Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękujemy za przychylne wypowiedzi, przyjmujemy również te krytykujące i obiecujemy poprawę,

sami zobaczycie że w ciągu tygodnia wyjdziemy na prostą jeśli chodzi o małe niedociągnięcia i zadbamy o kolejne nowości. :-)

Zapraszamy do gry!

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem wam że teraz serwer jest warty uwagi, dodali w koncu normalne zmianki, nieskonczone pele, troche ułatwili gre na początku i to chodziło. Na szczęście zostawili śr w broniach co mi bardzo pasuje, bo zawsze robie postacie tylko do expa i sprzedaje potem yangi na allegro :p Mam nadzieje że graczy jeszcze przybędzie bo jeden z lepszych medium

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

no nie można powiedzieć bo serwerek fajny...

tylko mam taką uwage odnośnie metków.

Np. na pustyni - jest ich dużo ale gdy się je wszystkie wybije to trzeba czekać z godzinę aż znowu się zrespią

x

Opublikowano

Tutaj bonie do pvp (epik) trzeba dropic czy co bo z party nie moge robic nic..

Bizu tez podobno trzeba dropic .

I jeszcze jedno gdzie sa metki na 95lv+??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Czyli tutaj się bronie dropi? nie ulepsza się ich z np. bojowego? bo tak to bym sobie w bojowym bony bez śr zrobił i później nie zmieniał :p

Opublikowano

Bs działa , specjalnie skonfigurowałem go pod ten serwer , niedługo na MPC znajdzie się poradnik wraz z download'em.

Co do serwera , jak na razie polecam.

Co skonfigurowałeś ? Jak każdy bs działa tylko debile nawet bs-a odpalić nie umieja czekam na twoja ''konfiguracje'' beka

oLqzgYC.png

Opublikowano

Była ankieta czy mają być te śr i um w epikach. Wyszło, że ludzie chcą żeby to usunąć to czemu do jasnej cholery tego nie zrobiliście ? Po co wogóle była ta ankieta ?

Opublikowano

Mi się podobają średnie w broniach i mam nadzieję, że tak zostanie!

Bardzo fajny serwer i bardzo przyjemnie się na nim gra.

Czasami wyskakują jakieś dziwne komunikaty i bugi, ale sądzę, że to kwestia czasu aż wyeliminują wszystkie.

Najbardziej denerwujący jest niestety bug na misję rybaka.

Wiem gdzie jest ten pomost, na którym trzeba łowić, ale po co wydzielać tylko jedno miejsce na takie coś?

Wędki nie idzie w ogóle wyjąć z wody nawet jak pokazuje się symbol ryby, co niestety uniemożliwia wykonanie misji.

Expi się całkiem przyjemnie. Tak samo jest z respem metinów, które pojawiają się dość szybko i w sporej ilości.

Trochę szkoda, że ze standardowych broni i zbroi nie da się robić epików, tylko trzeba je dropić w katakumbach, no ale nie będę się czepiać.

Miło by było zorganizować jakiś event na przełamanie złej passy przy starcie, bo sporo graczy na coś takiego czeka :P

Ogólnie polecam serwer, administracja jest baaardzo często na serwerze, odpowiadają na pytania i naprawiają co się da.

58815786.jpg

Opublikowano

z kąd wziąść przywołanie milita? bo ta pieczęć wierzchowca sie buguje

@edit

dobra juz wiem :)

Opublikowano

Epiki bizu dropia w DC te lepsze tak pisal GM.

Mam pytanie , czy w broniach po tej co droopi z metkow 95 mozna zmieniac srednie? Czy jak zmienie w broni na 95 beda normalne bony bez srednich?

Opublikowano

To jak jest z tymi broniami? Epiki trzeba dropić czy jest 1 broń z której się wszystko robi?

Epiki dropia w av1 z metkow 95 lvl i z nich sie robi , jesli chodzie o bronie zbroje , z reszty (helmy,tarcze) niewiem czy cos sie robi , a z bizu nic...

Opublikowano

Czyli dropimy jakąś broń na któryś lvl i z niej robimy resztę broni? Zbroje podobnie? Z któregoś biżu coś się robi?...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nie polecam, ponieważ gra nakłania do ciągłego bicia metinów .... ;/

Jest to moje zdanie i tylko chciałem je przekazać innym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...