Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Gdzieś Tak na Oko To Kiedy Bd Serwer?

brodziu16, tak dokładnie nie wiem kiedy będzie start, sam widzisz ze mapa jest nie zrobiona. Serwer może ujrzymy przed nowym rokiem szkolnym ;)

Chcę dobrze dopracować, dopiąć mapę na ostatni guzik, wole mieć wszystko zrobione na 100 %, a nie zrobię na odwal się ;) Serwer na pewno wystartuje, ale nie znam oficjalnej daty ;) Pozdrawiam .

Opublikowano

Szkoda,Że Przed Rokiem Szkolnym..Bo Nikt Ci Nie Bd Grał,Większośc bd Sie Uczyć A Nie grać...Wiec Nie polecam Otwierac Na Początku Roku Szkolnego...;)

Pozdrawiam :>

Opublikowano

Szkoda,Że Przed Rokiem Szkolnym..Bo Nikt Ci Nie Bd Grał,Większośc bd Sie Uczyć A Nie grać...Wiec Nie polecam Otwierac Na Początku Roku Szkolnego...;)

Pozdrawiam :>

Masz rację, ale ja nic nie zrobię ;x Mapa sama się nie zbuduje. Ale czas pokarze ;)

Opublikowano

Naprawdę świetnie budujesz :) To co widzę jest prze prze piękne, naprawdę się starasz ale bez txt packa może to źle wyglądać

Może ci jakoś pomóc? ja mam dobrego neta(przynajmniej tak myśle) (11mb/s) więc może bym ci jakoś tam pomógł, screeny robił budować coś pomóc, zazwyczaj jestem często przy kompie więc serwa mógłbym postawić, hamachi mam to nie problem. Jeśli się postaram to mogę budować tak jak ty, chociaż we dwóch idzie szybciej :). Mogę ci troche w pluginach pomóc

Opublikowano

Naprawdę świetnie budujesz :) To co widzę jest prze prze piękne, naprawdę się starasz ale bez txt packa może to źle wyglądać

Może ci jakoś pomóc? ja mam dobrego neta(przynajmniej tak myśle) (11mb/s) więc może bym ci jakoś tam pomógł, screeny robił budować coś pomóc, zazwyczaj jestem często przy kompie więc serwa mógłbym postawić, hamachi mam to nie problem. Jeśli się postaram to mogę budować tak jak ty, chociaż we dwóch idzie szybciej :). Mogę ci troche w pluginach pomóc

Dziękuję za komentarz. No bez textur packa wygląda to średnio ;)

Co do pomocy z serwerem czy postawieniem mi nie trzeba ;) Mój komputer uciąga bez problemu serwer hamachi, i nie mam żadnych kłopotów ;) Z pluginami też nie potrzebuje żadnej pomocy. :) Jak nadejdzie czas będę szukał ludzi na moderatora serwera - ale informację podam jak już wsyztsko będzie ukończone ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziękuję za komentarz. No bez textur packa wygląda to średnio ;)

Co do pomocy z serwerem czy postawieniem mi nie trzeba ;) Mój komputer uciąga bez problemu serwer hamachi, i nie mam żadnych kłopotów ;) Z pluginami też nie potrzebuje żadnej pomocy. :) Jak nadejdzie czas będę szukał ludzi na moderatora serwera - ale informację podam jak już wsyztsko będzie ukończone ;)

Pozdrawiam :)

Hmm a moze zasponsorowac ci serwer "dirt" xD
1377774857-U369478.png

Opublikowano

Raczej myśle że mu nie trzeba. Na hamachi jest łatwiej i możesz wgrać sobie pluginy ułatwiające budowe domów, napewno world edit itp.

na serwie "dirt" chyba nie można wgrywać pluginów.

Opublikowano
Nie trzeba mi żadnego sponsoringu, hostera itp. ;) Ale dziękuję za pomoc ;)

Raczej myśle że mu nie trzeba. Na hamachi jest łatwiej i możesz wgrać sobie pluginy ułatwiające budowe domów, napewno world edit itp.na serwie "dirt" chyba nie można wgrywać pluginów.

Lepiej pracuje mi się na hamachi ;)
Opublikowano

Macie jeszcze jakieś propozycje co na serwer?

Ja mam wiele a trzeba było by się jakoś dogadać żeby inni nie kradli pomysłów :)

Żelazny ty budujesz ? ;p szkoda ze mnie tam nie ma .... :/

P.S.

Raczej myśle że mu nie trzeba. Na hamachi jest łatwiej i możesz wgrać sobie pluginy ułatwiające budowe domów, napewno world edit itp.

na serwie "dirt" chyba nie można wgrywać pluginów.

moze na craftserv nie mozna ale na ownserwer czy mine24 mozna wgrywa pluginy :p

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja mam wiele a trzeba było by się jakoś dogadać żeby inni nie kradli pomysłów :)

Żelazny ty budujesz ? ;p szkoda ze mnie tam nie ma .... :/

Żelazny jak coś to mój brat ;) Budujemy tylko jak mamy czas ;)

Teraz załączam parę screenów , budowa domu - jakieś urządzenia do budowy, piasek, drewno , krokwie - szkielet domu. Zbudowane też wieża obserwacyjna, domki, jakaś kanciapa ;) Pomysły dawaj na PW ;)

Screeny:

OpvkJ6O.jpg

HxsSkoz.jpg

2MyLGVB.jpg

BycW4nf.jpg

Opublikowano

Wszystko wygląda niesamowicie fajnie i klimatycznie. :)

Super! ;)

Dziękuję za opinie ;) Pozdrawiam ;)

A w budowie jest jeszcze port, robimy go już długo ;)

Opublikowano

Sorry za DoublePost, dodaje nowe screeny z portu. Na porcie są jak na razie 2 statki, jeden pokazuje nam ze jest do ładowania surowców, a drugi jest zakotwiczony :) Koło statku także jest urządzenie do podnoszenia belek ;)

8VPEv4i.jpg

AJzvQUH.jpg

FgwNP93.jpg

Opublikowano

Nieprzepadam za takim domkiem.

Dziękuję za opinię. A mógłbym wiedzieć czego nie przepadasz? ;) Bo może coś źle zrobiłem , to mogę poprawić ;)

EDIT: A jakim domkiem, bo jest ich wiele ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...