Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer może by można było zrobić jakieś komisariat straży miejskiej, nie wiem czy to pasuje pod takie klimaty xD

Co do tej propozycji pomyśli się ;)

Opublikowano

I jak tam postępy? ;D

Niestety, ostatnio nic nie robiłem, nie było czasu. Może coś w następnym tygodniu się zrobi jak będzie czas.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wow, świetne ;) Już nie mogę doczekać się na serwer. Gratsy za determinację i wytrwałość. Mam nadzieję, że serwer będzie skonfigurowany równie zajerzyście jak zbudowana jest będzie mapka :D

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

Wow, świetne ;) Już nie mogę doczekać się na serwer. Gratsy za determinację i wytrwałość. Mam nadzieję, że serwer będzie skonfigurowany równie zajerzyście jak zbudowana jest będzie mapka :D

Dziękuję za opinie ;) Postaramy się jak najlepiej to zrobić ;)

Opublikowano

IMO balon zepsułby klimat :/

Masz racje, popsuł by klimat :)

naprawdę fajne domki :) idealne pod serwer rpg

Dziękuję za opinie ;)

super budowle,udostępnisz save? :P kto za?

Dziękuję ;) Przykro mi ale save nie udostępnię. Mapę robię na swój serwer ;)

nie pasuje mi ten cooble troche ale wewnątrz i reszta jest git

Dziękuje za opinie ;) A mógłbym wiedzieć gdzie nie pasuje, może poprawimy jak się da ;)

Daj save pls

Przykro mi, ale save nie udostępnię. Pózniej rozdam każdemu like, aktualnie limit się skończył. Pozdrawiam :)
Opublikowano

Witam, planuje stworzyć serwer RPG, starożytne czasy. Wziąłem się do pracy i zbudowałem jak by to nazwać gospodę, karczmę. Na dole jest karczma , a na górze znajdują się 2 pokoje do nocowania ;) Taki pokój będzie można wynająć ;) Podoba się Wam? :)

Tutaj macie parę screenów ;)

Nie podoba mi się. Znam o wiele fajniejsze budowle i z możliwością pobrania za free, bez proszenia się.

Nie wiem po co w ogóle założyłeś ten temat skoro nie chcesz udostępnić save. Równie dobrze możesz tu wstawić swoje zdjęcie i oczekiwać zachwytów, ze masz np. krzywy nos.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Opublikowano

Nie podoba mi się. Znam o wiele fajniejsze budowle i z możliwością pobrania za free, bez proszenia się.

Nie wiem po co w ogóle założyłeś ten temat skoro nie chcesz udostępnić save. Równie dobrze możesz tu wstawić swoje zdjęcie i oczekiwać zachwytów, ze masz np. krzywy nos.

Bardzo dziękuję za opinie. Założyłem temat aby podzielić się nowym serwerem, odświeżać wykonaną mapę . Po drugie robię mapę na swój serwer, a nie dla save..

A co ma zdjęcie osoby, z zdjęciami z serwera? Ja nie oczekuję ''zachwytów'' ja po prostu dzielę się informacjami co zostało zbudowane zrobione na mapce. Bo ta mapa ma być kiedyś na serwer RPG. Tak więc dziękuję za wyrażoną opinie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Mi się osobiście ten styl bardzo podoba. Zrób ten serwer jak najszybciej :3

Wielkie dzięki za opinie ;)

Postaram się go zrobić jak najszybciej oraz wszystko dokładnie zrobione ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...