Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurczę, wreszcie jakiś unikalny serwer! Z pewnością zagram ;) Bo zapowiada się niesamowicie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Humannus a podasz ip parę minut wcześniej ? Bym se wklepał do minecrafta, ładnie nazwał itp itd.

//Jeszcze pytanie takie fabularne mam, serwer jest przed wydarzeniami z metra, po czy raczej między 2033 i 2034 ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Wyjmij patyk z dupy, bo masz premke i ból dupy, że gdybyś chciał mieć zrusyfikowany nick nie miał byś skina, so sad ;_; (łącze się z tobą w "bulu")

Oczywiście nie ma to jak znajomość serwera. Wystarczy napisać do admina o zmianę nicku komendą.

(takie trudne nie? oczywiście, bo po co pomyśleć i od razu lepiej mieć ból dupy o premke)

@lufa478 zawsze można grać na gamepadzie :D ( jestem tego świetnym przykładem < a może to dlatego, że żaluje zakupu Razor'a Sabertooth ;_; > )

Aktualnie ty tutaj masz ból, nie wiem o co ;0

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Serwer dobrze wam wyszedł, ma ten klimat, ale jednak trochę się pośpieszyliście z wypuszczeniem serwera na wolność... Nie ma jeszcze texturepacka, a można by tu skorzystać i ładnie przerobić zombi oraz endermanów (i inne moby o ile takie są). Chodzenie po tunelu jest prawie niemożliwe, bo po zebraniu wielu przedmiotów wyskoczy nam po prostu lepszy gracz, w złotej zbroi, hardkorowym mieczem i możemy się pożegnać z naszymi przedmiotami... Mam nadzieję że chociaż ten plecak zrobicie. Mogliście jeszcze potrzymać trochę zamknięty serwer i dopracować serwer.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Klapa i tyle.

Rozgrywka jest po prostu... nudna.

Zbieramy itemy, bijemy się z innymi nacjami i tak jak kolega wyżej, jeśli ktoś gra dłużej i ma lepsze eq lub kupi któreś z płatnych kont (konto elite - żelazna zbroja PROT 3, no ludzie, nie róbmy pay2win) to jest z Tobą źle.

Ambicje były, hype był, popularność była, wyszło... słabo.

Może dopracowanie go trochę bardziej przyniosłoby lepsze efekty, bo na dzień dzisiejszy można przypiąć łatkę ALFA lub BETA, bo chyba wszystkich rzeczy z 1 postu nie ma.

A ja chciałem wrócić do ekipy, niepotrzebnie.

Niewykorzystany potencjał.

Pozdrawiam i miłej gry życze.

Opublikowano

SErwer dobry, mocno pvp(zero RPG), ale trzyma poziom. Lepszy niż reszta pvp serwerów. Brak opcji zarobków u czerwonych.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Pisze tak:

Gdy już zmęczy Cię walka, zawsze możesz wykonać kilka zadań. Większość mieszkańców stacji głównej ma kilka zadań dla Ciebie. Jeżeli chcesz szybko zarobić - to dobra opcja. Wykonując zadania będziesz miał okazję poznać metro, zwiększyć swoje umiejętności w walce, a przede wszystkim odpocząć od żmudnej walki z innymi.

Jestem na spawnie czerwonych i tam nie ma żadnych misji

Opublikowano

Taaa... homunkulusowi puściły zwieracze i wcisnął mi bana po 10 sekudach jak tylko wszedłem. Przewidywalne do bólu i nadzwyczaj typowe zachowanie loosera z poczuciem niższości.

PS: Teraz czekam na falę uchodźców xD

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Pisze tak:

Gdy już zmęczy Cię walka, zawsze możesz wykonać kilka zadań. Większość mieszkańców stacji głównej ma kilka zadań dla Ciebie. Jeżeli chcesz szybko zarobić - to dobra opcja. Wykonując zadania będziesz miał okazję poznać metro, zwiększyć swoje umiejętności w walce, a przede wszystkim odpocząć od żmudnej walki z innymi.

Jestem na spawnie czerwonych i tam nie ma żadnych misji

Z tego co napisał humannus, wiem że misje będą dopiero wprowadzone.

Opublikowano

Z tego co napisał humannus, wiem że misje będą dopiero wprowadzone.

Niedobrze, serwer zapowiadał się dobrze, grafika w prezentacji na profesjonalnym poziomie, opis też.

Dobra rada do twórcy, nie wypuszczaj serwera dopóki nie skończysz wszystkiego co napisałeś w prezentacji !

Nie jeden się już na tym przejechał, w tym i ja z Alfheim. Powodzenia życzę.

Opublikowano

Plus za fakt, że humannus po mojej krytyce względem ItemShopu powiedział, że się zastanowią.

Przynajmniej słuchają graczy.

Opublikowano

Aktualnie ty tutaj masz ból, nie wiem o co ;0

Ja mam ból dupy o twój ból dupy i chęć bycia lepszym od innych i za brak logicznego myślenia.

Wg. mnie serwerowi brakuje czegoś o czym nikt nie pomyślał - neutralnych graczy. Takich którzy będą mogli po prostu przemierzać tunele metra i nie mieszać się w żadną wojnę.

Tak jak przewidziałem RP na serwerze SSIĘ i nie jest to serwer RP tylko czysty PvP, widziałem jak ktoś próbował coś odgrywać ale jest "tekst" został odrazu zasypany czymś w stylu :

-OMG

-xDxDxDxD

Nie rozumiem dlaczego walutą są mCoi - Metro-Coinsy. Nie mogliście poprostu napisać "Naboje" - klimat metra by na to wskazywał i nie chodzi mi o to, że trzeba by było nosić w plecaku tysięcy pocisków, a działało by to jak metro-coinsy.

Nie rozumiem też po co ktoś napisał na globalu do kogoś zeby napisał do niego /msg FUCK LOGIC! RIGHT?

Frakcja czerwona - nastawiona na PvP. Przystosowałem się do tego. Gdy zaatakowało nas paru kolesi z WOGN'u (dostali się do nas w 5 minut po starcie. METRO JEST TAKIE WIELKIE! Wylootaliśmy troche cobbla i ich eq, które zawalało potem miejsce. Jaki jest sens stacji PvP jeżeli nie mają jak sprzedać syfu z wrogów ani nie dostają kasy za zabijanie wrogów? ( nie da się też sprzedać złotych ani żelaznych rzeczy )

Lag jest normalną rzeczą na starcie serwera - o to nikt nie powinien się czepiać.

Przy ataku na naszą stację 2 kolesi miało żelazne sety, ciekawe ile zajmie im zdobycie full diamentowego setu ( tak wiem, że pewnie znaleźli żelazo w skrzynkach ).

Btw. Była mowa o texture packu serwerowym - nie ma go. Miały być

Untitled.png

Opublikowano

Nie mam dziś czasu na to by wejść na serwer więc muszę uwierzyć na słowo tym co się wypowiedzieli. Najwidoczniej lekko pod presją czasu serwer został otwarty został zapowiedziany na początku wakacji i może Humannus nie chciał dłużej tego przeciągać. No cóż z tego co mogę wyczytać wychodzi na to że serwer został otwarty lekko przedwcześnie może lepiej by wyszło zostawić go zamkniętego nawet przez ten dodatkowy miesiąc by doszlifować wszystkie detale. ( no chyba że serwer miał wyglądać jak w postach wtedy na taki serwer nie czekałem )

Opublikowano

Wg. mnie serwerowi brakuje czegoś o czym nikt nie pomyślał - neutralnych graczy. Takich którzy będą mogli po prostu przemierzać tunele metra i nie mieszać się w żadną wojnę.

Tak, chcieliśmy jak najlepiej klimatyczny serwer, który by obrazował książkę - i mamy, w książce gdy ktoś przechodził przez tunel i spotkał kogoś z nieprzyjaznej stacji, miał niezłego stracha. To jest serwer PVP, a nie jakaś mapka escape. Póki co serwer mam nadzieję administracja dopracuje, niewiele mu brakuje do naprawdę bardzo dobrego serwera, po prostu kilka prostych rzeczy, których zabrakło.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Moim zdaniem jedzenie jest za drogie umarłem kilka razy a nawet nie zarobiłem na schab powinien kosztować 5 mCoins albo ich tam powinno być 32

Opublikowano

Moje obiektywne wrażenie po krótkim pobycie na serwerze: Zaczynasz w jakichś podziemiach, które przypominają wnętrze fortecy z portalem do Enderu. Gdybym nie wiedział że to super hiper wypas Metro 2033 to pomyślałbym, że jestem na jakimś serwerze efemerycznie odpalonym przez 12 latka na laptopie taty. Zdążyłem sobie też obejrzeć "autorskie" pluginy zanim posrany ze strachu homunkulus mnie zbanowal :) Mam screenshota jak cos. I wiecie co drodzy panstwo? Gowno a nie zadne autorskie pluginy. Sprawdzcie sami, komenda /?

Macie spis wszystkich plugow. Kolejne strony /? 1 /? 2 itd :)

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś lepszego... Moim zdaniem serwer mocno nie dopracowany c:

Opublikowano

Ja mam ból dupy o twój ból dupy i chęć bycia lepszym od innych i za brak logicznego myślenia.

Tak jak przewidziałem RP na serwerze SSIĘ i nie jest to serwer RP tylko czysty PvP, widziałem jak ktoś próbował coś odgrywać ale jest "tekst" został odrazu zasypany czymś w stylu :

-OMG

-xDxDxDxD

Nie rozumiem dlaczego walutą są mCoi - Metro-Coinsy. Nie mogliście poprostu napisać "Naboje" - klimat metra by na to wskazywał i nie chodzi mi o to, że trzeba by było nosić w plecaku tysięcy pocisków, a działało by to jak metro-coinsy.

Nie rozumiem też po co ktoś napisał na globalu do kogoś zeby napisał do niego /msg FUCK LOGIC! RIGHT?

Frakcja czerwona - nastawiona na PvP. Przystosowałem się do tego. Gdy zaatakowało nas paru kolesi z WOGN'u (dostali się do nas w 5 minut po starcie. METRO JEST TAKIE WIELKIE! Wylootaliśmy troche cobbla i ich eq, które zawalało potem miejsce. Jaki jest sens stacji PvP jeżeli nie mają jak sprzedać syfu z wrogów ani nie dostają kasy za zabijanie wrogów? ( nie da się też sprzedać złotych ani żelaznych rzeczy )

Lag jest normalną rzeczą na starcie serwera - o to nikt nie powinien się czepiać.

Przy ataku na naszą stację 2 kolesi miało żelazne sety, ciekawe ile zajmie im zdobycie full diamentowego setu ( tak wiem, że pewnie znaleźli żelazo w skrzynkach ).

Btw. Była mowa o texture packu serwerowym - nie ma go. Miały być

"A nie mówiłem?" - RP nigdy nie wypali, siema siema ^_^

Gram w czerwonych, kopie w WOGN, sprzedaje w HANZA, /spawn i kupuje broń, i idzie jakoś wytrzymać.

Spawny niezbyt fajne, po 1 wyjściu = nuda, 10minut drogi zanim dotrzesz do skrzyzowania ( od czerwonych )

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...