na + nie pisz nawet z goldem).

League Of Legends :)

Opublikowano

Witam,

Nick: VANDA7
Region: Eune
Kontakt: Gra
Dodatkowe informacje:Szukam osoby spokojnej,luźnej. Minimum Silver 1/Gold 5. Gram na wszystkich liniach,runy pod wszystkie rodzaje czempionów. Wymagany sprawny mikrofon,chęci,ts3/skype,i w miarę pojęcie o grze. Nie szukam ludzi w stylu "mid or troll". Enjoy :-)

Opublikowano

Nick: pokemon68

Dywizja: plat I

Kontakt: skype: szczawik142, lol pw

Dodatkowe informacje: Szukam dobrego oraz aktywnego teamu grajacego na wysokim poziomie. gram dobrze na wszystkikich pozycjach dostosuje sie do teamu ;)

Opublikowano

Nick: Polo28

Kontakt: w grze

Dodatkowe informacje: mogę iść wszędzie, main mid, gram z komunikatorami głosowymi typu skype i ts3

Opublikowano

Nick: RIsso

Reg: Nordic

LvL: 30

D: S1

Kontakt: w grze

Info: Szukam kogoś z brązu najlepiej 5, ale grającego w miarę dobrze do duo - mogę cię wycarrować jeśli nie bd grał jak pizda.

Bądź kogoś z min platyny do wycarrowania mnie w kilku meczach (mam konto bronze1 do duo dla tej platyny). Oferuje skin do dowolnej postaci do max 1820 RP.

Jeśli ktoś się czuje na sile to pisać

Risso_eune_4_7_logo.png

Opublikowano

Siemanko! Na wstępie od razu chciałbym powiedzieć, że to nie jest żadna reklama, ani nic w tym stylu. Jak wiemy, nie każdy wydaje pieniądze na RP, bo niektórym szkoda, ostatnio z Fanpage'u o LoLu wyczytałem informacje, że jest potwierdzona strona, z której można "wyciągnąć" RP do League of Legends, oraz nie tylko do LoLa, strona polega na tym, że oczywiście się rejestrujemy i trzeba zbierać punkty, które dostajemy za wypełnianie ankiet, przejścia tutorialu w poszczególnych grach i tam parę jeszcze sposobów jest, za zdobycie 1999 punktów dostajemy kod na 840 RP, za 3999 punktów 1780 RP, za 7999 punktów 3620 RP. Założyłem to przedwczoraj wieczorem, a już mam 1738 punktów. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to daje linka:http://dogry.pl/r/76262 Tak, jest to mój link polecony, jeżeli zarejestrujesz się z niego, nie ukrywam, że coś z tego będę miał, jak wbijesz 300 punktów to ja dostane wtedy +100 punktów, a ty za rejestracje z tego linka dostaniesz na start od razu +35 punktów. Proszę nie hejtować mnie za to, to co napisałem ma po prostu was poinformować, bo uważam, że niektórzy byliby takim czymś zainteresowani.

Opublikowano

Nick: michuxkox

Reg: eu/ne

LvL: 30

D: gold4

Kontakt: w grze lub forum

Info: szukam teamu do gry 5v5 jak i 3v3 żeby osiągnąć coś w czwartym sezonie, mogę grać mida/top/jungle mam sporo czasu na grę jestem spokojnym graczem nie boje się porażek no i to tyle więcej info na pw. bo po co mam się rozpisywać tutaj jak pewnie nikt nie odpisze :P

Opublikowano

Nick:Nejsonn
Region:EU NORDIC
Dywizja: (Opcjonalnie) Srebro 2 obecnie (zaraz 1)
Kontakt: w grze Nejsonn
Dodatkowe informacje: w celu spedzenia milo czasu :D

Opublikowano

Nick: Venisves

Region: EU / NE

Dywizja: GOLD 1

Kontakt: gg - 36662183, nick w grze: Venisves, skype: zbyszek.zbyszekkk

Dodatkowe informacje: Szukam OGARNIĘTEGO GRACZA DO DUO. Dywizja platinum 5 w górę, gram na każdej pozycji, mam 1.3k rankedów i 600 normalów :)

Opublikowano

Nick: KarooleeK
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver V bo nie gram chwilowo :)
Kontakt: KarooleeK w lol, mumins11 skype.
Dodatkowe informacje:

Szukam ziomeczków do pykania 5/5, jungler zią. Dostępny dużo, po 8-10 h :>

19 letni karkowiec :>

Opublikowano

Nick: BaCaN1
Region: EU / NE
Dywizja: silver 4 -.-
Kontakt:w grze lub skype: caban456
Dodatkowe informacje:szukam osoby do DUO lub po prostu do grania . dywizja nie robi z człowieka lepszego gracza więc nie patrzcie na to czy jestem w silver czy challanger :)

sygnasl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...