Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce nic mówić ale miało być 10minut, a jest juz 50 ...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Na poprzedniej edycji, 6 metkow 0 stalek. Na tej edycji. 4 metki, 0 stalek. Dropie 85 lvl'em, mam dosyc.;) Stalki nikt nie chce sprzedac, no chyba, ze za 30-40k. Masakra...

Opublikowano

NIE POLECAM!!!

Adminem jest Bardas.

Jego poprzedni serwer to Tanirus.pl

Krótka historia:

Serwer fajnie się zapowiadał jak ten (pomijając padanie bo to normalka),gdy wszystko było okey to w pewien czas (piątek bodajże) miał się odbyć ZUO o 15.

Admini (w tym Bardas) zrzucili do m1 najlepsze bosy,dawali lvl z komendy itd.

Po jakimś czasie admin wszedł na ts i powiedział:

Kase mam to zwijam.

Serwer stał tydzień,z tym nie będzie lepiej,może postoi dwa jak będzie mały zarobek z IS po jednym

http://www.youtube.com/watch?v=wo1HSAp_RpE

Opublikowano

NIE POLECAM!!!

Adminem jest Bardas.

Jego poprzedni serwer to Tanirus.pl

Krótka historia:

Serwer fajnie się zapowiadał jak ten (pomijając padanie bo to normalka),gdy wszystko było okey to w pewien czas (piątek bodajże) miał się odbyć ZUO o 15.

Admini (w tym Bardas) zrzucili do m1 najlepsze bosy,dawali lvl z komendy itd.

Po jakimś czasie admin wszedł na ts i powiedział:

Kase mam to zwijam.

Serwer stał tydzień,z tym nie będzie lepiej,może postoi dwa jak będzie mały zarobek z IS po jednym

http://www.youtube.com/watch?v=wo1HSAp_RpE

Po tym poście nie interesuje mnie już odpowiedź na moje pytanie walić ten serwer ^ ^

791f747188ac8.png

Opublikowano

Serwer był dobry do czasu, na chwilę obecną zawieszam grę. Drop z metków został zmniejszony, yang nie wystarcza na ulepszanie.

Prawdę mówiąc, to serwer ładnie się zapowiadał, początki gry były świetne, lecz po zmianach już mi się nie podoba, mam wrażenie, że z easy zrobił się medium..

Pozostało mi dalej czekać na porządny serwer easy.

Administracja stara się i chwała im za to, lecz wywala błąd c++, szczęściem jest dropnięcie stalki, nie mówiąc o broni na 75 lvl.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Serwer był dobry do czasu, na chwilę obecną zawieszam grę. Drop z metków został zmniejszony, yang nie wystarcza na ulepszanie.

Prawdę mówiąc, to serwer ładnie się zapowiadał, początki gry były świetne, lecz po zmianach już mi się nie podoba, mam wrażenie, że z easy zrobił się medium..

Administracja stara się i chwała im za to, lecz wywala błąd c++, szczęściem jest dropnięcie stalki, nie mówiąc o broni na 75 lvl.

wcześniej wystarczyło bić metki teraz trzeba bić metki i bossy moim zdaniem jest dobrze zrobione :)

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

wcześniej wystarczyło bić metki teraz trzeba bić metki i bossy moim zdaniem jest dobrze zrobione :)

Zależy kto co lubi, ja osobiście sobie inaczej wyobrażam serwer easy, exp jest ok, ale drop yang i ulepszaczy wygląda masakrycznie. Na taki serwer trzeba mieć dużo czasu i chęci, mi osobiście odechciało się grać, również przez restart postaci.

37143810364250485063.png

Opublikowano

A co za problem zrobic dropa jak Ci yang nie starczy? Po co jest pierscien anty expa? Pozatym mam 300k i 200 sztabek wiec nie wiem gdzie widzisz problem z iloscia yang. Dla mnie jest lepiej niz bylo i zapraszam do gry.

PS. Mavex +1

Opublikowano

troche ten Server taki medium...

Stalka/bron65/75 ? = prawie ze unikat...

wbijesz 100lvl i nawet biologa do polowy nie zrobisz...

Drop na mapie 100? prawie zerowy ...

56096062140461666809.png

Opublikowano

z easy zrobiliście medium. zdobyć trute tutaj to trzeba się w chuj namęczyć. skoro to easy to czemu wypada tylko 2 yang? jaja sobie robicie? na easy powinno wypadać w huy yang a nie 2-3...

jak przedtem był chujowy drop z metków to jeszcze bardziej go zjebaliście.

Moim zdaniem jeśli się za coś brać to dobrze, nie mogliście dać sobie więcej czasu na beta i przeanalizować wszystko? Przetrwałem 3 resety, ponad 20 godzin czekałem na start gdy w końcu wbiłem na serwer to bardzo mi się spodobał, lecz to jak nas chcecie potraktować jest "chamstwem" czemu niby ja mając 131lv i expiąc uczciwie mam ponieść konsekwencję za jakiegoś idiotę grającego na bugach? Skasujcie wyłącznie te konta. Nie po to siedziałem ponad 15 godzin by je teraz wywalić przez okno. Sporo graczy pewnie zrezygnuje z waszego serwera. A ja będę go odradzał wszystkim szukającym jakiegoś priva. Bo to co się dzieje jest nie do pojęcia. Żeby brać się za serwer trzeba moim zdaniem też coś ogarniać, a wy po prostu daliście wersję Alpha do użytku publicznego. Nie wiem kto wam to testował ani jak to robił ale jeśli tak to miało wyglądać, to powodzenia w dalszym działaniu serwera.

cytat z ts'a.

nie polecam i tyle.

Opublikowano

Przeciez ceny za ulepszenie zostały zmienione . Drop na stalke z metina 90 jest 70% więc unikat ? dziwne .

zukh.png

Opublikowano

Zbij sobie ninją z fms takiego metka 90 , a no i tak trzeba go znaleźć jeszcze najpierw a na każdym ch nie ma oczywiście .. Kasa ? Na biologa nie starcza nawet , na roski nie ma ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

easy zrobiliście medium. zdobyć trute tutaj to trzeba się w chuj namęczyć. skoro to easy to czemu wypada tylko 2 yang? jaja sobie robicie? na easy powinno wypadać w huy yang a nie 2-3...

jak przedtem był chujowy drop z metków to jeszcze bardziej go zjebaliście.

cytat z ts'a.

nie polecam i tyle.

Wcześniej drop z metków był fajny i bossy, które wylatywały były postrachem, można było znaleźć szybko metka. Ludzie narzekali, że samemu ciężko ubić metina, ale dropienie w grupie jest kolejną atrakcją, tym bardziej, że drop z bossów był atrakcyjny. Grając szamanką mogę zapomnieć, aby dropnąć stalkę, bicie metina zajmuje mi 15min.

37143810364250485063.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...