Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypowiem się po wprowadzeniu zmian na serwerze . ; p . No .. Na razie gra się przyjemnie nie licząc słabego expa na mapie od 130 i słabego dropu ulepek z metinów.

josemousignature.jpg
  • Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie nawet na PL kazdy BM 95+ jest jedna z slabszych postaci do pvp ...

Tu jest najlepsza :x tu o eq juz nie chodzi bo majac z 500ataku wiecej i 50ludzi dmg mniej bije niz przecietny 90lv + mroczna ochronka i bm ma i sile ze skilli jak i obrone ja bije w dobrego bma z perfect eq do 7k dla porownania on tyle z ducha bije :D co 3s mam duchowe uderzenie jakby :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

nie dawajcie rosek jprd, dalsze zbroje i bizu dają magie...

co wy chcecie osłabić całkowicie bm-a

ja gram bm mam ful magia ful abs i woj body mental ninja dager też deda mnie...

trzeba umieć grać postacią a nie wbijecie 70 i spamujecie ze bm-a ubic nie mozna

jak wgl abs nie macie to wina wasza ...

płakaliscie że reset ma być, tera ze roskow na magie nie ma ogarnijcie się, na pl? tak samo jest i co ? bm taki pro nie jest, trzeba umieć grać.

nie dawajcie rosek,!!!

Hmm, ja sądzę ze 10-15 na magię nie wystarczy proponowałbym 20 bo bm ma zbyt duzo absu na nas ochronka 21% daje jakos tak? + buty naszyjnik zbroja kolce , co do serwera wypowiem się jak wprowadzicie te poprawki mianowicie poprawiony drop z bossow metkow bo poki co leca perly i skrzynki a ze skrzynek w 95% perly , moze dajcie taki system ze perly bedzie mozna wymieniac za inne ulepki to zwolnią mi się 2 strony perel w depo..

hahah śmieszny jesteś może 50% na magie dodać, bo cienki jesteś nie umiesz grać żadną postacią eq nie umiesz robić, gram bm i każda postać mnie potrafi dednąć na wysokich lv potrafią robić eq

a nie płaczecie bo abs nie potraficie zrobic

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Jeżeli Shaders i Bardas są w teamie to serwerowi mówię stanowcze nie i każdego potencjalnego gracza odciągnę od zagrania na tym serwerze.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Serwer polecam :)

Miło się gra.

Exp bardzo przyjemny, drop poprawiony i wkrótce wejdzie w życie.

Administracja miła, pomocna i pilnuje graczy xD

Serwer serdecznie polecam i zapraszam do gry w shinsoo ^-^

JI5Zwld.png

Opublikowano

Jeżeli Shaders i Bardas są w teamie to serwerowi mówię stanowcze nie i każdego potencjalnego gracza odciągnę od zagrania na tym serwerze.

Uzasadnij swoje zdanie bo to co napisałeś nie do końca mnie zadowala . Słucham co masz do mojej osoby bo mnie to bardzo ciekawi . / Shaders

Jutro o 13:00 Wynik Konkursu na FB ! Zapraszam : https://www.facebook.com/Astoriamt2

zukh.png

Opublikowano

Uzasadnij swoje zdanie bo to co napisałeś nie do końca mnie zadowala . Słucham co masz do mojej osoby bo mnie to bardzo ciekawi . / Shaders

Jutro o 13:00 Wynik Konkursu na FB ! Zapraszam : https://www.facebook.com/Astoriamt2

Co mam do Twojej osoby jest proste - współpracowałem z Tobą jakiś czas [przypominam ubiegły serwer] i wiem jakim człowiekiem jesteś. Bajki o wciskaniu sprzętu za 900zł do niszczenia serwerów i inne gadki. Patrząc na tsie na Wasze problemy techniczne śmiem sądzić, że jesteście mało kompetentnym teamem. Ostatni mój post w temacie, jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości - pw. Tymczasem nie polecam.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

nie dawajcie rosek jprd, dalsze zbroje i bizu dają magie...

co wy chcecie osłabić całkowicie bm-a

ja gram bm mam ful magia ful abs i woj body mental ninja dager też deda mnie...

trzeba umieć grać postacią a nie wbijecie 70 i spamujecie ze bm-a ubic nie mozna

jak wgl abs nie macie to wina wasza ...

płakaliscie że reset ma być, tera ze roskow na magie nie ma ogarnijcie się, na pl? tak samo jest i co ? bm taki pro nie jest, trzeba umieć grać.

nie dawajcie rosek,!!!

hahah śmieszny jesteś może 50% na magie dodać, bo cienki jesteś nie umiesz grać żadną postacią eq nie umiesz robić, gram bm i każda postać mnie potrafi dednąć na wysokich lv potrafią robić eq

a nie płaczecie bo abs nie potraficie zrobic

Cienki jestem? kurwa mac eq mam perfect na 139lv bron bizu pet 50lv 100atak 10ludzi 10krt 9szycie 10potwory (juz wiecie co pety daja za bony peta mozemy zrobic na 75lv po zabiciu 2,500mobow misje bierzemy u stajennego po wykonaniu misji wracamy do stajennego placimy 10k i odbieramy peta 1lv.) , a taki surka 90lv bez petow i eq na 54lv bije 10k co ja bije 7k a mam wiecej na ludzi o 40 i z 500 wartość , ss do mojego eq http://www.sendspace.pl/file/182a53b10c2b44e4eed9a93

PS. pokaz swoj 70lv i to twoje eq skoro ktoś Cie deda , bronie na 65lv bija wiecej niz na 130+ z tego by wynikalo bo sura 90lv ze swietym bije 10k a ja 6-7 bez zbroi u bma bije okolo 10k.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

wiadomo,że roski trzeba wprowadzić bo bm za mocny jest,bez sensu jest taka gra gdy bm ma aż taką przewagę :)

+1

PS. Zróbcie coś, żeby NNO działało

ae543c51.jpg

Opublikowano

Mam zastrrzezenia co do Shadersa wgl w grze niechcce mi odpisac jak pytam sie go o rozne rzeczy pisze mu o bugu itp to nawet nie odpisze co do reszty teamu to kazdy mi odpisal .

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

tak jak to pisali 10min resetu astoryjskiego to zwykla godzina ;]

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

tak jak to pisali 10min resetu astoryjskiego to zwykla godzina ;]

Na forum pisali ze restart ma byc okolo 22a zrobili o 1 abyscie nie marudzili , lepiej niech poprawia wszystko na spokojnie niżeli maja robic to samo 2razy..

PS restart mial potrwać około 30min

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

trwa juz 35.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

45min

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

shaders przypomnij sobie jak rozwaliles revoir dostales gm i nagle pelno ludzi latalo z navi sam mialem od was truciaka z masakry ;) i wiele osob przyszlo to z revoira i sa twoimi pupilkami ;) i mysle ze faworyzujesz ich jak na rvoirze ;) nie polecam serwera !

Opublikowano

Zapomniałem się zapytać , mianowicie miało 6-7bonusu nie być a jest pytanie brzmi jakie bony 6-7 ma bo weszlo mi w zbroja 5trupy 5potwory jakie sa pozostale bony?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zapomniałem się zapytać , mianowicie miało 6-7bonusu nie być a jest pytanie brzmi jakie bony 6-7 ma bo weszlo mi w zbroja 5trupy 5potwory jakie sa pozostale bony?

bony w 6/7 są takie :

5 potwory

5 diably

5 nieumarle

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...