Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up? to bedzie restart serwera? ze wszystko od nowa, ze nie chcesz sie z eq meczyc? :O

wez moja wypowiedz na logike 3 raz zaczynac od poczatku ? i znajac zycie bedzie kolejny reset ?

podejrzewam ze reset bedzie (eq navi na serwie) wiec nie wyeliminuja wszystkiego ;)

ciekawi mnie tylko kiedy i ile osob bedzie na starcie :) dla wytrwalych ludzi z zelaznymi nerwami pozdrawiam i zycze powodzenia;)

Opublikowano

Kiedy powinien być ten "nowy" start?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Shaders wypowiesz na temat restartu ? czy bedzie czy nie.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

serwer bd on na 100% we WTOREK wcześniej nie wiadomo ...

Jak zrobią kolejny reset kont to chuj os odejdzie...

jestem ciekawy czy oddadzą ViP'y za te dni w których serwer był i bd off ....

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Jezeli nie bedzie serwera off to bedzie masa ludzi massaaa 1-1.5k osob jezeli zrobi restart zostanie tu jakies 500-600os. nie restartujcie serwera dodajcie dungi i rrozne mapy new bosy misje

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Start od 0 we Wtorek? Narka, 3 reset, teraz sie zastanowcie czy ludzie chca tu grac, jak co moment res. Teraz wiecej jak 300 ludzi nie bedzie. :) Pozdro, czekamy na nowego easy! ;d

Opublikowano

Start od 0 we Wtorek? Narka, 3 reset, teraz sie zastanowcie czy ludzie chca tu grac, jak co moment res. Teraz wiecej jak 300 ludzi nie bedzie. :) Pozdro, czekamy na nowego easy! ;d

jaki start od 0 ? co Ty pizdzisz ?

Opublikowano

Up nie wiadomo czy bedzie restart Shaders przemysli

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...