Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie pozaziemskie oraz inne zagadki

xAstronom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaję mi się, że ten film bardziej zagłębia się w sprawę Strefy 51

Polecam, można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy.

Ten czarny budżet rocznie ma do wydania 500 miliardów dolarów..

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Moim zdaniem też istnieje jakieś tam życie ,choć w sumie jest to tak jakby niemożliwe , nie wyobrażam sobie że gdzieś Homo Sapiens oddalony o 900 000 000 000 000 000 000km2 siedzi w internetach i zmaga się z misją 69 z serii GTA 16

Opublikowano

Powinna być opcja "gówno mnie to obchodzi" a tak na serio wszechświat jest za duży żebyśmy sami w nim byli

Opublikowano

Wcale nie, przecież to do nas nie zależy czy jest zbyt duży czy też nie. Myślisz że gdyby wszechświat był mniejszy to np: na Marsie istniało by życie ?

Opublikowano

"Co ukrywa przed nami rząd" Nasz rząd, nawet nie wie co to jest program kosmiczny. Reszta może ukrywać co im się podoba.

@up.
A dlaczego nie? Skoro "była tam woda" to mogły być też jakieś tam żyjątka. Niestety pewnie za naszego życia tego się nie dowiemy :)

Odpowiedzi.
1,2. - nie wiem mam to w gdzieś.
3. Gdzieś pewnie tak.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Powinna być opcja "gówno mnie to obchodzi" a tak na serio wszechświat jest za duży żebyśmy sami w nim byli

Jest to temat dla osób zainteresowanych takimi innymi tematami. Nie musiałeś pisać tego komentarza.

Opublikowano

@up.

A dlaczego nie? Skoro "była tam woda" to mogły być też jakieś tam żyjątka. Niestety pewnie za naszego życia tego się nie dowiemy :)

Gdzie ta wodą się teraz podziała ? Pod powierzchnią Marsa jest ? Wyparowała ? , czy może była jakaś kolizja z Asteroidą ?

- Naukowcy POWIEDZIELI że była tam woda, ALE na główne pytanie nie odpowiedzieli , GDZIE ONA TERAZ JEST ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up.

Gdzie ta wodą się teraz podziała ? Pod powierzchnią Marsa jest ? Wyparowała ? , czy może była jakaś kolizja z Asteroidą ?

- Naukowcy POWIEDZIELI że była tam woda, ALE na główne pytanie nie odpowiedzieli , GDZIE ONA TERAZ JEST ?

Powiedzieli gdzie ona jest. Jest zamarznięta (chyba na północnym biegunie).

Opublikowano

Dzieki ci MPCFORUM! :D dzieki temu tematowi wiem że kosmici istnieją na prawde... za tydzień przyjadą zabiorą cały ten kwadratowy cyrk zwany Polskim rządem i będzie święty spokój ;>

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Na tak wielki wszechświat... mamy 100% pewności, że "istoty zza światów" istnieją. :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

• 3 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

Wy się kosmitami zajmujecie, a w Polsce i nie tylko są dużo większe problemy. ;) Komuna wraca tylko pod inną nazwą i pod innym szyldem, kosmici to najmniejsze zagrożenie. :P

Opublikowano

Mi się wydaje że kosmici istnieją, wystarczy spojrzeć na życie w okół nas, psy, koty, chomiki, ośmiornice, rekiny, ptaki, wszystkie żyją w swoim środowisku do którego są przystosowane, więc niemożliwym byłoby gdyby we wszechświecie nie istniała żadna inna forma życia.

Opublikowano

Wy się kosmitami zajmujecie, a w Polsce i nie tylko są dużo większe problemy. ;) Komuna wraca tylko pod inną nazwą i pod innym szyldem, kosmici to najmniejsze zagrożenie. :P

To czemu siedzisz przed komputerem i oglądasz takie tematy zamiast ratować ten kraj?

Pouczasz innych, a sam nie jesteś lepszy.

Opublikowano

Sory ale za komuny było troche inaczej, w sklepach nic nie było ale każdy większośc rzeczy miał a teraz wszystko jest w sklepach tylko nic nie mamy :D

Opublikowano

Co ukrywa ? Ukrywa wszystko co sie da ukryć. Istoty pozaziemskie istnieją , nawet są świadkowie co widzieli

Czemu administrator nie usuwa takich postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...