Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze usnal gm przed pc :D bo nigdzie info nie ma pewnie spi na klawiaturze :D

technik zapomniał włączyć i poszedł spać pewnie xD

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

bony w 6/7 są takie :

5 potwory

5 diably

5 nieumarle

Tylko takie bony wchodzą? Bez sensu, lepiej żeby w ogóle ich nie było.

ae543c51.jpg

Opublikowano

w expie bardzo pomogą :)

fearless :

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Bony są dobre , na bosy i moby na ktorych expisz , ciesze się ze nie ma zadnych na klasy wartosci ataku itp..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

w expie bardzo pomogą :)

Jak wszędzie wsadzić na potwory to nawet nawet, 6/7 bony dropią tylko z metinów 100lvl+?

Nie ma co czekać, idę spać. Ktoś chyba zapomniał o serwie :p

ae543c51.jpg

Opublikowano

Dobra na forum Bardas napisał, że serw będzie jak technik wstanie tak więc można iść spać :c

fearless :

Opublikowano

Jak wszędzie wsadzić na potwory to nawet nawet, 6/7 bony dropią tylko z metinów 100lvl+?

Nie ma co czekać, idę spać. Ktoś chyba zapomniał o serwie :P

mi polecialo z metków 160lv występują one na mapce od 130lv

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Dobra na forum Bardas napisał, że serw będzie jak technik wstanie tak więc można iść spać :c

Co za kompetentność... no ale przynajmniej napisali. "Jak wstanie" to może być w południe...

ae543c51.jpg

Opublikowano

wy sb jaja robicie? Jak technik mógł zapomnieć włączyć serwer? haha :D

najlepsza bajka jaką słyszałem od jakiejkolwiek administracji :)

Ja osobiście odebrałem to za żart , ale jeżeli rzeczywiście takie coś graczom chcą wcisnąć to powodzenia że ktoś uwierzy ^^

Poza tym wielu ludzi na okres wakacji lubi grać nocki ze znajomymi a takim zachowaniem graczy się nie pozyskuje lecz traci.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

10min przerwa techniczna jak narazie trwa juz 4h i 25minut.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ja gram BM, i nie jestem jakis szczegolnie zadowolony... Idz expic BM lub metki bic... BM to typowa klasa do PVP, a ze Ty akurat nie mozesz BM'a polozyc to Twoja indywidualna sprawa.

Jeśli wprowadza roske na magie, to domagam sie aby w epickich kolcach robionych z nieb.lez był int zamiast wartosci ataku, jak ma byc rowno to rowno. Mysle ze kazdy BM mnie poprze

To nie jest Global czy nawet serwer Hard , bijesz tyle z hitow co np mental dagger archer szamany i mi nie pierdol ze Ci trudno bo ja przy 60 na nieumarle bije na mapce 130 w moby po 6-7k a ciagle wchodzi krytyk to bije 2x tyle to samo BM bedzie bil , metki calkiem przyjemnie schodza po 6,5k Ps. statystyki mozesz sobie wszystkie wymaksowac nie musisz cofac z inta na rzecz sily takze mozesz bic nawet wiecej niz mentale i inne klasy prócz oczywiscie bodego i wp , to nie moja zadna indywidualna sprawa gdyż BM jak i Smok na tym serwerze górują w pvp , już to pisałem ale na magię jest za mało i już tarcza 20 helm 15 branza 15 i zbroja 20 na wiekszym lv do 30 rosnie ale to 10% wiecej to dopiero na 160lv w zbrojce, dodajmy ochronkę u BMa daje okolo 21% juz nie pamietam dokladnie ale jakos tak wiec liczymy abs BM ochronka 21 tarcza 20 zbroja 15 kolce 15 nasior 15 buty 15 =101 a abs na magie to 73 na 140lv 80 na 160lv, Bm na tym Lv bedzie miał taki atak magiczny ze pewnie zaraz sam zrobie jakiegos , jesli nic z tym nie zrobią i będzie Gra only BM/Smok ;-)

PS serwer 5;30 wystartował o 0;45 był restart ciekawy miał trwać do 10min :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wlasnie nie wiem co sie stalo , przerwa trwala tyle godzin , a DT nadal nie dziala i drop chyba tez nie jest lepszy.. >.

Opublikowano

Wlasnie nie wiem co sie stalo , przerwa trwala tyle godzin , a DT nadal nie dziala i drop chyba tez nie jest lepszy.. >.

Drop z metkow jest zwiększony , z bossow tez chyba lepiej leci , dodali magiczne skrzynie a z nich kostiumy i fryzury poki co tylko tyle udalo mi się zaobserwować , co do dt nie wiedziałem ze jest cos z nim nie tak takze nie testowałem aa roski na magie jak nie było tak nie ma a więc czym tu grac bm czy tez smok hmmm...

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Przydalo by sie zwiekszyc drop ulepkow ze skrzynek Astorianskich kazdego poziomu poniewaz..

Otworzylem ich pewnie juz okolo 150 a droplo mi:

Okolo 50 wykrywaczy metinow po 6 uzyc..

20 Medali smoka..

20 Medali szczescia..

I ledwo 10 ulepszaczy.

Przydalo by sie troche wiecej, za duzo wykrywaczy to napewno. Tak do 25-30 z tylu skrzynek bylo by wporzadku.

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja z 6 skillem u wojów, ninji ?

Są czy ich nie ma?

nie ma i nie bedzie , rosek takze nie ma.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

nie ma . Pamiętajcie konkurs na FP : https://www.facebook.com/Astoriamt2 ! Konkurs do 13:00 .

Co do postów na MPC to od teraz tutaj będzie tutaj pisał tylko Bardas . Pozdrawiam /Shaders

Lepiej powiedz co sie dzieje, ja tu nie chce zadnej cofki/restartu, bo eq, biolog wyrobione je. Wlaczaj serwa, a nie sie opierdzielasz -.-. A tak wgl. co sie stalo, ze nie bylo wczoraj przerwy o 22? Jest teraz, tylko, ze zamiast 10 minutowej, kilkunastogodzinna? ;o

Opublikowano

HAHAHAHA, pompa. Level peta z 27 cofnelo mi do 1 lvl'a. Pompa, nie polecam serwera. :)

@EDIT

Napisalem do Revenga , minelo 10 minut, 0 odpowiedzi. Nie zamierzam expic peta jeszcze raz, bo to nie jest chwila moment ten 27 lvl. Nabijalem to ok. 2,5h z ratami, pd. SS'ow nie mam, wiec pewnie lvl peta przepadl. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...