Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dowodów nie ma, ale przecież to widać. Idek jest stałym klientem IS'a a więc przymknęliście oko na łamanie przez niego regulaminu :]

To zapytaj go, ile dał w is :)

NIE POLECAM! Dzisiaj cofnelo mi lvl peta z 27 do 1. Admini nic nie racza zrobic, po prostu leca na hajs ;)

Cofnęło, bo zmieniłeś nazwę konia, wystarczyło napisać do Pavcia ;)

Opublikowano

Minął juz chyba z tydzień i dalej w prezentacji nie widze systemu ulepszeń wachlarzy. Administracja widzę bardzo słowna jak w takim tepie też bedziecie naprawiać bugi itp to powodzenia.

Opublikowano

@EVIXGAME dzisiaj wieczorem na pewno serwer nie będzie.Tak jak wyglądał jego start tak będzie to wyglądało teraz.Nie licz na to,że dzisiaj sobie pograsz bo szczerze w to wątpię.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Co to kurwa ma być na serwerze 86 osób online a pisze że serwer nie jest otwarty ;/ Prywatny serwer dla tych co wiecej w is pakują ? Do tej pory chwaliłem administracje ale to co się dzieje to masakra przerwy ,,kilku minutowe'' trwają po kilka godzin ;/ Czy to naprawdę tak trudno jest postawić hamachi do testów i tam najpierw wszystko testować a potem gotowe pliki wrzucić do bazy?

Opublikowano

Licznik się chyba zepsuł nie ma czegoś takiego jak Prywatny serwer dla tych co wiecej w is pakują. Przenoszone są pliki na nową maszynę i poprawianie wszystkiego.

Opublikowano

Kiedy będzie ON ???

Kuźwa ) info :( Myślę sobie dobry serwer, pograłem trochę przerwę se zrobiłem na 2 dni weszłem a tutaj piszę jak się loguje serwer jeszcze nie wystartował !!! Kurde no przegięcie Narka banda dzieci i tyle nawet info nie mają ochoty podać tylko plują nam w twarz żegnam, nie będę co chwile 80 lv wbijał i co 1-2 dni reset i reset i reset i off i off mam tego dosyć !! idę dalej szukać coś fajnego albo pozostanie mi ta Ra@ia, może tam się wygłupiają ale serwer stoi i to więcej nisz rok a nowe jakoś na sranie dupą idą :P

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

kurfa myślałem że już po ostanim resecie kont naprawili wszystko bugi itd. a tu znowu offaja i wlaczaj ? jakiego nie ogary .

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Niee , drop yang jest w sam raz. Jest bardzo fajnie dopasowany do cen więc tutaj niz bym z tym nie robił !

Tylko czy jakiś ku*wa H@ mógłby powiedzieć co jest nie tak ?...

05579026465146431726.png

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Niee , drop yang jest w sam raz. Jest bardzo fajnie dopasowany do cen więc tutaj niz bym z tym nie robił !

Tylko czy jakiś ku*wa H@ mógłby powiedzieć co jest nie tak ?...

Serwer jest przenoszony na nową, lepszą maszynę.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Na is'ie juz zarobili to trzeba jeszcze new maszynke kupic aby więcej zarobić bitches! : )

Ale mógłby jakiś administrator powiedzieć o której mnie więcej będzie On bo jak wszyscy wiedza to moze potrwać z tydzien z przerwy 15/10 minutowej robią kilka godzin to ja już nie chcem mówić co się tutaj może stac . Gdyż przeniosą serwer na nową maszynke to pewnie jeszcze bugi będą poprawiać bo jak wszyscy wiedzą bugi jeszcze były to też im zajmie góra 3h ; ) Pozdrowienia bo serwer jest fajny ale czy każdy team musi być nie ogarami? . kurde grałem już nie na jednym serwie który stratował w 2013 i tylko same fail'` a to H@ daje eq z navi a to nie ogarnija serwera no tu chociaż wystartował .

Pozdrawiam Shejq <3

05579026465146431726.png

Opublikowano

Ile może trwać takie przenoszenie maszyny ,bo nie wiem a chciałbym wiedzieć kiedy wlacza

Opublikowano

Ile może trwać takie przenoszenie maszyny ,bo nie wiem a chciałbym wiedzieć kiedy wlacza

Kilka godzin, ok. 3-4h

Opublikowano

Staramy się jak najszybciej udostępnić Wam serwer do gry .

zukh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...