Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HAHAHAHA, pompa. Level peta z 27 cofnelo mi do 1 lvl'a. Pompa, nie polecam serwera. :)

@EDIT

Napisalem do Revenga , minelo 10 minut, 0 odpowiedzi. Nie zamierzam expic peta jeszcze raz, bo to nie jest chwila moment ten 27 lvl. Nabijalem to ok. 2,5h z ratami, pd. SS'ow nie mam, wiec pewnie lvl peta przepadl. ;/

Takie problemy są zgłaszane na forum, nie do GM;a bezpośrednio.

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Logowanie padło. A gracz Idek dostał wczoraj bana na 2 dni za "WH" ale GM się poprawił i powiedział, że za "Obrazę. Ale wchodzę dziś do gry, a tu kto? Idek sobie chodzi =)

Widzę, że unban kupiony :]

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Myślisz, że mało wiem?

Proszę, macie tego ss:

wdp4s3.jpg

I za takie coś tylko 2h? Inni by dostali na dzień, dwa, ale nie wasz gracz który wykupił pół IS'a =)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Hahaha jak teraz BM mało bije z 120 luda w max na magie..

Jakieś 8k a z roską będzie 3 -.-.

A inne klasy mają tyle wartości ataku że też w choy biją...

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Jezeli Administracja tak postepuje To znaczy ze jest nieogarnieta. I z jednej zlej decyzji pojawia sie następnie co bedzie owocowało w odejsciu graczy .

Równi i równiejsi ? To nie dla mnie . Podziękuje .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Dowodów nie ma, ale przecież to widać. Idek jest stałym klientem IS'a a więc przymknęliście oko na łamanie przez niego regulaminu :]

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Tylko Tobie Cofnęło a innym nic się nie stało więc coś tu nie tak. I wgl nie miałeś żadnego lvl'a peta i chcesz wyciągnąć od Administracji to.

Opublikowano

Tylko Tobie Cofnęło a innym nic się nie stało więc coś tu nie tak. I wgl nie miałeś żadnego lvl'a peta i chcesz wyciągnąć od Administracji to.

Hahaha, nie no pozdrowienia. Po co mialbym zmyslac? Mam swiadkow, ktorzy widzieli jak mam lvl peta 27, jeszcze wczoraj. Jest ich wiellu, bo wczoraj bralem mnostwo PvP, stalem pod biolem... :) Z serwerem zakonczylem , po tym jak mi cofnelo lvl. Nie polecam! :3

Opublikowano

Online - 914 A tylko Ty jedyny się z Tym zgłaszasz trochę dziwne . Ja Też mam dużo znajomych. Koniec Dyskusji Zakończyłeś grę. A ja nie mam zamiaru dalej Prowadzić Dyskusji.

Opublikowano

@edit Truta droopi tylko z Zinów?

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...