Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up serwer startuję w chwili startu, która na obecną chwilę jest nieznana :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znaczy ja z jayem wogle ostatnio nie gadałem :) Mało na kompie jestem, a jak już jestem to albo w gimpie pracuję albo gram na avernusie :P

Jeden z nielicznych, który miał odwagę się przyznać :)

2hnw9dw.jpg

Opublikowano

Po co grać na 2ch serwerach na raz?! Graj na metro ;>

Cieszę się, że mogłem pomóc ;)

Opublikowano

@up2up Transarctica startuję później względem metra z tego co wiem. Poncjusz jest na bardzo wczesnym etapie prac, a metro jest już podobno na wykończeniu :)

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Po co grać na 2ch serwerach na raz?! Graj na metro ;>

Cieszę się, że mogłem pomóc ;)

Poco grać na dwóch serwerach? Szczerze, napaliłem się strasznie na ten ''Super Metro Craft'' ale po obejrzeniu Tej ''super'' reklamy stwierdziłem że TEN serwer to gówno. Kochany Humannus (Który zmienił mi rangę na ''Gej'' na Ts'ie ponieważ nie może znieść tego że Zrobiłem reklamę Poncjuszowi [Na którą Serdecznie zapraszam]) Jest zwykłym dzieciakiem, któremu ubzdurało się że Stworzy super Serwer. Budował Dwa miesiące i co zbudował? Super Farmy 2x4! Do Tego Tunele na 50Kratek! Strasznie się zawiodłem na tym.

Jeden z nielicznych, który miał odwagę się przyznać :)

Nie Wyskakuj mi tu z Takim tekstem :3 Nienawidzisz mnie. Co chwile mnie zabijasz, ale nigdy nie Wyparłem się Avernusa ani ja, ani Conan ani nawet Yezix czy Lestak.

Opublikowano

Wiele osób ma duże nadzieje co do tego serwera i mam nadzieje że się nie zawiodę jak pewnie i większość którzy wyczekują startu.

Co do avernusa miły serwer i ludzie tylko nie mogłem się na nim odnaleźć więc skończyłem grać, lecz pewnie zagram na nowym projekcie, ale już skończmy przecież to temat Metra więc nie róbmy tu off-topu.

Opublikowano

Start o 20.00 no to czyli spotkam się z wami o 21.00 mam nadzieję że znajdzie się slot dla mnie o tej godzinie ^^

Opublikowano

Heh, to ja idę myszkę naładować.

Takie pytanko mam, mogę mój nick zrusifikować ? Byłoby "WujekSasza" :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Nie Moge sie Doczekac!!!!! Server zajebisty!!! :D

Opublikowano

@up lukass, nie załapałeś o co mi chodzi :) Najpierw musiałbyś metro przeczytać :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Gorzej jak ktoś chce na premce pograć?

Wyjmij patyk z dupy, bo masz premke i ból dupy, że gdybyś chciał mieć zrusyfikowany nick nie miał byś skina, so sad ;_; (łącze się z tobą w "bulu")

Oczywiście nie ma to jak znajomość serwera. Wystarczy napisać do admina o zmianę nicku komendą.

(takie trudne nie? oczywiście, bo po co pomyśleć i od razu lepiej mieć ból dupy o premke)

@lufa478 zawsze można grać na gamepadzie :D ( jestem tego świetnym przykładem < a może to dlatego, że żaluje zakupu Razor'a Sabertooth ;_; > )

Untitled.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...