Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche sie zawiodlem.... troszke niedopracowany ;/

myslalem ze bedzie cos lepszego ;) same tunele sa calkiem w sobie fajne ale reszta to takie ;/ jak jest wogon czy cos to powino byc to jakies lepiej dopracowane!

1RkW7od.png

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche sie zawiodlem.... troszke niedopracowany ;/

myslalem ze bedzie cos lepszego ;) same tunele sa calkiem w sobie fajne ale reszta to takie ;/ jak jest wogon czy cos to powino byc to jakies lepiej dopracowane!

troszkę niedopracowany... prawie nic nie jest dopracowane, nie ma questów, prawie wcale nie ma zombie w tunelach, plecak tylko dla elite(nawet stalker go niema) i wiele wiele wiele więcej niedopracowań

Opublikowano

Najgorszy serwer ''RPG'' jaki widziałem...W prezentacji było napisane, że plecaki są dla każdego...GÓWNO! W tunelach zombie nie ma, eq po zginięciu wypada a nie powinno...zabiłem gościa z Hanzy pod bazą LC i zabrało mi 25$ za ''kill in spawn protection''.... Najgorszy serwer... Na evencie OX-wołam żeby nakarmili...nie nakarmili i dead.... porażka jest ten serwer...Widziałem poprzedni serwer jankesadamusa....nawet nie pytajcie bo to najwiekszy chłam był, jak ten. Może dzieci zostaną na serwerze, ale starsi gracze przestaną grać. Nic nie jest dopracowane.

Nie polecam!

Opublikowano

troszkę niedopracowany... prawie nic nie jest dopracowane, nie ma questów, prawie wcale nie ma zombie w tunelach, plecak tylko dla elite(nawet stalker go niema) i wiele wiele wiele więcej niedopracowań

Myśłę, że wszystko idzie naprawić.

Przedewszystkim naprawić system sprzedawania, zrobić więcej tunelów ( DŁUŻSZE ;_; ) Więcej przejsc ( takie przejscia miedzy tunelami, trudne do przezycia, ale skrocisz 5 minut drogi), ogarnac randomów z zabijaniem pierwszego lepszego.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Hmmm serwer wydawał się początkowo fajny lecz po 2-3 godzinach grania nuuuuda nie ma co robić ceny strasznieee wysokie niezbyt zrównoważone nacje itd ocenił bym serwer w skali od 1 - 10 na 3/10 nie ma polowy rzeczy z zapowiedzi nie wspominając już o permissions nie da się nawet wpisać zwykłej komendy help ...

Najpewniej powrócę do grania ostrego jak wszystko ogarniecie ;D ciao

Denerwuje mnie najbardziej to że pod żadnym względem nie można zmienić frakcji

Opublikowano

serwer nie ma nic co by miało przypominać RPG, 100% pvp i nudny grind, według mnie właściciel dał w nazwie RPG ponieważ chciał nabić graczy (dużo graczy szuka dobrego RPG). Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Poncjusz the best:P

A tak wogólę gdy zobaczyłem film prezentujący serwer nie miałem zamiaru wogóle na niego wchodzić miałem ekipke nawet rozne sojusze itd czekalem az to zobaczylem powiedziałem ,że ja na gównach nie gram przykro mi ale taka jest moja spozniona ocena(brak netu ,pisze od kumpla) na serwer nie wejdę a patrząc na opinie mam rację.Heh przykro te jest ,że hejter ,na którego również posypał się hejt mial racje

Opublikowano

Pisze tak:
Gdy już zmęczy Cię walka, zawsze możesz wykonać kilka zadań. Większość mieszkańców stacji głównej ma kilka zadań dla Ciebie. Jeżeli chcesz szybko zarobić - to dobra opcja. Wykonując zadania będziesz miał okazję poznać metro, zwiększyć swoje umiejętności w walce, a przede wszystkim odpocząć od żmudnej walki z innymi.

Jestem na spawnie czerwonych i tam nie ma żadnych misji

Moim zdaniem jedzenie jest za drogie umarłem kilka razy a nawet nie zarobiłem na schab powinien kosztować 5 mCoins albo ich tam powinno być 32

A jak z lvl eq bo ich też nie widze

Opublikowano

Poncjusz the best:P

A tak wogólę gdy zobaczyłem film prezentujący serwer nie miałem zamiaru wogóle na niego wchodzić miałem ekipke nawet rozne sojusze itd czekalem az to zobaczylem powiedziałem ,że ja na gównach nie gram przykro mi ale taka jest moja spozniona ocena(brak netu ,pisze od kumpla) na serwer nie wejdę a patrząc na opinie mam rację.Heh przykro te jest ,że hejter ,na którego również posypał się hejt mial racje

Zbieram ludzi do siebie jak cos ;)

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Ten serwer to jakaś porażka, w prezentacji pisze że questy, rpg itd., a na serwerze? gów*o! 0 questów, 0 rpg, to jest samo pvp + te ceny w sklepach są zbyt wysokie.

Dodatkowo jak admin robił event ox, to tak nieogarniętego eventu w życiu nie widziałem. Na pytanie trzeba było czekać po 2-5minut + dawał po 1-2 minuty na odpowiedź, gdzie każdy mądry potrafi w takim czasie all sprawdzić w google. Dlatego moja ocena serwera jest taka: 0/10

NIE POLECAM!

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

"Beta testy nie potrzebne", a po takim czasie nawet podstawowe permisje nie zrobione. Szkoda gadać, nie pierwszy serwer, który się dobrze zapowiadał...

Chyba pozostaje mi czekać na overlanda, który może będzie w tym roku.

Opublikowano

Zawiodlem sie na tym serwerze,100% pvp do tego nie ma plecaka nie ma gdzie itemow upchnac wszystko za kase .. W sklepach itemki sa tak drogie ze nic nie da sie kupic do tego raz na 5 min jest 1 zombie w tunelach ,myslalem ze ten serwer po tak dlugim okresie oczekiwania mial byc lepszy ,ale to tylko moja opinia

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Nie rozumiem czemu nadal narzekacie na brak Zombie. Te przyszły za mną, kiedy przebyłem raptem jeden tunel:

http://zapodaj.net/3988f97ef6281.png.html

Rzeczywiście, zawiodłem się na RPG, głównie na misje, brak zrównoważenia frakcji, a zwłaszcza plecak. Miał być plecak, a go nie ma. Zginiesz, tracisz wszystko, a nie tak to miało wyglądać, nieprawdaż? Nie należy pisać w publikacji czegoś, czego nie będzie, a zwłaszcza otwierać serwera, który nie spełnia nawet 50% oczekiwań graczy. Można by dać na to spokojnie łatkę ALFA, bo to, co teraz jest na serwerze, to się nawet na BETA nie nadaje.

Opublikowano

Ten serwer to jakaś porażka, w prezentacji pisze że questy, rpg itd., a na serwerze? gów*o! 0 questów, 0 rpg, to jest samo pvp + te ceny w sklepach są zbyt wysokie.

Dodatkowo jak admin robił event ox, to tak nieogarniętego eventu w życiu nie widziałem. Na pytanie trzeba było czekać po 2-5minut + dawał po 1-2 minuty na odpowiedź, gdzie każdy mądry potrafi w takim czasie all sprawdzić w google. Dlatego moja ocena serwera jest taka: 0/10

NIE POLECAM!

Koles dobrze gadasz! Ten server to dno!! To co napisales to prawda!

Pogralem na tym servie 9minut i nie mialem co robic.. taka prawda.. juz wole kupic Metro xD...

Wogole nic nie ogarniete....

1RkW7od.png

Opublikowano

To nie jest RPG, serwer na pewno nie robiony przez profesjonalistów, nie tego oczekiwałem po przeczytaniu tematu...

Nieudane...

Opublikowano

hahaha nie dali plecaka bo są kabiny...do których może każdy wejść i wziąść itemy. Za takie zabezpieczenie moich itów podziękuje

Otworzyć może każdy, dopóki nie wykupisz kabiny. Jeżeli zostanie przez Ciebie wynajęta stajesz się jednym jej właścicielem i tylko Ty możesz otwierać skrzynki w niej zawarte. Sprawdź, zanim następny raz napiszesz kolejny, bezsensowny post.

Pozdrawiam,

Arus!

Opublikowano

Mapa to także prowizorka to nie jest ten klimat, stare redstone torchi jako "klimatyczne oświetlenie" - totalnie bez sensu i zużyte.

Pełno ItemShopu wszędzie, kup to i to (pewnie za nie długo ważność serwera pada), jak się czegoś nie kupi to po prostu nie ma sensu grać.

Spawn zombie jest niezrównoważony, doświadczyłem lagów na serwerze.

W żadnym stopniu nie polecam.

Opublikowano

Otworzyć może każdy, dopóki nie wykupisz kabiny. Jeżeli zostanie przez Ciebie wynajęta stajesz się jednym jej właścicielem i tylko Ty możesz otwierać skrzynki w niej zawarte. Sprawdź, zanim następny raz napiszesz kolejny, bezsensowny post.

Pozdrawiam,

Arus!

Nie napisałem bezsensownego posta, i sprawdziłem zanim napisałem... Poprosiłem kuzyna aby wszedł do mojej kabiny i sprawdził czy nie może nic zabrać. Okazało się że może, po prostu otworzył skrzynkę i zabrał parę itemów

Opublikowano

Taa, bo przecież na serwerze są same "autorskie" pluginy xD szkoda tylko że tam jest 0 autorskich pluginów, jedyne co tam jest "autorskie" to nie ogarnięta administracja.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...