Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czemu stalki itd dropia tylko z metkow 90? a na mapie od 100lv juz slaby drop ..

nadal tylko ulepszacze wypadają? porażka.. przed restartem miałem +200 każdego ulepszacza bo nic innego z nich nie leciało.. zapewne nadal tego nie zmieniliście bo po co? przecież to easy.. tu trzeba się męczyć o eq. -.-

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czemu stalki itd dropia tylko z metkow 90? a na mapie od 100lv juz slaby drop ..

Stalki i bronie na 75lvl powinny być dodane do metinów, powyżej 100lvl, procent dropu około 20%.

37143810364250485063.png

Opublikowano

A czemu stalki itd dropia tylko z metkow 90? a na mapie od 100lv juz slaby drop

nie tylko z metków 90 - dałem taki przykład .

nadal tylko ulepszacze wypadają? porażka.. przed restartem miałem +200 każdego ulepszacza bo nic innego z nich nie leciało.. zapewne nadal tego nie zmieniliście bo po co? przecież to easy.. tu trzeba się męczyć o eq. -.-

nie jest tak łatwo :) z bossów leci więcej ulepszaczy a z metków mniej .

zukh.png

Opublikowano

nie tylko z metków 90 - dałem taki przykład .

nie jest tak łatwo :) z bossów leci więcej ulepszaczy a z metków mniej .

Skoro z bossów leci więcej ,a jest to easy to jaki jest czas ich respu ? Edytowany ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

żeby ubić bossa trzeba mieć mentala i z 40 innych postaci, ich hp regeneruje się za szybko, zbyt często odpychają i mają za duży dmg -.-

Opublikowano

Na mapce od 100 fajnie sie expilo , nawet na granicy 128-130. Ale mapa 130 to juz jak medium od samego poczatku , wielki spot 5% na 130lvlu o.O

Opublikowano

Na mapce od 100 fajnie sie expilo , nawet na granicy 128-130. Ale mapa 130 to juz jak medium od samego poczatku , wielki spot 5% na 130lvlu o.O

Z bonusem 50% i PD?

37143810364250485063.png

Opublikowano

żeby ubić bossa trzeba mieć mentala i z 40 innych postaci, ich hp regeneruje się za szybko, zbyt często odpychają i mają za duży dmg -.-

ja (ninja) kolega (wp) i ubijamy bez problemu ;)

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Ten exp to jest tragedia..

ZR_o79.gif

Opublikowano

bossy idzie ubic w 2osoby ale drop gorszy niz z metkow. :D

same perly + 5szkat z ktorych dropia same perly ;p

no to miałeś pecha najwidoczniej mi i koledzy leciały ulepki na zbroje, perły oraz skrzynie ;)

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Ludzie wy mówicie ze exp chujowy czy cokolwiek? Bardzo przyjemnie sie expi wiec nie placzcie bo osiagniecie wszystko w 1 dzien i co za przyjemnosc z gry? Pomyslcie sami co to za serwer na ktorym wszystko jest na tacy ? Dla mnie jest OK, pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano

Ludzie wy mówicie ze exp chujowy czy cokolwiek? Bardzo przyjemnie sie expi wiec nie placzcie bo osiagniecie wszystko w 1 dzien i co za przyjemnosc z gry? Pomyslcie sami co to za serwer na ktorym wszystko jest na tacy ? Dla mnie jest OK, pozdrawiam i zapraszam.

haha koles ...

na 130lvl na mapie od 130 leci 5% za najwiekszego spota z 100% expa

a bez tego 100% leci 2.5% + za juz jutro na spocie bedzie zapewne po 3/4osoby czyli z 130 na 131 jakies 1/2h...

mam 110lvl jestem bez biologa.. expie z fms i zbr na 42lvl bo mnie na nic nie stac... i nic nie dropi

do tego co 5/10minut wywala clienta a wiec temu serverowi mowie PAPA :*

56096062140461666809.png

Opublikowano

haha koles ...

na 130lvl na mapie od 130 leci 5% za najwiekszego spota z 100% expa

a bez tego 100% leci 2.5% + za juz jutro na spocie bedzie zapewne po 3/4osoby czyli z 130 na 131 jakies 1/2h...

mam 110lvl jestem bez biologa.. expie z fms i zbr na 42lvl bo mnie na nic nie stac... i nic nie dropi

do tego co 5/10minut wywala clienta a wiec temu serverowi mowie PAPA :*

Na serwerze napewno nie masz 110lv bo na mapce od 100lv leci jakies 4k ze spota , posiedzisz tam z 1h i masz jakies 200-300k a za to mozesz kupić wszystko , co do dropu ulepek to ewidentnie zmniejszony leca przewaznie chuja warte perly i skrzynie z ktorych 99% lecą takze perly , exp smieszny , z bossów takze chujnia leci przed tym restartem mialem z 3metkow wiecej ulep niz dziś z 30metków +- do tego bossy z 20 ubitych.. ulepki w koncu dostalem z PO, pisze to tu zrobili niezapowiedziany res jak mi eq zniknie to sie wkurwie..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

pisze to tu zrobili niezapowiedziany res jak mi eq zniknie to sie wkurwie..

Niezapowiedziany?

Wszystko było zapowiedziane i kontrolowane :)

Opublikowano

Na serwerze napewno nie masz 110lv bo na mapce od 100lv leci jakies 4k ze spota , posiedzisz tam z 1h i masz jakies 200-300k a za to mozesz kupić wszystko , co do dropu ulepek to ewidentnie zmniejszony leca przewaznie chuja warte perly i skrzynie z ktorych 99% lecą takze perly , exp smieszny , z bossów takze chujnia leci przed tym restartem mialem z 3metkow wiecej ulep niz dziś z 30metków +- do tego bossy z 20 ubitych.. ulepki w koncu dostalem z PO, pisze to tu zrobili niezapowiedziany res jak mi eq zniknie to sie wkurwie..

60% na yang w EQ + monetka i wiecej niz 2k sie nie wyciagnie na majwiekszym spocie...

56096062140461666809.png

Opublikowano

dodajcie drop tych ulepszaczy jak było ... bo teraz te metki sie opłaca bić jedynie na punkty po i wymieniać na ul

75775358773159538492.png

Opublikowano

@UP a masz łatke ?

Totalna porażka na mapce 100 respi się około 5 metków ? na 30 osób,Bossy ciężko ubic ...

PS:Gdzie dropią bronie na 75 ? -.-

Masz rację w pełni się z tobą zgadzam nie dość ,że rozmiary mapy nie są małe to jeszcze znaleźć tego metka oraz zdążyć go ubić , zakładając ,że nie ksujemy .

Jest to bardzo ciężkie , dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie mapy metin lub zwiększenie respu metinów .

Opublikowano

Teraz jest exp ciezszy , mowiliscie ze za latwo + bugowanie na metkach , teraz jest ciezej od 130 , ciezej od 160 i bardzo ciezko od 180. :)

Opublikowano

Teraz jest exp ciezszy , mowiliscie ze za latwo + bugowanie na metkach , teraz jest ciezej od 130 , ciezej od 160 i bardzo ciezko od 180. :)

Az tak cie kreci expienie przez pol godziny zeby wbic lvl? Bo mnie nie..

ZR_o79.gif

Opublikowano

Latke trzeba wrzucic do glownego klienta gry ? Bo wlasnie wrzucilem i mam blad podczas laczenia z serverem

1377808813-U903831.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...