Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże dzieci, nie płaczcie, co wy gadacie, że serwer miał byc off 10 min a jest kilka godzin? Było napisane w grze, że 2-3h off, bo przenoszą serwer na nową, lepszą maszynę, nic wam nie pasuje! ;_;

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Staramy się jak najszybciej udostępnić Wam serwer do gry .

mam nadzieję tylko że bez niespodzianek wystartujecie za te 2 godziny :)

jeżeli wystartujecie macie ode mnie szacun ale jeżeli nie to -

Opublikowano

Mogliście to w nocy zrobić...

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

No mogli, przy okazji dodajcie wiecej metkow/dungeonow, bo metki to rzadkosc. : ) Wiele sie ostatnio na serwerze dzieje, znika eq, sa rozne niespodzianki, ale dam mu jeszcze szanse, bo warto. : ) Lvl peta sobie po czasie odrobie. Tylko prosze Was, dodajcie jakis dungeon z mapkami, cos w stylu kraina metinow itp. , bo nie da sie podropic, chyba ze pojdziesz o 4 nad ranem.

Opublikowano

Poczekajcie troszkę, naprawdę nie macie nic innego do roboty prócz metina? Wyjdźcie na dwór, odpocznijcie sobie. Macie wakacje, ludzie troszkę czasu. Co wam szkodzi poczekać? Najwięcej szczekają Ci co najmniej robią. Wyluzujcie i poczekajcie troszkę, przerażacie mnie powoli.

Opublikowano

Na mapce 100 lvl 3 metki osob na tej mapie 200 :O dodajcie jakieś inne źródła ulepszaczy

jest 5 metków i są 3 bossy , ma być dodany dangeon jakiś jutro chyba więc będzie troche lepiej z ulepkami chyba .Jak dla mnie można tylko zwiększyć ilośc mobów na mapce 130

75775358773159538492.png

Opublikowano

hymm dzisiaj sprawdzali dungeon jakiś nowy więc za pewne wrzucą to razem z odpaleniem nowej maszyny lecz ten problem z tymi kontami zdaje mi się,że dłużej im z tym zejdzie więc na moje oko około 21-22 będzie ja właśnie o tej godzinie będę czekał na serwer i mam nadzieję,że sprostają: Zmianie maszyny,dodaniu dungeonu/ów i usunięcie tego problemu.

A teraz tak od Sb do Administracji:

Gdy w 2 dni zarobiliście na zakup nowej maszyny weźcie to pod uwagę i zajmijcie sie serwerem na poważnie bo to jest początek tego serwera i widać jaki ma potencjał ( zróbcie to dla swojego interesu i dla graczy by miło im się grało)

*jeszcze taka mała uwaga główny adm powinien sprawdzać logi,itp swoich podwładnych ponieważ nie które osoby znam z teamu z innych serwerów i nie są ideałami :)

Opublikowano

No mogli, przy okazji dodajcie wiecej metkow/dungeonow, bo metki to rzadkosc. : ) Wiele sie ostatnio na serwerze dzieje, znika eq, sa rozne niespodzianki, ale dam mu jeszcze szanse, bo warto. : ) Lvl peta sobie po czasie odrobie. Tylko prosze Was, dodajcie jakis dungeon z mapkami, cos w stylu kraina metinow itp. , bo nie da sie podropic, chyba ze pojdziesz o 4 nad ranem.

Ja właśnie z tego powodu nie gram do czasu aż ogarną więcej możliwości zdobycia ulepek..

Oczywiście server polecam bo fajnie sie gra (gralo^^) :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Dostęp do full komend ma tylko Nixo a inni mają opcje banowania , /inv , /t , /warp , /u oraz /m . Nie ma nikt prawa oprócz Nixa do tworzenia itemów .

zukh.png

Opublikowano

Tak wiemy o Tym. Będzie to poprawione a Konta usunięte.

konta usuniete ? lol . czyli mam stracic swoje konto przez waasz blad ? czy chodzilo Ci o to ze postac zostanie usunieta ?

@Edit czy zmiana profy z is dziala tylko na pkt statusu czy tez skille ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

jak konta teraz usuna to nie gram i pozdrawiam srodkowym palcem !

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

konta usuniete ? lol . czyli mam stracic swoje konto przez waasz blad ? czy chodzilo Ci o to ze postac zostanie usunieta ?

@Edit czy zmiana profy z is dziala tylko na pkt statusu czy tez skille ?

Boże Ludzie Chodzi mi o te konto co gracze mają na kontach ta nową postać ! A NIE WASZE KONTA !!!!!

Opublikowano

Boże Ludzie Chodzi mi o te konto co gracze mają na kontach ta nową postać ! A NIE WASZE KONTA !!!!!

aha ... ja mam ta postac przez wasz blad i co strace cale konto ?

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...