Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy widza tego glowestona,zabawialem sie z tym pluginyem i wiem xD

Ja mam taki plugin że tylko ten kto ma pochodnie widzi glowstone ale czasami jest jaki posrany bug że glowstone nie znika gdy się poruszamy i zostawia ślad za graczem

Opublikowano

Ja mam taki plugin że tylko ten kto ma pochodnie widzi glowstone ale czasami jest jaki posrany bug że glowstone nie znika gdy się poruszamy i zostawia ślad za graczem

Właśnie o takie bugi mi chodzi i dlatego nie będzie latarki ;)

Opublikowano

Właśnie o takie bugi mi chodzi i dlatego nie będzie latarki ;)

Jak znajdę trochę czasu to sprawdzę czy wszystkie pluginy tego typu maja ten bug. Jeśli znajdę działający poprawnie to mam nadzieję że znajdzie się on na serwerze :)

Opublikowano

Trochę niefajnie byłoby gdyby się pojawiał pod nami glowstone. Gdyby cała grupa latała po stacji z pochodniami i przemieszczającymi się pod nogami blokami glowstone, to naprawdę źle by to wyglądało w RP. Jak ma być takie coś, to wolę grać bez "latarek".

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

No dobra, dotychczasowo zadałem kilka dość szczegółowych pytań. Chyba nadeszła pora na ogólniki.

Jak z waszego punktu widzenia ten serwer będzie RP? Bo z tego co mówiliście, to będzie jak mówił Pallluch - będzie to 100% serwer PVP, na którym RP jest jedynie w nazwie.

W jakich okolicznościach będzie wykorzystywana komenda /me? Pozostają także moje domysły co do pisania "poza grą" ((OOC, LOOC, o tym pisałem wcześniej)), no i oczywiście czat z trzeciej osoby ((/do, czy też /it, może nawet "/to", jak kto woli)). Na to także wciąż nie dostałem odpowiedzi.

Opublikowano

Trochę się nie zgodzę z poprzednikami, faktycznie naprawdę co do pomysłu mogłoby by to nadać nowy tryb rozgrywki w minecraft'cie i pokazać graczą, że jest coś innego jak surv + frakcje. Za to chwała pomysłodawcy. Jednakże po obejrzeniu filmu (nie chodzi mi tu o jego wykonanie) prezentacja wypada dosyć marnie, po screenach spodziewałem się czegoś lepszego. Krótko mówiąc budowniczy dali plamę :( przynajmniej dla mnie. Ze strony technicznej jest ok, napewno będzie ciekawie, ale co do pluginów to większość nie jest autorska. Życzę wam chłopaki, aby wyszło jak najlepiej pozdrawiam!

Opublikowano

Czyli wynika, że serwer będzie nastawiony na PvP no cóż mogę to przyjąć do świadomości przeżyje, bo serwer zapowiada się bardzo dobrze i ma duży potencjał coś czuje, że na długo zabawie w jego tunelach. :D

Opublikowano

@Humannus, wygląda na to, że non stop się wymijamy na TeamSpeak'u. Jutro w miarę możliwości postaram pojawić się ok. godziny dwudziestej, może nawet później.
Dobrze by było, gdybyś w tych godzinach wpadł na serwer ( TS'a rzecz jasna. :l ).
Chciałbym omówić z Tobą kilka rzeczy, zapewne domyślasz się już jakich.

Opublikowano

Zrezygnowałem z posady pomocnika jakiś czas temu co było wielkim błędem.

Życzę powodzenia humannus i możesz mnie już zaliczać do stałych graczy!

Opublikowano

Eh, chyba niedługo pojawi się tutaj post o starcie serwera. Tak tylko mówię ^^

Wyczekujcie, wypatrujcie!

P.S.

Nie wiem czy będzie dwudniowe wyprzedzenie, ponieważ chciałbym wystartować zaraz po zakończeniu prac. Jednodniowe wyprzedzenie będzie na pewno.

Opublikowano

Hey Keerok, to co może jednak do nas wrócisz ? :P Menel już prawię się uspokoił po tym jak nas zdradziecko opuściłeś :P Nie no żartuję, ale dobrzy ludzie zawsze się przydadzą :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Cześć wujku :)

Gadałem z Jay'em już jakiś czas temu i się zgodził, nic nie mówił?

Obecnie nie gram na żadnym serwerze prócz amerykańskich mini-game więc całą swoją uwagę mogę skupić na Metrze ;)

Opublikowano

Znaczy ja z jayem wogle ostatnio nie gadałem :) Mało na kompie jestem, a jak już jestem to albo w gimpie pracuję albo gram na avernusie :P

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Eh, chyba niedługo pojawi się tutaj post o starcie serwera. Tak tylko mówię ^^

Wyczekujcie, wypatrujcie!

P.S.

Nie wiem czy będzie dwudniowe wyprzedzenie, ponieważ chciałbym wystartować zaraz po zakończeniu prac. Jednodniowe wyprzedzenie będzie na pewno.

To może w sobotę start?

Opublikowano

Hey Keerok, to co może jednak do nas wrócisz ? :P Menel już prawię się uspokoił po tym jak nas zdradziecko opuściłeś :P Nie no żartuję, ale dobrzy ludzie zawsze się przydadzą :P

-_- Dzięki.

@Topic To może nie 2 dniowe wyprzedzenie a 2h ?? :3

Opublikowano

Byłby ktoś chętny wykonać mi skina? Coś a'la STALKER.

Ja mógłbym spróbować :D Sam stworzyłem tylko 2 skiny nie były beznadziejne ale też nie były mistrzostwem świata :P Jak chcesz to pisz na PW

Opublikowano

Keerok coś takiego ?

http://www.minershoes.com/skin/view/i521f788ce31558200575130619320169201820178

Ewentualnie mogę coś pozmieniać. Skin robiony na szybko, z gotowych partów.

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...