Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie są jakieś bossy na mapie od 100? i skad dropią bronie na 75?

Bossy respia sie na całej mapie.

Bronie na 75 av2.

A serwer działa ?

Opublikowano

NIE POLECAM!!!

Adminem jest Bardas.

Jego poprzedni serwer to Tanirus.pl

Krótka historia:

Serwer fajnie się zapowiadał jak ten (pomijając padanie bo to normalka),gdy wszystko było okey to w pewien czas (piątek bodajże) miał się odbyć ZUO o 15.

Admini (w tym Bardas) zrzucili do m1 najlepsze bosy,dawali lvl z komendy itd.

Po jakimś czasie admin wszedł na ts i powiedział:

Kase mam to zwijam.

Serwer stał tydzień,z tym nie będzie lepiej,może postoi dwa jak będzie mały zarobek z IS po jednym

http://www.youtube.com/watch?v=wo1HSAp_RpE

Chciałbym jeszcze dodać że pewien gracz z topki dostał bana za wh (było demko 100% widać było jak ciska) za chwile dostał UB,jak się później dowiedziałem,sms za 10zł poszedł na is.

UB ZA SMS

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać że pewien gracz z topki dostał bana za wh (było demko 100% widać było jak ciska) za chwile dostał UB,jak się później dowiedziałem,sms za 10zł poszedł na is.

UB ZA SMS

Dowodziki proszę :)

Opublikowano

UB ZA SMS

Nie masz na nic dowodu a piszesz.

Nie chce mi się po raz koleiny pisać całą tą historie, ale część osób zna prawdę.

Wszyscy którzy mnie oczerniają nie mają odwagi wbić nawet na ts. A reszta osób zna prawdę codziennie siedzimy na ts i nie ma problemu.

Ktoś pisze zawsze pomagam itp.

Nie chcesz to nie wierz. Dostałeś pewnie bana za wh i próbujesz reputacje popsuć.

@Topic

Dostał ub ale konto ma zablokowane :/

zukh.png

Opublikowano

Chodzi mi o serwer Tanirus.pl (poprzedni Bardasa) więc czemu na tym miało by tak nie być?

Wszyscy którzy mnie oczerniają nie mają odwagi wbić nawet na ts.

ts czy forum,co to za różnica?

dowód na to? hm... film na yt gdzieś tam jest,ale co z tego jak już nie ma rankingu z Tanirusa i nie ma jak tego potwierdzić,dla graczy proponuje przejrzeć kosz na forum astorii to dowiedzie się paru ciekawych rzeczy ;) Bardas nie był na tyle mądry żeby wyczyścić kosz ^^

ps. nie rób tego teraz

ps2.jak chcecie to grajcie,ale żeby nie było a nie mówiłem,ja wam tylko dostarczam info,co z tym zrobicie,wasza decyzja

Opublikowano

Chodzi mi o serwer Tanirus.pl (poprzedni Bardasa) więc czemu na tym miało by tak nie być?

ts czy forum,co to za różnica?

dowód na to? hm... film na yt gdzieś tam jest,ale co z tego jak już nie ma rankingu z Tanirusa i nie ma jak tego potwierdzić,dla graczy proponuje przejrzeć kosz na forum astorii to dowiedzie się paru ciekawych rzeczy ;) Bardas nie był na tyle mądry żeby wyczyścić kosz ^^

ps. nie rób tego teraz

ps2.jak chcecie to grajcie,ale żeby nie było a nie mówiłem,ja wam tylko dostarczam info,co z tym zrobicie,wasza decyzja

Mój serwer? Ja jestem gm nie mam ani FTP ani Navi.

Po co mam czyścić nic złego nie zrobiłem. Przed upadkiem serwera za darmo eventy robiłem, bo wiedziałem że Flourine chce pliki zabrać.

Dawełem na forum ss z archiwum gg.

Rożnica taka że na ts udajesz że micro nie masz.

Mam białe zbroje, co mam zrobić? Patchowałem przez autopatcher ale nic to nie dało.

Niektórzy tak mają niektórzy nie. Damy dziś poprawkę do autpatchera.

zukh.png

Opublikowano

Czemu piszesz że udaje że nie mam mikro? Dlaczego od razu zakładasz że taki jestem skoro nawet nigdy ze mną nie gadałeś?

Wiem jak jest i tyle,każdy serwer z Tobą to porażka,nie ważne czy w formie GM czy GA

Opublikowano

Czemu piszesz że udaje że nie mam mikro? Dlaczego od razu zakładasz że taki jestem skoro nawet nigdy ze mną nie gadałeś?

Wiem jak jest i tyle,każdy serwer z Tobą to porażka,nie ważne czy w formie GM czy GA

Miałem tylko jeden. Tanirus ale on padł tylko i wyłącznie przez Flourina.

Pisałem ogólnie o ludziach. Bo nie raz miałem sytuacje na ts i okazało się że hejty wali osoba 10 letnia.

zukh.png

Opublikowano

okej , ale dlaczego piszesz "Tobą"z wielkiej litery?

UggNk9.gif

Opublikowano

Nawrot,może się nie odzywaj skoro nie znasz zasad polskiej pisowni ;)

Bardas,Tanirus nie padł wyłącznie przez Flourina,wszystko dało się uratować,ale po co, lepiej iść na łatwiznę.

Ja już powiedziałem wszystko.

Opublikowano

zagrałem ale żeby kupić jakies eq to.. powodzenia stalka szaman za 30k... a ja wbijajac do 90 lvla mam 20k .. ze wszystkimi szkatami razem.. pozdro :)

Opublikowano

Bardas,Tanirus nie padł wyłącznie przez Flourina,wszystko dało się uratować,ale po co, lepiej iść na łatwiznę.

2h przed upadkiem dowiedziałem się że mam robić kopie plików. Dlatego wiedziałem że coś się święci.

Da się uratować to że Flourine nagle zmienia passy i kradnie pliki?

zukh.png

Opublikowano

skoro powiedziałeś wszystko to możesz wyjść z tematu ..

MamFlow@ na mapie od 100 do 130 wydropisz z 300k+ ^^

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Działaja na serwerze takie bonusy jak Ogien czy Wiatr, czy sa zbugowane?

Myśle że są zbugowane tak jak na większości serwerów bo nikt na to nie zwraca uwagi.

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

"Tobie"z wielkiej litery piszę się tylko w listach.Tak jak "Cie" więc "wszczym" ryj i nie ucz mnie polskiej ortografii opryszczały gimbusie

Są roski na magie ??

UggNk9.gif

Opublikowano

"Tobie"z wielkiej litery piszę się tylko w listach.Tak jak "Cie" więc "wszczym" ryj i nie ucz mnie polskiej ortografii opryszczały gimbusie

Są roski na magie ??

1)

Bo "Ty, Tobie, Ci, Ciebie' itp. piszemy jak się bezpośrednio do kogoś zwracamy... i kultura wymagałaby żeby napisać to z dużej dla USZANOWANIA

2)

Dlatego ze Ty Tobie Twój to zwrot grzecznosciowy bezposrednio do drugiej osoby a ona, jej, on to juz jest mowa o osobie trzeciej. Czyli jeszcze raz jak zwracasz sie bezposrednio do drugiej osoby z DUZEJ jak obrabiasz komus garniak to z malej ;)

dalej mam szukać? pierwszy lepszy link, a tobie gratuluje znajomości gramatyki ojczystego języka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...