Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ciągle nie mogę się zalogować... Ehh... Walić to :D Myślałem, że w końcu zagram na jakimś easy ;x

Ogólnie to serwer się ładnie prezentuje... Gdybym wszedł to może znalazłbym jakiś powód do hejtowania, a tak to lipa.. :D

Nawet po spatchowaniu nie idzie.. lol :D

1377019234-U697852.png

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mi nawet o perly ciezko, chyba ze z metkow 100 leci wiecej? Bo mi srednio na 1 zbroje od +0 do+9 leci 200 perel, 50-60k. No z ulepkami masakra, musza poprawic jej drop. Ale rowniez resp metkow, bo znalezc metka jest to wyczyn niesamowity. ( i tak Ci zapewne sksuja xD). Exp juz od 125 leci za slabo. No, ale na pewno tego nie zmienia, na poprzedniej nie zmieniali rzeczy na prosbe graczy, to teraz tez nie zmienia. Pozdro! ;d

Mi na ulepszanie zbroji też poszło sporo pereł ale teraz mam 200+ ale metki na mapie 100 znajdź to jest cud tak samo w red lesie jak już znajdziesz to podbija kilka osób i ksuje.Może niech poprawią o troche expa od 128-130 nie mówie 30% ze spota ale 5% z dużego spota a nie 1%.Najlepsze byłoby jeszcze dodanie dungenonów oraz mapy metinów ale wątpie najlepiej jakby powstała taka mapa metin albo pro dungenon od 125+ bo od 125+ nie ma co robić tylko expić i jest monotonia więc najlepiej wprowadzić dungenon albo coś w tym stylu.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Prezka nawet spoko serwer sciagam ale mam pytanie. Czy codziennie jest okolo 500 osob online czy moze mnie czy moze wiecej?

Gra naprawde sporo osób na moje oko około 700.

1376329988-U387138.png

Opublikowano

Ludzie :) taka porada: Jeżeli nie macie pereł przecież możecie je dostać w zamian za te punkty które dostajecie za wbicie lvl'a bądź rozwalenia metka, macie tam te maczugi itp.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Dajcie roske na magie, bm przy full magi po 10k ze sferki ciagnie, to za duzo.

ja mental 143lv biolog all zrobione max magia i ludzie sila zreka wszystko perfect eq na 139lv i w bma 90lv bije 7k a on mi 10 :x bez sensu

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Co wy pieprzycie o 6/7 bonach ? jak w prezentacji nic o owych nie ma,

druga sprawa, gdzie jest ten caly system bankowy? bo zadnego npc nie widze,

a trzecia sprawa ile bedzie trwal ten restart o 22 i co zostanie wprowadzone/ poprawione?

A no i jeszcze czwarta sprawa, rozwazcie propozycje dodania zielonej rosy do npc, sadze ze dobrym rozwiazaniem byloby glosowanie :)

Opublikowano

Co wy pieprzycie o 6/7 bonach ? jak w prezentacji nic o owych nie ma,

druga sprawa, gdzie jest ten caly system bankowy? bo zadnego npc nie widze,

a trzecia sprawa ile bedzie trwal ten restart o 22 i co zostanie wprowadzone/ poprawione?

A no i jeszcze czwarta sprawa, rozwazcie propozycje dodania zielonej rosy do npc, sadze ze dobrym rozwiazaniem byloby glosowanie :)

Zadne głosowanie ja brałem pvp z bmka 129 eq perfect miala, ja takze tyle ze Ona hp 24k a ja 54k takze 30k wiecej i powiem Wam jedno gdyby nie krytyki to bym jej nawet polowy hp nie zabral i dodam ze ja mam bron na 139lv i w ogole cale eq a Ona z bronią na 109lv...

Zielona rosa to przymus nie bede robil nowej postaci bo obecna się nie nadaje do pvp mimo ze eq na znacznie wiekszy lv i +9 z bonami perfect..

Niech GM sprawdzi czy coś wyssałem z palca i niech podejmie decyzje bo mi sie nie widzi robic nowej postaci ;x

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Jestem za dodaniem roski na magie ponieważ BM/SMOK biją za dużo przy eq perfekt walą po 10k+ gdzie ja bodym bije im po 7k max.

1376329988-U387138.png

Opublikowano

Okej dodana ankieta . Prosiłbym również po oddaniu głosu napisać co sądzicie o serwerze , czy polecacie go czy nie - i jakieś ustosunkowanie do opinii . Co sądzicie o naszej administracji ? Dziękuję za każdą opinię .

zukh.png

Opublikowano

Hmm, ja sądzę ze 10-15 na magię nie wystarczy proponowałbym 20 bo bm ma zbyt duzo absu na nas ochronka 21% daje jakos tak? + buty naszyjnik zbroja kolce , co do serwera wypowiem się jak wprowadzicie te poprawki mianowicie poprawiony drop z bossow metkow bo poki co leca perly i skrzynki a ze skrzynek w 95% perly , moze dajcie taki system ze perly bedzie mozna wymieniac za inne ulepki to zwolnią mi się 2 strony perel w depo..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Co za osły pisza... W epikach sa bony do wartosci ataku, od biologa takze. Wiec tutaj body jest faworyzowany. Pisanie ze BM bije duzo ze skilli to jak pisanie ze woda jest mokra. Body biek ze skli + normlne hity a BM tylko skille.Wiec jak nody pocisnie 7K z wira to hitami nadrabia. Jestem przeciw wprowadzeniu zielonej roski.

Zreszta, BM to typowy koks na PVP wiec po co ten płacz? Ja mam płakac ze body szybciej ubije metka niz BM? Ludzie ogar!

Opublikowano

UP@ ale wtedy smok będzie poszkodowany :O teraz szaman bije po 3,5k ;x

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Co za osły pisza... W epikach sa bony do wartosci ataku, od biologa takze. Wiec tutaj body jest faworyzowany. Pisanie ze BM bije duzo ze skilli to jak pisanie ze woda jest mokra. Body biek ze skli + normlne hity a BM tylko skille.Wiec jak nody pocisnie 7K z wira to hitami nadrabia. Jestem przeciw wprowadzeniu zielonej roski.

Ja mam mentala143lv z eq 139lv +9 perfect to samo zbroja wartosc ataku i bije w 90 bmka po 7k duchowym!!!!!!!! biolog zrobiony obecnie toporki gnola czy jakos tak , a bm ze sferki zajebanym swietym bije 10k wiec mi nie pisz ze nie potrzeba roski, a w pvp z rownym lv nawet 15k nie zabiore bo bede bil po 5k ledwo wygrywalem majac 30k pz wiecej od bmki 129 lv z gowniana bronia na 109lv.. bylo 3;2 w pvp wiec? za duzy atak magiczny ma bm albo ki chuj..

Zróbcie tak aby było wyrownanie , nie musicie nic odejmowac innym wazne by było wyrownanie , bo bedzie tak jak na Ali...pl ze kazdy archera robil hehe

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

ja moim WP 141 z normalnego uderzenia to bije po 7-12k w przeciwników zależy czy mają abs ^^ czasami z skilow mniej :)

mam 50 na magie a taki wp mnie z sferki bije po 15k a duszek po 7k więc moje 50k hp szybko ubywa -,- to samo szaman ^^

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Ja gram BM, i nie jestem jakis szczegolnie zadowolony... Idz expic BM lub metki bic... BM to typowa klasa do PVP, a ze Ty akurat nie mozesz BM'a polozyc to Twoja indywidualna sprawa.

Jeśli wprowadza roske na magie, to domagam sie aby w epickich kolcach robionych z nieb.lez był int zamiast wartosci ataku, jak ma byc rowno to rowno. Mysle ze kazdy BM mnie poprze

Opublikowano

Ja gram BM, i nie jestem jakis szczegolnie zadowolony... Idz expic BM lub metki bic... BM to typowa klasa do PVP, a ze Ty akurat nie mozesz BM'a polozyc to Twoja indywidualna sprawa.

Jeśli wprowadza roske na magie, to domagam sie aby w epickich kolcach robionych z nieb.lez był int zamiast wartosci ataku, jak ma byc rowno to rowno. Mysle ze kazdy BM mnie poprze

Smieszne jest to ze ja w eq o 30 wiecej ludzi i chuj wie ile wartosci, mniej bije niz bm ktory ma 90lv i zajebany swiety , wiec albo ja mam biologa zbugowanego , albo bm jest niezniszczalny:x i gram kurka wodna mentalem ktory dmg ma najwiekszy z duchowego :D a bije 6-7k to zajebista sprawa i fajnie ze taki bm mi z takim eq tyle mniej na ludzi jebnie 10k ze sfery..

Zapomniałem dodać iż mam peta 50lv a sura 90lv o ktorym wspomnialem nawet peta nie mial takze mialem okolo 40ludzi wiecej i +100 ataku ;]

PS, robcie co uwazacie za sluszne ale zeby się nie okazało ze wieszkosc ludzi wypnie na serwer dupę lub 90 % serwera bedzie biegalo bmami a inne klasy typu body mental na bossy/metki.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Smieszne jest to ze ja w eq o 30 wiecej ludzi i chuj wie ile wartosci, mniej bije niz bm ktory ma 90lv i zajebany swiety , wiec albo ja mam biologa zbugowanego , albo bm jest niezniszczalny:x i gram kurka wodna mentalem ktory dmg ma najwiekszy z duchowego :D a bije 6-7k to zajebista sprawa i fajnie ze taki bm mi z takim eq tyle mniej na ludzi jebnie 10k ze sfery..

Zapomniałem dodać iż mam peta 50lv a sura 90lv o ktorym wspomnialem nawet peta nie mial takze mialem okolo 40ludzi wiecej i +100 ataku ;]

PS, robcie co uwazacie za sluszne ale zeby się nie okazało ze wieszkosc ludzi wypnie na serwer dupę lub 90 % serwera bedzie biegalo bmami a inne klasy typu body mental na bossy/metki.

To świadczy o tym ze nie potrafisz grac. Majac 40% wiecej na ludzi nie potrafisz polozyc BMa na 90 lvlu.... Mam dla Ciebie dobra rade, zmien gre.

Opublikowano

To świadczy o tym ze nie potrafisz grac. Majac 40% wiecej na ludzi nie potrafisz polozyc BMa na 90 lvlu.... Mam dla Ciebie dobra rade, zmien gre.

Rozbawiles mnie do lez , z kazdego skilla trafiam mimo ze mental to nie taka postac jak body archer itp ze trafisz zawsze wszystkim , mentalowi latwo zjebac od skilla , mimo wszystko trafialem z kazdego skilla zaraz Ci opisze duchowe uderzenie od 5-7k walniecie 4-5.5k topek 4k uderzenie miecza 2,5k hity z szyciem okolo 3k , i to nie tak ze nie moglem go zabic bo zabilem ile chcialem ale dalem ten przyklad ze majac tyle wartosci i ludzi eq na 140lv bije mniej niz bm ktory kurwa nie mial nawet peta , to daje do myslenia?

Dopiszę ze jak taki bm wbije 140lv i zrobi eq podobne do mojego to pewnie nawet 10k mu nie zabiorę bo bedzie krótka pilka , gryź trawnik lub jak kto woli gruz :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ile jeszcze będziecie czekać na ten kod autoryzacji domeny? W starej prezentacji tez mieliście dostać już rano i w tej znów na nastepny dzień. A strony nadal nie ma. Co to za przekręty?

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...