Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle wam powiem:

- serwer pod is na maxa(nawet zmianek normalnych nie dali w sklepie za te pkt. osiągnięć)

- admini nie umieją ogarnąć CH

- znikają rzeczy i mają to w dupie(tak wiem nie każdy to odczuł, ale jak zniknie wam coś wartościowego to zrozumienie mój ból dupy)

- expowiska powyżej 75lvla nie są ani troche ogarnięte, np. grota, nie znajdziecie tam kompletnie nic ciekawego po za moobami

- padnie jak draenor i cała reszta syfu spod ręki tych oto adminów

~ hejtujcie mnie fani tego serwera śmiało ale to tylko prawda co napisałem

p.s

sprzedam postać 70+ pw(allegro)

pomyliles server z A*tium chyba:D

PS

jak chcecie miec szybko trute to zrobcie WP 75-90lvl a anty exp + buff i idzcie na maxi-maxi po 5h moze dropnie...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Wiedziałem, że będą problemy dlatego nie zaczynałem tutaj grać :D Bardzo się cieszę z tego resetu. Teraz sobie na spokojnie zacznę grać "bez bugów".

Mam pytanie do tych co grali przed resetem: Jaka postać wyróżniała się tutaj na pvp? (czyli, że z identycznym eq rozwali inną klasę?)

Opublikowano

pomyliles server z A*tium chyba:D

PS

jak chcecie miec szybko trute to zrobcie WP 75-90lvl a anty exp + buff i idzcie na maxi-maxi po 5h moze dropnie...

xD sory prawda, chodziło o astium

Opublikowano

Wyjawi mi ktoś skąd droopi truta? Bo ludzie na serverze nie są zbyt uprzejmi i raczej wolą zostawiać informacje tylko i wyłącznie dla siebie , jakby to był jakiś temat tabu. :P

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

Dziala server ? Mam ciagle blad podczas laczenia sie z serverem, a latke pobralem do glownego klienta gry ....

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Wiedziałem, że będą problemy dlatego nie zaczynałem tutaj grać :D Bardzo się cieszę z tego resetu. Teraz sobie na spokojnie zacznę grać "bez bugów".

Mam pytanie do tych co grali przed resetem: Jaka postać wyróżniała się tutaj na pvp? (czyli, że z identycznym eq rozwali inną klasę?)

graj BM/Smokiem to bez eq bd wygrywac...

Wyjawi mi ktoś skąd droopi truta? Bo ludzie na serverze nie są zbyt uprzejmi i raczej wolą zostawiać informacje tylko i wyłącznie dla siebie , jakby to był jakiś temat tabu. :P

zrob wp 75-90 i iddz na ziny ..

po 5godzinach dropniesz moze kruka...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Serwer dobry lecz zrażają mnie takie rzeczy jak , zminimalizowany drop z metkow/bossow kto wie jak było przed restartem ten mnie rozumie , teraz za metki jedynie co mamy to PO ,za ktore wymieniamy ulepki, raz na jakis czas dropnie jakas ulepa z metka bossa co mnie denerwuje bo ten serwer z zapowiedzi mial wygladac easy/medium , zamiast zmniejszania dropu dałbym wiekszy dmg bossom.. ale jak widać w IS ma być wszystko, exp jest dobry drop znikomy.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Dziala server ? Mam ciagle blad podczas laczenia sie z serverem, a latke pobralem do glownego klienta gry ....

Ktos z administracji pomoze ???

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Ktos z administracji pomoze ???

Sciągnij latke i pliki z niej wrzuc do pack , tylko nie wrzucaj calego folderu z latka do pack tylko pliki które się w niej znajdują i bedzie działać

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Mam problem z logowaniem, cały czas pisze "Logowanie..." i tak bez końca.

Pobrałem łatkę i zamieniłem pliki, przez jakiś czas działało teraz nie.

Bugi są i pewnie przez jakiś czas będą więc się od razu nie zrażam,

tylko irytujące trochę jest, że podczas teleportowania do Shinsoo M1 wywala z gry.

O lagach to już nie wspomnę...

ae543c51.jpg

Opublikowano

1)

Bo "Ty, Tobie, Ci, Ciebie' itp. piszemy jak się bezpośrednio do kogoś zwracamy... i kultura wymagałaby żeby napisać to z dużej dla USZANOWANIA

2)

Dlatego ze Ty Tobie Twój to zwrot grzecznosciowy bezposrednio do drugiej osoby a ona, jej, on to juz jest mowa o osobie trzeciej. Czyli jeszcze raz jak zwracasz sie bezposrednio do drugiej osoby z DUZEJ jak obrabiasz komus garniak to z malej ;)

dalej mam szukać? pierwszy lepszy link, a tobie gratuluje znajomości gramatyki ojczystego języka

Skoro już tak na ortografie wjezdzacie to jak już, nie "z dużej" tylko "wielką literą" :)

@topic, zastanawialiscie sie nad jakims eventem neidlugo ? :x

Opublikowano

Skąd tak w ogóle można zdobyć 6/7 bon?

Podobno serwer jest easy a ja jeszcze ich NIGDZIE nie widziałem.

ae543c51.jpg

Opublikowano

Serwer na dluzej. Przyjemnie sie gra mimo niektorych dzieciakow :)

O 22 przerwa ktora wprowadzi:

* Wiekszy exp na mapie 160

* Jakis dungeon , jeden lub wiecej

* Lepszy drop z metkow

* Drop z generalow

* DT bedzie dzialac poprawnie

I cos tam jeszcze moze , nie pamietam xD.

AntyWarn ulepszacze to metki i bosy, a z metkow poprawia dropa i z jednego bedzie 2-4 ulepszaczy dropic podobno , zobaczymy.

Opublikowano

Lipa, dorobek perlowy (od 0, do 120) poszedl sie caly walic na sama zbroje epicka +9 xD. Kolejna sprawa, skad mam dropic ulepszacze? Te ozdoby, maczugi itp.? Mam propozycje... Dodajcie tzw. kraine metinow , beda sie tam znajdowaly metiny ( ok. 8-10) lecz drop bd minimalnie slabszy, niz z pozostalych.

Opublikowano

2 Powody dla ktorych nie warto tutaj grac.

-[GM]variatek ~ Game Master

-[GM]Shaders ~ Game Master

Nie polecam serwera.

Opublikowano

Najlepiej jakby poprawili exp na mapie 130 bo od 128 to masakra na pd tak słabo leci.A co do serwera super tylko cięzko o ulepszacze oprócz pereł.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Najlepiej jakby poprawili exp na mapie 130 bo od 128 to masakra na pd tak słabo leci.A co do serwera super tylko cięzko o ulepszacze oprócz pereł.

No mi nawet o perly ciezko, chyba ze z metkow 100 leci wiecej? Bo mi srednio na 1 zbroje od +0 do+9 leci 200 perel, 50-60k. No z ulepkami masakra, musza poprawic jej drop. Ale rowniez resp metkow, bo znalezc metka jest to wyczyn niesamowity. ( i tak Ci zapewne sksuja xD). Exp juz od 125 leci za slabo. No, ale na pewno tego nie zmienia, na poprzedniej nie zmieniali rzeczy na prosbe graczy, to teraz tez nie zmienia. Pozdro! ;d

Opublikowano

Exp byl juz poprawiany 128-130, jak chwile bedzie ciezej nic Wam sie nie stanie , a jak wbijcie 200 w jeden dzien bedziecie narzekac ze nudy i nie ma co robic. Kazdy expil tyle Wy tez mozecie. Ulepszacze dropia srednio ale to poprawia o 22.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...