Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie pozaziemskie oraz inne zagadki

xAstronom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pas ma 9km nie wiem co za masyna ppotrzebowala by tyle miejsca (moze im asfaltu zostalo i zeby sie nie zmarnowal powiekszyli pas i wyszlo im 9 km)

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tia to seryjnie dobre wytłumaczenie, wątpię, ponieważ moim zdaniem mają dużo do roboty i nie mają co robić tylko dorabiać pas startu bo im asfaltu starczyło. -.-

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Widzę że osoba która utworzyła temat mocno się tym interesuję.

Osobiście wierzę w jakieś inne istoty, ale wątpię żeby przyleciały na ziemię . ;)

Opublikowano

Oglądałam w sumie dość dawno filmik gdzie ujawnia rozmowę jednego z pracowników strefy 51 ze służbami albo z kimś innym już w sumie zbytnio nie pamiętam. Wiem, że pracownik był bardzo roztrzęsiony, mówił, że są tutaj w tej strefie badania jednak nie idą one tak jak powinny i jest to niebezpieczne i że nie ma dużo czasu bo zaraz się dowiedzą o tym, że rozpowiada ściśle tajne informacje i zaraz go złapią. Jestem przekonana, że te rozmowy były nagrywane i to pewnie dlatego. Ale dlaczego zadzwonił? To mnie dziwi.

A i jeszcze jedno. Widzieliście kurde pas startu dla samolotów co się zdajduje w S51? JA PITOLE jak dla jakiegoś statku ciul wie jak wielkiego i na dodatek o długości kilkadziesiąt kilometrów kwadratowych. :O

Nie wiem czy troszeczke nie koloryzowałam z tym filmikiem w końcu już sporo nie pamiętałam ale go znalazłam i chce się z wami nim podzielic.

Możliwe, że to fake chociaż czy ja wiem.. Co do pasu ma on 9km. ;) Już w latach 40 testowano tam jakieś latające obiekty ( Unosiły się tylko na 1m ) Jeżeli chodzi o TERAZ to podobno testują tam TAJNY samolot o nazwie " Aurora " taki co potrafi rozwinąć szybkość równą prędkości światła itd... :) Zobacz sobie wywiad Bob'a Lazar'a powiedział, że w S51 mieli oni 9 obiektów obcego pochodzenia i mieli oni za zadanie zbudować identyczne obiekty z materiałów dostępnych na ziemii. Jeżeli chodzi o ten telefon to polecam ci ten publiczny wywiad byłego pracownika S51-

. Pozdrawiam.
Opublikowano

O widzę, że ktoś broni swojej religi tylko nie wybija się zbytnio inteligencją pisząc zielone lódki.

Światełko, które ktoś widział na niebie to raczej normalne, też często widzę. Może samoloty nie muszą mrugać światłem.

Teraz wojska mogą wymyślać technologie takie jak energia jądrowa itd

Hmm... Nie ma w internecie żadnej publicznej satelity z której można oglądać na żywo lecz tak żeby było widać chociaż budynki?

Opublikowano

Moim zdaniem napewno gdzieś w kosmosie jest życie, w końcu jest ogromny, a może i nieskończony.

Opublikowano

Ciężko stwierdzić, za mało dowodów i faktów na cokolwiek, większość domniemanych stwierdzeń opiera się na przeżyciach poszczególnych jednostek, ich intuicji i wizji tego wszystkiego. Czy coś ukrywają ? bankowo, nie myślicie chyba, że wszystkie informacje będą przekazywane do opinii publicznej ot tak, jestem otwarty na wszystkie sugestię związanymi z kontaktami pozaziemskimi, bo przecież "wszystko, może być możliwe"

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Chociaż racja... Widząc dzisiejszą społeczność to nawet dobrze, że ukrywają nowe technologie i nowe formy życia na ziemi.

xAstronom wiesz przez co nie możemy się dowiedzieć o takich rzeczach? Przez pieniądze. Tak pieniądze. Prawie cała ludzkość nie może dążyć do swoich marzeń przez jedną głupią rzecz. Oni mówią, że my jesteśmy "debilami"? Ciekawe co by zrobili na naszym miejscu bez wiedzy którą zdobyli będąc w różnych korporacjach.

Nawet jeżeli to tylko plotka to nie znaczy, że nasa przed nami czegoś nie ukrywa.

Opublikowano

Wiecie co? Wisi mi to czy kosmici istnieją czy nie. Niech sobie latają po ziemi czy księżycu. Ale jeżeli jakiś ufoludek wbije mi w nocy przez okno do domu to go ugotuje, potne i zjem na koniec.

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Opublikowano

Oglądałem pewien program w telewizji o tym że kosmici pare tysięcy lat temu znalezi na naszej planecie małpy rozumne i dali im swój organ i że my z nimi jesteśmy braćmi czy coś? oglądał ktoś o tym coś? że mamy coś wspólnego z UFO?

Opublikowano

Oglądałem pewien program w telewizji o tym że kosmici pare tysięcy lat temu znalezi na naszej planecie małpy rozumne i dali im swój organ i że my z nimi jesteśmy braćmi czy coś? oglądał ktoś o tym coś? że mamy coś wspólnego z UFO?

W tych no yy... starożytnych malowidłach człowiek malował obok się istotę przypominającą szaraka. Smukłe ciało wielka głowa i wielkie czarny oczy. Coś w tym musi być.. ;)

PS: Jakby tak troszkę POFANTAZJOWAĆ to szaraki pochodzą z księżyca dlaczego? Zwróćmy uwagę na ich oczy czarne, tak samo wywiad z S51 przeprowadzany był w ciemności tak jakby były przystosowane do Ciemności czyli ( NA PRZYKŁAD ) księżyc. :P

Opublikowano

NASA pewnie coś ukrywa widziałem mnóstwo filmów gdzie nad Strefą 51 latały statki kosmiczne ale nie wiem czy to fake czy nie.

Oni o wszystkim milczą a czy to prawda że oni badają tam ciała pozaziemskie tego nie wiem.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

NASA pewnie coś ukrywa widziałem mnóstwo filmów gdzie nad Strefą 51 latały statki kosmiczne ale nie wiem czy to fake czy nie.

Oni o wszystkim milczą a czy to prawda że oni badają tam ciała pozaziemskie tego nie wiem.

na 99% To pojazdy LUDZI. Już po utworzeniu strefy robiono tam latające talerze niestety bez powodzenia. Lecz teraz po wywiadzie boba, który oświadczył iż 2-tysięcy inżynierów miało badać jak wykorzystywana była technologia w obcych statkach ( 9 rodzajów ) możliwe, że coś tam było obcego. ;)

Opublikowano

ta a pewien kanadyjczyk twierdzi że rządem amerykańców sterują OBCY :D chyba nic mnie już nie zdziwi na tym świecie :D

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Jeśli wszechświat jest nieskończony... To dlaczego jest teza, że kiedyś wszechświat może stać się tak ogromny... Że spowoduje prawdopodobnie taki wybuch, że i wszechświat się skończy? Czytałem o tym w którymś numerze Angory, gdzie właśnie była też wzmianka o Babie Jandze, która przepowiadała wyniesienie ludzkości ponad gwiazdy, w 5000 którymś roku.

Jeśli obce formy życia istnieją, to są trzymane one w tajemnicy. Dlaczego? Bo może jest obawa, przed reakcją ludzi? Bo wiemy dobrze, jak możemy zareagować... Jedni z zaciekawieniem, inni z strachu że to koniec nasz może być itp...

Sam często wieczorami spoglądam na gwiazdy, i rozmyślam co tam w kosmosie jest. :)

Opublikowano

Jeśli wszechświat jest nieskończony... To dlaczego jest teza, że kiedyś wszechświat może stać się tak ogromny... Że spowoduje prawdopodobnie taki wybuch, że i wszechświat się skończy? Czytałem o tym w którymś numerze Angory, gdzie właśnie była też wzmianka o Babie Jandze, która przepowiadała wyniesienie ludzkości ponad gwiazdy, w 5000 którymś roku.

Jeśli obce formy życia istnieją, to są trzymane one w tajemnicy. Dlaczego? Bo może jest obawa, przed reakcją ludzi? Bo wiemy dobrze, jak możemy zareagować... Jedni z zaciekawieniem, inni z strachu że to koniec nasz może być itp...

Sam często wieczorami spoglądam na gwiazdy, i rozmyślam co tam w kosmosie jest. :)

Nie wydaje mi się aby doszło do jakiegoś wybuchu wszechświata, natomiast on w jakimś stopniu się rozwija. Co do rządu, że ukrywa ET to oczywiste gdyby to wyszło na jaw to w takim razie religia by upadła, kościoły itd.. Aczkolwiek co by to jeszcze mogło zmienić..

Opublikowano

Sądzę że gdyby o tym powiedzieli to wybuchła by panika. :3 Jeśli wgl. tam coś ukrywają... Bo tego się nie dowiemy...

Opublikowano

A mnie wkurza że większość myśli, że kosmici mają jakieś uberbronie, mogą nas zniszczyć itp. Jak dla mnie są trzy możliwości, dla których jest tak wiele spotkań z UFO, kosmitami, porwań itp.

- Ziemia to rezerwat (większość zna tą teorię)

- Jesteśmy im potrzebni tylko do badań, a w reszcie rzeczy jesteśmy niewartościowymi dla nich partnerami.

- Boją sie nas.

Ta trzecia opcja, chociaż wielu w nią nie wierzy, jest całkiem prawdopodobna. Czytałem kiedyś o tym na jakimś forum //nie pamiętam nazwy//, że oni mogli iść inną drogą rozwoju. Jak sami zauważyliście wszystko co teraz jest w sklepach, wojsko miało już dłuuugo wcześniej. Kto wie co mają dziś, a o czym nie mówią. :) Wracając, oni nie musieli iść tą drogą rozwoju. Mogli od początku być zbici w jedno państwo (czy jak to nazwać) i nie potrzebowali silniejszych broni. Tymczasem u nas każdy kombinuje jak może, żeby stworzyć coś, czym zniszczy przeciwnika. Oni mogli postawić na pokojowy rozwój. Oni mogą mieć właśnie technologię podróży z prędkością nadświetlną, a my mamy broń atomową i stertę innych broni masowej zagłady. Mogli pomyśleć sobie ''Po co tykać tych dzikusów. Skoro ze sobą nie mogą się dogadać, to co dopiero spotka tam nas po ujawnieniu?''. Moze jesteśmy w galaktyce/gromadze galaktyk takimi hm... Kroganami/Yahgami (jak ktoś grał w Mass Effect będzie wiedział o co chodzi :D).

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

A mnie wkurza że większość myśli, że kosmici mają jakieś uberbronie, mogą nas zniszczyć itp. Jak dla mnie są trzy możliwości, dla których jest tak wiele spotkań z UFO, kosmitami, porwań itp.

- Ziemia to rezerwat (większość zna tą teorię)

- Jesteśmy im potrzebni tylko do badań, a w reszcie rzeczy jesteśmy niewartościowymi dla nich partnerami.

- Boją sie nas.

Ta trzecia opcja, chociaż wielu w nią nie wierzy, jest całkiem prawdopodobna. Czytałem kiedyś o tym na jakimś forum //nie pamiętam nazwy//, że oni mogli iść inną drogą rozwoju. Jak sami zauważyliście wszystko co teraz jest w sklepach, wojsko miało już dłuuugo wcześniej. Kto wie co mają dziś, a o czym nie mówią. :) Wracając, oni nie musieli iść tą drogą rozwoju. Mogli od początku być zbici w jedno państwo (czy jak to nazwać) i nie potrzebowali silniejszych broni. Tymczasem u nas każdy kombinuje jak może, żeby stworzyć coś, czym zniszczy przeciwnika. Oni mogli postawić na pokojowy rozwój. Oni mogą mieć właśnie technologię podróży z prędkością nadświetlną, a my mamy broń atomową i stertę innych broni masowej zagłady. Mogli pomyśleć sobie ''Po co tykać tych dzikusów. Skoro ze sobą nie mogą się dogadać, to co dopiero spotka tam nas po ujawnieniu?''. Moze jesteśmy w galaktyce/gromadze galaktyk takimi hm... Kroganami/Yahgami (jak ktoś grał w Mass Effect będzie wiedział o co chodzi :D).

Co do tego czy się nas boją ymm.. Nie wydaje mi się skoro w publicznych wywiadach dawnych pracowników S51 wyznali iż "witali" już 9 obcych form życia. ;)

Opublikowano

Moim zdaniem napewno gdzieś w kosmosie jest życie, w końcu jest ogromny, a może i nieskończony.

Podobno wszechświat się powiększa co jakiś czas.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar

skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę ;D

Opublikowano

Obce formy życia to nic innego jak nasi bogowie, anioły i bóstwa. Dziwne ale czemu Egipcjanie wierzyli w to że bóstwa pochodzą z gwiazd i czemu Pas Oriona jest tak ważny? Przecież zbudowanie piramidy w tych czasach to wyzwanie, a w tedy? Wtedy to było niemożliwe a jakoś to zrobili... Czemu ludu, które mieszkały w Ameryce wierzyły w Ludzi Mrówki? Czemu podwali wielkie budowle? Kosmici ukształtowali nasz teraźniejszy świat i nas obserwują, czemu tak często są doniesienia o UFO? Kosmici są naszymi ''bogami'' i zmierzają do tego by z nami się skontaktować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...