Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer niby fajny, ale jednak jak dla mnie za duzo jest napierdolone za prszeproszeniem wszystkiego, ciagle trzeba mic metki itd. sa lekkie bugi, ale nie przeszkadzaja w grze, jednak ten przesyt dosyc mnie irytuje

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, ponieważ gra nakłania do ciągłego bicia metinów .... ;/

Jest to moje zdanie i tylko chciałem je przekazać innym.

możliwe, że właśnie dla tego ta gra nazywa się "metin"... ale mogę się mylić...

niestety już jest bs na serwerze ogólnodostępny i średnie w epikach +45 to nie problem

x

Opublikowano

czekam juz chyba z 2h i nie przychodzi mi link aktywacyjny co mam zrobić

Zapewne wprowadziłeś nieprawidłowy adres email, często gracze narzekają na email, popełniając literówki. :-)

napewno nie chyba wiem co pisze

juz 2 konta zrobilem i nadal nic

Na jakiej skrzynce pocztowej próbujesz założyć konto?
Sprawdź folder spam.

Zapraszamy do gry!

Opublikowano

napewno nie chyba wiem co pisze

juz 2 konta zrobilem i nadal nic

na 2 juz zrobilem tlen i onet a na interia nie dziala

52324509.jpg
Opublikowano

Zapraszam wszystkich ktorzy chca dostac bana automatycznie serwer daje bany za co ? za nic ma zle questa napisane mialem 100 lv i gildie i mnie zbanowali za gildie bo niby 80 nie mam -.- pokurwiony serwer

Opublikowano

Czy w epikach po broni na 76 mozna zmieniac srednie? Czy tylko w tym 1 epiku?

Czemu potwory na mapie od 100 maja takie ogromne dmg? Nawet do 1,5k , WP'kiem nie daje rady expic . *.*

Opublikowano

Czy w epikach po broni na 76 mozna zmieniac srednie? Czy tylko w tym 1 epiku?

Czemu potwory na mapie od 100 maja takie ogromne dmg? Nawet do 1,5k , WP'kiem nie daje rady expic . *.*

Epiki cały czas mają średnie, można zmieniać.

Czemu potwory są silne - mamy buffy od Anioła + lepszy sprzęt + bonusy z misji, nie ma lekko, to nie sielanka. :-)

Opublikowano

Jak kontakt z Administracją?
Liczba graczy zadowala? (rośnie?)
Jak exp,,drop, drop yang?
Trudno o przedmioty?
DC, DT, Smok itp działa?
Polecacie?

Opublikowano

Jak kontakt z Administracją?

Liczba graczy zadowala? (rośnie?)

Jak exp,,drop, drop yang?

Trudno o przedmioty?

DC, DT, Smok itp działa?

Polecacie?

Konakt taki średni ale staraja , Liczba graczy zadowala ;) Exp drop yang świetny . Łatwo o przedmioty, DC , DT Działa a z smoka chyba dropu nie ma , Polecam

Opublikowano

Póki co to najlepszy serwer jaki wyszedł w 2012 - 2013 r. jeśli chodzi o Polskę. ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Konakt taki średni ale staraja , Liczba graczy zadowala ;) Exp drop yang świetny . Łatwo o przedmioty, DC , DT Działa a z smoka chyba dropu nie ma , Polecam

Ze smoka drop jest. Wczoraj zabilem go ninja daggerem 65lvl i wupadl magiczny metal, blue perla i kamien duchowy.

Serwer na prawde super. Nie wiem co ma w sobie takiego ale wcale się nie nudzi. Exp jest idealnie dopasowany, i nie przejada się. Polecam

x

Opublikowano

Nie grałem rok, ale dla tego servera wróciłem :)

Jest super - Exp idealny, lecz nie ma za łatwo.Bez wybonowanego eq nic nie zdziałamy :)

Rosnąca ilość graczy i zaangażowanie administracji - to jest to!

Polecam.

@Down - Nie zawiedziesz się , jedyne co może przeszkadzać niektórym to wolny exp ale jak masz eq to sama przyjemność :)

PS. BUFF OBOWIĄZKOWY

graphic.png

Opublikowano

jak tutaj system ulepszen wyglada bizu helmu i tarczy ? Bo mam tarcze na 81+9 to nic sie nie robi i helm na 80 tez nic

Obecnie nie ma biżuterii epickiej (nie robi się jej), ale z czasem wprowadzimy taką, po jednym komplecie. :)

jak można uzyskać ten dodatkowy skill?

Wykonać misję fabularną na 100 poziom, która dojdzie na dniach.

Zapraszamy do gry, staramy się zapewnić graczom stabilny serwer w przyjemnej atmosferze!

Gdy ustabilizujemy sytuację z serwerem będą dochodzić systematycznie nowości. :-)

Wkrótce również pojawią się eventy!

Opublikowano

Serwer polecam w 95% Przyjemny exp , jednak że są problemy z Lagami na serwie , problemu z pierścieniem tp, DT, i zwierzakami . Ale ogólnie to przyjemnie sie gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...