Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy bedzie on ? to sie liczy a nie jakies usuwanie kont;) wedle mnie mozecie usunac all i od nowa postawic ^^ :P

Bo nic nie osiągnąłeś?

Ile osób dziennie gra?

800-1000

jp8p35.png
Opublikowano

Hequito pewnie 100lvl wbiles i wiesz

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Bo nic nie osiągnąłeś?

800-1000

bo nie mialem czasu grac i wbilem tylko 85 :P jesli pytasz ;)

a ktos z teamu poda wreszcie jakies info ?

Opublikowano

aha ... ja mam ta postac przez wasz blad i co strace cale konto ?

Ja już nie mam słów do was wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem . Napisałem że usuniemy ta postać co się pokazało a nie konto !

Opublikowano

to są hejterzy oni tego nie zrozumieją ;P , a co do serwera gorąco zapraszam bo naprawdę jest godny uwagi i waszego czasu ;)

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

ADMINISTRACJO DAJCIE TĄ ŁATKE NA ULEPSZANIE

NA SYSTEM 32 bit. BO MNIE KREW ZALEJE JAK NIE BEDE MÓGŁ KOLEJNY DZIEN ULEPSZYC ZBROJI BO JEJ NIE WIDZE W KLIENCIE.. ;/

Opublikowano

Variatek to pisz ze postac a nie konto teraz dziekuje ze mi to napisales + dla Cb

PS : Dodajcie latke na bronie i zbr zeby bylo mozna ulepszac

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Variatek to pisz ze postac a nie konto teraz dziekuje ze mi to napisales + dla Cb

PS : Dodajcie latke na bronie i zbr zeby bylo mozna ulepszac

Nie wiem na jakim wy kilencie gracie ale ja nie mam żadnych problemów z ulepszaniem.

Opublikowano

wtf skąd jest tyle 200 w topce ...

Przenoszą baze na nowy dedyk a w tym czasie włączyli serwer tak dla zabawy. Później wszystko wróci do normy tak jak bylo przed włączeniem go. Mogliście wbić na tsa i posłuchać co administracja mówiła

Opublikowano

Będą usuwane wszystkie postacie ?

No bez jaj /

Każdy się dorobił no life i teraz ma wyrzucić w błoto to ?

No bez przesady

ludzie ogarnijcie sie!

usuna postac nie twoja tylko ta co automatycznie sie utworzyla 131lv ninja dagger

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Dobrze mam kilka pytań

• Czy Postacie/Konta zostaną tak jak było / czy będzie reset postaci.
  • kiedy będzie otwarty serwer
  • Czemu forum nie działa

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Dobrze mam kilka pytań

• Czy Postacie/Konta zostaną tak jak było / czy będzie reset postaci.
  • kiedy będzie otwarty serwer
  • Czemu forum nie działa

Postacie zostaja, serwer bedzie ok 23 a teraz jest otwarty tak 4fun ale nic sie nie zapisuje to co teraz się robi, co do forum to nie wiem

Opublikowano

z tego co przeczytałem zrozumiałem że to co teraz sie dzieje na serwerze nie zostanie zapisane a o godzinie 23 wszystko bedzie jak przed wyłączeniem serwera?

Opublikowano

z tego co przeczytałem zrozumiałem że to co teraz sie dzieje na serwerze nie zostanie zapisane a o godzinie 23 wszystko bedzie jak przed wyłączeniem serwera?

Tak.

Mają dodać Dungeony.

945496meszi.png

Opublikowano

Widzę, że serwer jednak pracuje bez szwanku. Jednak nie wiem jak to się potoczy dalej, szczególnie po tych początkowych problemach, usuniętych kontach itp.

Zdaje się, że wrócę i jeszcze trochę tutaj pogram, kumpel nie daje mi spokoju. :)

Skoro jest dobrze, to jeszcze raz polecam.

Opublikowano

o lol myslalem ze jakis bug a tu 4fun serwer

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

CO ZA IDIOCI xD teraz jest serwer abyśmy mogli się pobawić do czasu póki nie przeniesie się serwer na nowego dedyka ;o potem zostanie tak jak było o godzinie 17/18

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

a dacie ta latke na ulepszanie ?

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...