Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, ogólnie styl "architektoniczny" czy jak to nazwać, jest okey. Zależy pod jakiego typu serwer ma to być?

RPG, SURV/FRAKCJE jak najbardziej :)

Opublikowano
LOL fajnie budujesz jak dla mnie ffajnie by wygladal serwer RPG z takimi domkami
Dziękuję za opinię ;)

Hmm, ogólnie styl "architektoniczny" czy jak to nazwać, jest okey. Zależy pod jakiego typu serwer ma to być?RPG, SURV/FRAKCJE jak najbardziej :)

Tak to będzie serwer RPG [survival - Frakcje - Zadania - Trudne życie] ;) Napiszę tylko tyle ze to nie będzie zwykły survival. ;) Wkrótce dowiecie się więcej .

No no ciekawe domki ale jakieś takie małe :DJa potrzebuje tak jak JJAY mieszkać w willach :P

Może i masz trochę racji, domki może są i małe. W średniowieczu nie było tam jakiś ''willi'' w takich czasach były ubogie, stare rozwalone domy ;)Ale coś pomyśle w Twojej propozycji, żeby coś wybudować większego ;) Bo ja nie buduje serwera dla siebie tylko dla graczy. ;) Pozdrawiam .
Opublikowano

Nie

Mógłbym wiedzieć przynajmniej dlaczego ''nie''? ;) Bo nie ma nic uzasadnione co jest źle a co dobrze ;)

Moim zdaniem to jest nabijanie postów, ale dobra ;) Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Wnętrze kościoła już gotowe ;) Pozostaje tylko zrobić zewnątrz kościoła ;) Oraz zrobić jakąś kaplicę z grobami.

Screen:

RFmF9tW.jpg

Opublikowano

Bardzo ładnie budujesz :) A jesli chodzi o spawn czemu nie dobre by bylo Dam ci like za budowle :)

Dziękuję za miłe słowa ;) Także dziękuje za like ;)

Opublikowano

Idziesz w dobrym kierunku! Podoba mi się to co budujesz. Wszystko jest budowane w jednym stylu co wpływa lepsza realnosc. Brak chaosu. Rewelacja. Nic dodać nic ująć

Opublikowano

Idziesz w dobrym kierunku! Podoba mi się to co budujesz. Wszystko jest budowane w jednym stylu co wpływa lepsza realnosc. Brak chaosu. Rewelacja. Nic dodać nic ująć

Dziękuję za opinie ;) To jest dopiero początek mapy ;) Ale już coś widać ze powstaje ;) Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Mozna prosic nazwe lub link tekturpaka na pw ?

a co do budynkow sa zarabiste ;)

Już wysłałem na PW ;) Dzięki za opinie. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Tak już więc zewnątrz kościoła zostało ukończone razem z małym cmentarzem ;) Poniżej macie screeny.

Następną może budową będzie może port , jakieś statki nie wiem jeszcze ;) .

Zewnątrz kościoła ;)

kIHHH9X.jpg

Mały cmentarz, groby :

G1WaVs2.jpg

YtfxW2S.jpg

Wz2h1ck.png

Opublikowano

Zauważ, że te budowle wyglądają ładnie TYLKO z twoim texture packiem. Na standardowym może być gorzej ;) .

Bardzo dobre pytanie ;) No masz rację , standardowe tekstury nie są za piękne ;) Ale można się przyzwyczaić ;) Wchodząc na serwer, będzie można ściągnąć texturpacka ;)

Jest tez wielu graczy ze mają słaby komputer na tekstury ale to się jeszcze zobaczy ;) Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Moim Skromnym Zdanie na początku było dobrze potem budowle ci troszke zaczeły się rypać ale już ten kościół mnie zabił na serio zjebałeś sprawe z tym kościołem..

sam jestem architektem i zbytnio na średniowieczne budowle mi to nie wygląda (Teraz) przedtem było zajebiscie jak zobaczyłem te 2 budynki na początek pomyślałem że masz talent ale już coraz gożej ci to idzie moje zdanie.. teraz prosze bardzo hejtować mnie...

Opublikowano

Moim Skromnym Zdanie na początku było dobrze potem budowle ci troszke zaczeły się rypać ale już ten kościół mnie zabił na serio zjebałeś sprawe z tym kościołem..

sam jestem architektem i zbytnio na średniowieczne budowle mi to nie wygląda (Teraz) przedtem było zajebiscie jak zobaczyłem te 2 budynki na początek pomyślałem że masz talent ale już coraz gożej ci to idzie moje zdanie.. teraz prosze bardzo hejtować mnie...

Dzięki za komentarz. Za piękny ten kościół może nie jest, masz racje trochę to popsułem ;( . A podpowiedziałbyś mi co w tym nie pasuje? Kształt kościoła? Cmentarz? Żebym mógł to poprawić. I co Ci się jeszcze nie podoba? Spróbuję to poprawić ;)

A co do hejtów napisze tylko tyle każdy ma swoje zdanie i tyle ;) Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dzięki za komentarz. Za piękny ten kościół może nie jest, masz racje trochę to popsułem ;( . A podpowiedziałbyś mi co w tym nie pasuje? Kształt kościoła? Cmentarz? Żebym mógł to poprawić. I co Ci się jeszcze nie podoba? Spróbuję to poprawić ;)

A co do hejtów napisze tylko tyle każdy ma swoje zdanie i tyle ;) Pozdrawiam ;)

sądze ze dach i wysokość psuje wszystko najlepej żebyś usunoł ten mur bo mury zbytnio w wioskach nie istnieją a jeżeli musisz zrobić jakiś mur to z drewna zwykłego i cobblestona a jeżeli chodzi o kościół to zrób przy ziemny i z dachem nie za dużo kombinuj :)

a tu coś takiego w stylu kościół ale lepiej z stonebrick i cobblestone i drewna jeżeli średniowiecze

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0fSdtyLbf4iUQxwzQGqwFeJ7SH_63P8SNnnh87BzrOT5jE3u7Tw

Opublikowano

sądze ze dach i wysokość psuje wszystko najlepej żebyś usunoł ten mur bo mury zbytnio w wioskach nie istnieją a jeżeli musisz zrobić jakiś mur to z drewna zwykłego i cobblestona a jeżeli chodzi o kościół to zrób przy ziemny i z dachem nie za dużo kombinuj :)

a tu coś takiego w stylu kościół ale lepiej z stonebrick i cobblestone i drewna jeżeli średniowiecze

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0fSdtyLbf4iUQxwzQGqwFeJ7SH_63P8SNnnh87BzrOT5jE3u7Tw

Ok dzięki za podpowiedz ;) A masz jakiś większy screen? Bo ten trochę mały ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...