Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

250 na taki serwer jak dla mnie to strasznie mało myślałem że będzie 500-1000 bo inaczej nie będzie dało się wejść na serwer bo slotów nie będzie

Bedzie, to serwerRP... dzieciaki i nie ogary.

@up2

Przecież w Tytule jest wyraźnie napisane

[YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!] , a wiec co teraz piszesz ze myślałeś że to co innego będzie. ?? :P

RPG to nie RP...

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bedzie, to serwerRP... dzieciaki i nie ogary.

RPG to nie RP...

RPG to RP bez G ;_;

RPG - Role Play Game

RP - Role Play

RPG to po prostu gra z odgrywaniem roli ...

Untitled.png

Opublikowano

250 na taki serwer jak dla mnie to strasznie mało myślałem że będzie 500-1000 bo inaczej nie będzie dało się wejść na serwer bo slotów nie będzie

Humann mówił że dali by więcej, ale nie wiedzą ilu tak dokładnie będzie grało i że nie mają wystarczająco hajsu zeby dokupić w hu* dużo slotów :3 na skkf'ie jest 1500 slotów z czego na nich gra tylko 500.

Kiedy przewidywany start?

Facepalm 0.o

Opublikowano

I po co wam tyle slotów? 200 spokojnie wystarczyło by na potrzeby serwera (może i to za dużo), ew. do 300 można dociągnąć jak będzie takie duże zainteresowanie. Jak ktoś chce to i na zapełniony serwer po chwili wejdzie.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

I po co wam tyle slotów? 200 spokojnie wystarczyły na potrzeby serwera (może i to za dużo), ew. do 300 można dociągnąć jak będzie takie duże zainteresowanie. Jak ktoś chce to i na zapełniony serwer po chwili wejdzie.

Też myślę że 200-250 slotów wystarczy. Z dwóch powodów: Metro to jednak ograniczona mapa/maszyna nie wyrobi więcej.

Opublikowano

RPG to RP bez G ;_;

RPG - Role Play Game

RP - Role Play

RPG to po prostu gra z odgrywaniem roli ...

Nie. W minecraftowym języku RP to odgrywanie ról, a RPG to, że są takie bajery podobne do RP, ale się tam nie odgrywa.

Tak jest w kwadratach, nie w innych przypadkach xdd

Opublikowano

humannus, ale kiedy start?

Zabijcie

Kiedy start?

mnie. ;_;

Nie wiem kiedy, dwa dni przed startem będzie informacja. Już finiszujemy, zostało dosłownie tylko kilka drobnostek ;>

Opublikowano

@Humannus nie przejmuj się, ale zawsze chętnie służę pomocą :D. Dobrze wiedzieć że serwer jest już na wykończeniu czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

@Humannus nie przejmuj się, ale zawsze chętnie służę pomocą :D. Dobrze wiedzieć że serwer jest już na wykończeniu czekam z niecierpliwością.

Wiem, Wy wszyscy jesteście chętni do pomocy mi i jestem mega zadowolony że mam takie super community! :)

Gdybym tylko miał coś, w czym Wy możecie mi pomóc to od razu bym o to poprosił. Chociaż... wiem! Zawsze możecie pomóc rozreklamować serwer, to mi na prawdę pomoże, a w dodatku zapewni więcej graczy. Jeśli chcecie, oczywiście ;)

Dodatkowo możecie polubić nas na facebooku!

facebook_icon.png

Kliknij, aby przejść na fanpage!

Opublikowano

@humannus, ja myśle że serwer narazie nie potrzebuje więcej reklamy :P ponad 500 osób pewnie będzie na starcie więc najwyżej jak będzie spadać liczba graczy to rozreklamuje serwer na wielu forach ;)

Opublikowano

Chciałbym do owej publikacji wtrącić swoje dwa grosze. Popieram wypowiedzi wyżej Pallluch'a, chciałem także spytać, co macie zamiar zrobić, aby przekonać graczy, żeby nie latali jak za przeproszeniem orangutany po stacjach i bili kogo popadnie, a grali prawdziwy, porządny Role Play z krwi i kości?

Opublikowano

@up Pozwól że dam Dialog

-Orangutan- Chodz tu piczo zabije cb.

-Bezbronny- No opanuj sie to jest RP a nie server pvp.

-Orangutan- No chodź do mnie.

-Bezbronny- Poddaje się :3

-Orangutan-Haha (chwalimy się chwalimy się) Ej Humann zabiłem typa hahah

-Admin- /Ban Orangutan 100000000 To jest RP nie PVP -_-

Opublikowano

@up Pozwól że dam Dialog

-Orangutan- Chodz tu piczo zabije cb.

-Bezbronny- No opanuj sie to jest RP a nie server pvp.

-Orangutan- No chodź do mnie.

-Bezbronny- Poddaje się :3

-Orangutan-Haha (chwalimy się chwalimy się) Ej Humann zabiłem typa hahah

-Admin- /Ban Orangutan 100000000 To jest RP nie PVP -_-

-Orangutan- Admin, odegrałem scenke RP!

-Admin- tak? a jaką?

-Orangutan- No wpisałem /me zabija xxx i go zabiłem :D

-Admin- ...

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

ArusPL zrobił dla nas ładną prezentację, jest on właścicielem serwerowego kanału na którym będą wszelkie filmy z serwera/eventów i informacje o aktualizacjach.

Opublikowano

szkoda , że nie będzie mobo jak z prawdziwego Metro 2033 ^^

najlepiej by bylo jak by byl to serwer premium :p

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Uczeń
Opublikowano

Wybacz Humannus, że to powiem, ale ten "ArusPL" opisywał serwer, jakby nic o nim nie wiedział. Mówił o tym, że biegamy po tunelach i się zabijamy, a to jest właśnie to czego wszyscy chcą uniknąć. Czy on stale śledził temat? Nie mam na celu obrażenia Administracji, ani Arus'a, ale po prostu się zawiodłem na tym przedstawieniu. :s

Opublikowano

@3up Hmm, takie pytanie... Tunele będą takie jasne ? I czemu odległość między stacjami jest taka mała ? o.O

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Wybacz Humannus, że to powiem, ale ten "ArusPL" opisywał serwer, jakby nic o nim nie wiedział. Mówił o tym, że biegamy po tunelach i się zabijamy, a to jest właśnie to czego wszyscy chcą uniknąć. Czy on stale śledził temat? Nie mam na celu obrażenia Administracji, ani Arus'a, ale po prostu się zawiodłem na tym przedstawieniu. :s

Cóż tu więcej mówić, jak na razie to tylko prezentacja postępów. Prawdziwa prezentacja będzie jak serwer zostanie otwarty, obiecuję że wtedy bardziej się postaramy :3

Dzięki za krytykę, pozdrawiam! ;)

Uczeń
Opublikowano

@Up

Nie chodziło mi o to, jak wygląda Metro i jakie są postępy, ale to jak je przedstawił Arus. :p Otóż, Metro mi się bardzo podoba, ale te uwagi, które napisał Wujekstaszek, rzeczywiście są dobre.

Opublikowano

A co właściwie stanie się, gdy zostaniemy zabici zupełnie losowo przez kogoś "biegającego i zabijającego" w tunelu? Co z naszymi przedmiotami, co z możliwym punishmentem?

(Przepraszam, jeżeli pytanie ponawiam, nie zauważyłem takowego poprzednio)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...