Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Szkoda trochę tych broni. :/ Moim zdaniem, zabierze to ze sobą dużo klimatu, bo przecież co to za Metro bez broni? A jaka jest przyczyna usunięcia ich? :<

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up2

nieee dla mnie kusza bardziej przemawia a bełty to patyki lub strzały albo to i to np. Patyki-Lipne Bełty mały dmg, strzały-Metalowe Bełty Lekko Większy dmg

Te od tego moba co się podbala( tak zapomniałem nazwy) wysoki DMG ale to tylko w skrzynkach.

Opublikowano

Menelu, ale gdzieś ty w metrze kusze widział ? Tam albo z kałachami ludzie biegali, albo (w polis najczęsciej) wogóle bez....

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@up

No, ale nie musi być odwzorowane całkowicie można zawsze dodać coś od siebie. :3 i u mnie właśnie ta kusza xD

Opublikowano

Menelu, ale gdzieś ty w metrze kusze widział ? Tam albo z kałachami ludzie biegali, albo (w polis najczęsciej) wogóle bez....

Była broń, która strzelała strzałkami :D

Opublikowano

Była broń, od wyznawców wielkiego czerwia... I oni tylko biegali z dmuchawkami. Takimi jak mieli majowie czy tam aztecy...

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Co do broni strzelającej strzałkami to pamiętam że była jakaś broń pneumatyczna strzelająca stalowymi strzałami\bełtami. Humannus wcześniej pisał że ma jakiś problem z brońmy więc to może dlatego nie zostały wprowadzone. Jak dla mnie broń nie zabierze za dużo klimatu tak w ogóle o klimat będziemy musieli zatroszczyć się sami jak i liczyć na adminów którzy będą prowadzić rozgrywkę do przodu.

Opublikowano

Hej hej hej czemu bronie usunięte? Klimat właśnie poszedł się jebać...

Hej hej hej! To serwer rol-plej! xD Caluteńki klimat zależy wyłącznie od graczy, a my tylko wspomagamy Was mapą itd.

Opublikowano

@2&3up A może tak usunąć tunele, bo trudno je wybudować ? Klimat zależy od graczy, ale jak to będzie brzmiało...

"Stój ! mam cię na...." no własnie na czym ? Co ma łuk ? Celownik ? Nie ma. Muszkę ? Nie ma. Tak samo jak kusza. Kusza ma tam jakiś celownik ale to te nowsze. Średniowiecznie nic nie miały.

I powiedzmy z tym jest tak samo jak z warhammerem FRP(POLECAM !), klimat zależy od graczy, ale jakby zablokować kultystów, orków i chaos to nie idzie grać z klimatem.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@2&3up A może tak usunąć tunele, bo trudno je wybudować ? Klimat zależy od graczy, ale jak to będzie brzmiało...

"Stój ! mam cię na...." no własnie na czym ? Co ma łuk ? Celownik ? Nie ma. Muszkę ? Nie ma. Tak samo jak kusza. Kusza ma tam jakiś celownik ale to te nowsze. Średniowiecznie nic nie miały.

I powiedzmy z tym jest tak samo jak z warhammerem FRP(POLECAM !), klimat zależy od graczy, ale jakby zablokować kultystów, orków i chaos to nie idzie grać z klimatem.

Nie powiedziałem że usunąłem bronie i już nigdy nie mam zamiaru ich dodać. Dopóki nie uporam się z ich błędami, których miały (i wciąż mają) sporo nie będzie. Ale jak tylko uda mi się to wszystko ogarnąć, obiecuję Ci że będziesz mógł krzyczeć do wszystkich w metro że masz ich na muszce/celowniku ^^

Opublikowano

@Up Nooo :D Ale raczej takie coś by było nie wypałem po to mamy skype/ts3. Wbijasz na serwer i zapewne jakieś 60% to dzieciarnia drąca morde: ,,Eeeeeej!!!Gdzie tu jest ? Gdzie tu jest ? Głupi serwer ide stad!"

Ts3 zawsze można sciągnąć i ci najmniej rozgarnięci tego nie potrafią, więc można powiedzieć że instalacja komunikatorów to taka jakby anty-spamerska aplikacja xD.

@Topic

Wiem że mówiłem to ostatnio ale... Kuźwa niedługo się chyba posram z tego czekania. Szkoda że na początku nie bd broni :C Liczyłem na to że zrobie sobie mini-gang i bd napierdzielał po całym metro z AK xD

Opublikowano

@up Nwm można by wgrać plugin na mutowanie albo od razu to wgrane w menu gry :3 ahh chyba napisze do Mojang xD i tak jeszcze ten czat głosowy na tym serwie mmmmm sam miód i jeszcze takie głośniczki kwadratowe nad głową :3

Opublikowano

Ho!Ho! Nie rozmarzaj mi się tu nawet jeśli byś to zaproponował Mojang'owi (nie mówie żebyś tego nie robił) to by i tak pewnie w wersji nwm... 2.?.? By było takie cuś...

Jeszcze podepnę się do twojego pomysłu żeby były takie specjalnie kanały na serwerach tak jak na TS3 np. Expiący,Wojujący,Plądrujący, lobby a.k.a spawn itp. itd. :D

Opublikowano

Coś sugerujesz? ^^

Administratorem jestem ja i ludzie którym ufam, nie masz się co o nas martwić.

Rangi będziemy dawać kiedy chcemy, jakie chcemy i komu chcemy, jeżeli komuś to nie będzie pasowało to po prostu wychodzi. To chyba logiczne. :)

Nic nie sugeruję. Poprostu Pytam z ciekawości. Przecież zapewne NIKT nie chciałby admina Który Ośmiesza innych(Np. Rangami), ponieważ ma taki kaprys lub takiego, który płacze bo ktoś go zabił w Zwykłej Grze.

Może gracze się wypowiedzą na ten temat? Wujaszek Czy ty chcesz takiego Admina? Lub ty Jfg? A może Menel?

Radzę się poważnie zastanowić, kogo przyjmujecie do swojej Kompani, kochany Hummanusie :)

Opublikowano

Rozumiem ze endermany beda czyms w stylu CIenii?

A jeżeli tak to trzeba zostawić ich !

@topic Kiedy serwer wystartuje (około) ?

Opublikowano

No dobra z tego co wiem Bardzo małe kroki dzielą nas od startu serwa, ale jedno mnie martwi. CO ROBIĄ 3 HISZPANI NA TS 0.0 wbijam na kanał a tam po hiszpańsku gadają czy tam jakims języku :3

Opublikowano

Eeee, nie wiem czy zauważyłeś ale kanał jest hiszpański :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@up A gadałeś z echokillerem ? Tworzy świetną muzykę do overlanda, jego niektóre piosenki pasowałby do klimatu metro.

http://www.youtube.com/watch?v=2Mp1E6CXEUQ- Ma tam chyba 10 utworów. Głównie na pianinie, ale ma też kilka na jakichś fletach czy na czymś :)

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...