Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbujemy takie coś zrobić jak mapa bedzie kompletnie zbudowana ;) Dziękuję za propozycję. Spodobało mi się to :)

Jakby miało ci się nie spodobać to bym tego nie pisał : D xD

1377774857-U369478.png

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby miało ci się nie spodobać to bym tego nie pisał : D xD

Dawaj więcej propozycji , masz głowę do myślenia, mógłbyś do mnie napisać na PW w sprawie pomysłów jak masz ;) Pozdrawiam oraz dziękuję ;)

Opublikowano

Dawaj więcej propozycji , masz głowę do myślenia, mógłbyś do mnie napisać na PW w sprawie pomysłów jak masz ;) Pozdrawiam oraz dziękuję ;)

Jak będę miał pomysł to napisze. :p

WGL like mi zbugowal i nie mogę obserwować tematu ....

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jak będę miał pomysł to napisze. :p

WGL like mi zbugowal i nie mogę obserwować tematu ....

Mi też się buguje, chcę dodać zdjęcie to go nie wczyta forum, nie mogę czasami edytować swoich postów ;)

Tak więc czekam na Twoje propozycje ;) Później może będę robił coś na serwerze :)

Opublikowano

To może do takiego serwera zrobilibyście jakaś męczarnie, szubienice gdzie ludzie byli powieszani xD

Dziękuję za propozycje ;) Na pewno będzie to na serwerze ;) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Podziwiam, jako że kompletnie nie mam talentu budowniczego :>

Dziękuję ;) Każdy ma talent, jeden ma większy drugi mniejszy :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dobrze to wyglada mam nadzieje, ze to wypali ;D

Dziękuję za opinie ;) Wypali wypali :D

Zostało zbudowane parę domów, ale i tak nie jest to skończone.

mHfmsLe.jpg

pVbzR32.jpg

pe2Ifa4.jpg

ixKgU1f.jpg

Opublikowano

Ja proponował bym zrobić wioskę , nie za dużą , z 6 domkow magazyn domek drwali studnie oraz pare pul podobnych jak w cubeworld :-)

Wioska niezbyt daleko od lokalizacji w ktorej budowaliscie aha i fajnie jakby to bylo w innym biomie np gory , lub zima ( taiga) ale wtedy bez farmy a wiecej domkow drwali

P.S. Sory za błędy ale pisze z telefonu...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja proponował bym zrobić wioskę , nie za dużą , z 6 domkow magazyn domek drwali studnie oraz pare pul podobnych jak w cubeworld :-)

Wioska niezbyt daleko od lokalizacji w ktorej budowaliscie aha i fajnie jakby to bylo w innym biomie np gory , lub zima ( taiga) ale wtedy bez farmy a wiecej domkow drwali

P.S. Sory za błędy ale pisze z telefonu...

Dobry pomysł ;) Znajdziemy miejsce z górami i zrobimy to :) Jest już dom drwala, ale nie zaszkodzi zrobić drugiego :) A do tej wioski było by jakieś dojście czy jakaś opuszczona na boku? ;D

Bardzo ładny domek. Masz talent ;)

Dziękuję ;)

Opublikowano

Z dojściem można się wstrzymać zobaczymy jak wyjdzie wioska i pomyślimy , może tylko jakieś wskazówki ? typu quest : D a potem po dojściu możemy otrzymać mapę xD

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Z dojściem można się wstrzymać zobaczymy jak wyjdzie wioska i pomyślimy , może tylko jakieś wskazówki ? typu quest : D a potem po dojściu możemy otrzymać mapę xD

Dobry pomysł :)

Nie wiem jak tu zrobić, tam gdzie jest trawa zostały by wybudowane domki, zasłonięto by ratusz aż po sam port. A na druga stronę, zrobić jakiś most, kładkę i rozciągnąć miasto dalej na tej pustyni? Można by też zmienić piasek na ziemię ;)

SS:

kBDdJkp.jpg

78OlJ9g.jpg

Opublikowano

Można by było zrobić jakiś dom czarownicy, która by wydawała zaklęcia. Ale nie wiem czy jest to wykonywalne z tymi zaklęciami ;(

Zrobić też pasterza , jakiegoś biedaka co robi na farmie z świniami owcami ;) Nie mogę się doczekać gry na takim serwerze ;d

Opublikowano

Można by było zrobić jakiś dom czarownicy, która by wydawała zaklęcia. Ale nie wiem czy jest to wykonywalne z tymi zaklęciami ;( Zrobić też pasterza , jakiegoś biedaka co robi na farmie z świniami owcami ;) Nie mogę się doczekać gry na takim serwerze ;d

Dziękuję za propozycję ;)

Tylko się zastanawiam, jak by tą magię wykonać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...