Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: wojtaseq13
Region: Eu / Ne
Level: 30
Dywizja: siver V
Kontakt: skype - dropterror13
Dodatkowe informacje: szukam osoby do DUO lub po prostu do grania . dywizja nie robi z człowieka lepszego gracza więc nie patrzcie na to czy jestem w silver czy challanger :)

Jeśli pomogłem licze na " + "

Opublikowano

Nick: Tushiii
Region: EUNE
Dywizja: Gold IV
Kontakt: Zaproś mnie do znajomych w lolu ;) przyjmuje wszystkie zapro. Ewentualnie pw na mpc :)
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętego teamu, najlepiej gram jako adc lub na topie. Mam 15 lat ;)

Opublikowano

Nick: Tsaheylou
Dywizja: Gold V
Kontakt: PM in game / PW
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo by wejść na platynę :D poziom grania platyna / diamond

True love survives all

Opublikowano

Nick: Sweepchs
Dywizja: Platyna I
Kontakt: PW w grze /PSW tu
Dodatkowe informacje : Szukam ranked teamu , gram top /jungle . Męczy mnie soloq , 0 zabawy :C

Opublikowano

Nick: Wiazik

Mapa: 3vs3 lub 5vs5
Dywizja: SILVER 1/2
Kontakt: PW w grze /PW tu
Dodatkowe informacje : Szukam ranked teamu , gram SUPPORTEM, mogę dodatkowo posłużyć jako midder bądź top, chcę awansować do golda. Mam nadzieję, że dzięki forum znajdę jakąś drużynę, która mi w tym pomoże.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick: VenoxHD

Mapa: 5vs5 / 3v3
Dywizja: SILVER V (spadlem bo dlugo nie grałem ale nie w tym rzecz)
Kontakt: PW w grze /PW tu
Dodatkowe informacje : Szukam osoby/ranked teamu na nowy sezon (4) do grania rankedów. Moje wymagania to skype lub ts, 16lat+, kultura,poczucie humoru ;D i najważniejsze żeby ta osoba miała jakieś doświadczenie w lolu.

Pozdrawiam.

Zbieram -

Opublikowano

Nick: Pomyslowwy

Level : 30

Dywizja: GOLD III

Kontakt: LoL lub PM.

Dodatkowe informacje: Poszukujemy osoby, która specjalizuje się w graniu na pozycji adc. Wymagany jest przynajmniej GOLD, jak i również przynajmniej 16 lat. Zaangażowanie i wolny czas mile widziane. : )

Opublikowano

Nick: Dommey 9981

Lvl: 30

Serwer: EUNE

Dywizja: Bronze 1

Kontakt: w lolu :)

Inne: Mainuje jungle, top ew supp. Szukam osoby w miare grającej do duo. Musze wybic sie do silvera. Mam 15 lat, gram w godz 19-21

Opublikowano

Nick: callo123

LVL: 30

Dywizja: gold 3
Kontakt: PW w grze
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo. Nie wytrzymam do końca sezonu grając samemu..

Fast na już

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Nick:HardMasterPL , HunterScreen
Region:EU Nordic & East
Dywizja: (Opcjonalnie) Braz II
Kontakt: gg: 31528780 skype: Hardbass.. lub PW
Dodatkowe informacje:
Szukam osob ktore potrafia grac oraz mają dosyc przegrywania z polskim teamem.
Gram AD lub TANK na top / solo top / bot.Mam 18 lat

Opublikowano

Nick:Kava0
Dywizja: Silver 3
Kontakt: lol, pw
Dodatkowe informacje:
Szukam ludzi do teamu, najlepiej osoby zaznajomione z BoLem, celem będzie dostanie się do golda przed 11 listopada :D

Mogę także dojść do już stworzonego teamu, jako mid laner :)

Opublikowano

Nick: Brewaxd
Dywizja: Chwilowo braz 1 bo wczesniejsze konto oddalem bratu na ktorym mialem gold 3. W nastepnym sezonie tym kontem wybijam sie odrazu do gold. ( jesli chcecie mozecie mnie najpierw sprawdzic )
Kontakt: Tutaj na PW lub w grze
Dodatkowe informacje: Gram na pozycjach top, mid, adc oraz sredno na jungli. Na supporcie nie potrafie grac. Szukam ludzi ktorzy potrafia grac oraz wybrac kontry. Najwiecej postaci mam na adc ( na adc chodze tylko jak mam supporta normalnego ) Szukam teamu z ktorym bede mogl zaczac grac w nastepnym sezonie gry 5vs5. W nastepnym sezonie bede mial na 100% srebro i w ciagu miesiaca powinienem miec gold 5. Mam 17 lat, posiadam TS3 oraz Skype ale wole raczej grac ze Skype niz ts3. W lola gram codziennie, jedynie nie ma mnie jesli mam cos waznego do zrobienia. Nie szukam ludzi ktorzy podczas gry pilnuja tylko swojej "dupy" i nikomu nie pomagaja. Szukam ludzi ktorzy skupiaja sie bardziej na pushowaniu lini i wygraniu gry niz na bieganiu za killami bez sensu.

Opublikowano

Nick:CyrusPL
Region:EU EAST
Dywizja: Aktualnie GOLD III
Kontakt: Invite w grze
Dodatkowe informacje: Mam 18 lat, w lola gram od 2lat. Szukam teamu do 5vs5 lub kogoś do duo. Mogę grać każda pozycje, lecz głównie grywam top, mid, support.

Opublikowano

Nick: Weezy Boss
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie): Silver 1 (28LP) ogaraniam ale polacy są ciotami :D ;_;
Kontakt:w grze , forum ! pozniej ts skype
Dodatkowe informacje:szukam kogoś żeby mnie wyciągnął z tego silvera ! :D możemy się jakoś dogadac co do "podziękowania" :DD czas do 11.11 !

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Szukasz druzyny rankingowej Pisz do :

Nick w Lolu GitMajones

Skype BossPolski

lub na MPC Forum

Czego oczekujemy?

Graczy z sporem zapasem doswiadczenie gry leauge of legends Dywizja mysle ze Gold II to minimum ponizej prosze nie pisac

Poszukujemy graczy na linie:

Mid/Supp/Jungle

Co chcemy osiagnac

Aktualnie chcemy wygrywac coraz wiecej Eslow udalo nam sie narazie 2 razy ale przez brak czasu oraz zakonczenie 1 osoby z lolem nasza druzyna ulegla w gruzach

WIEC NA CO CZEKASZ PISZ!!

Opublikowano

Nick: PolskiRyu
Region: EUWest
Dywizja: (Opcjonalnie) Bronze II
Kontakt: marcin65320
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś zęby sobie pograć rankedy/normale/aramy.

Must Have: Skype,Mikro +14

Opublikowano

Nick: virhius
Dywizja: (Opcjonalnie): Silver
Kontakt:w grze , forum !
Dodatkowe informacje: Szukam supporta na sezon IV

Osobiście mainuje adc takich jak : Sivir , Caitlyn oraz Ashe

Mam 14 lat , trochę gram w LoL'a , posiadam mikro.

Wymagam : 14+ lat , silver IV+ posiadania chociaż połowy supportów , mikro i TS'a

56685804704469024697.png

Opublikowano

Nick: Barathex
Region:EuNe
Dywizja: Aktualnie Silver III
Kontakt: Invite w grze, mpc
Dodatkowe informacje: Mam 15 lat, w lola gram od 1,5 roku. Szukam osoby do 3vs3. Wymagany ts3 oraz micro.

Opublikowano

Nick: Jadekus
Dywizja: Diament 4 w 3v3
Kontakt: Skype: bolubie2, pw tutaj.

Dodatkowe informacje: Szukam dodatkowego teamu 3v3 minimum plat, gram głównie Corkim.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Nick: PiekarzPL

Region: East

Dywizja: (Opcjonalnie) braz II

Kontakt: Priv do mnie najpierw z nickiem, od nieznajomych nie przyjmuje.

Dodatkowe informacje: szukam kogos do duetu lub kogos, kto wezmie do teamu. bez napinania, gra 4 fun. gram glownie jungle i topa, ale adc nie pogardze.

Opublikowano

Nick: JeremPL
Region: EuNE
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver IV(Niedoszły Silver I przez dziwne serie przegranych gier)
Kontakt: W grze, PW, Skype - JeremPL, GG - 21144420
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do pogrania oraz Team'u który potrzebuje Middera, ewentualnie mogę iść Top albo Jungle.

Proszę nie patrzeć na Dywizje itd bo ogarniam lecz ostatnio miałem jakieś pechowe dobieranie graczy co przyniosło trochę nie przyjemne skutki.

Linie które ogarniam według kolejności "ogarniania" : Mid>Top>Jungle>ADC>Supp

Oczywiście Skype lub TS wymagany oraz mutacja i chęć współpracy oraz trochę w głowie jak i ludzi którzy nie spinają o wszystko oraz mają poczucie humoru ;)

Opublikowano

Nick:Vamonde
Level: 4
Dywizja: (Opcjonalnie):Nic
Kontakt: 49103503
Dodatkowe informacje: Zaczynam grę w LoL'a miałem kiedyś styczność z tą grą.Szukam osób które zapoznają mnie z grą i nauczą mniej więcej dobrze grać będę grać na środkowej lini (Mid).

Wymagane:

Ts,Skype

Minimum 14lat + (z mutacją)

Poczucie Humoru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...