Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie pozaziemskie oraz inne zagadki

xAstronom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wkońcu cała prawda musi wyjść na jaw , czas..

ps. Wierze bardziej w duchy niż w ufo :)

To gratulacje , a teraz sobie wyobraź że jesteś 1 małym ziarenkiem rzuconym na ogromnym polu 1000000000 hektarów , jak myślisz czy jest to opłacalne dla całego pola? nie.. czemu? bo się marnuje .. tak samo jest we wszechświecie.. to jest mało prawdopodobne abyśmy byli sami.. na pewno jest jeszcze jakaś cywilizacja..

..

Opublikowano

Facet Ufo nas zgładzi wiem bo jestem z przyszłości !

Najpierw Przylecą ifolutki po czym wcielą się w człowieka a po tym (DED)

Inwazja Kosmitów oraz chomików!!!!

Kuzwa co sie dzieję na tym świecie że piszę jakiś szalony post! a nie szalony uff bo jestem z przyszłości!!!!

Wszystko wiem!!

wiem nawet że za ten post mogę dostać -5 ...

Zeby zabić kosmitę należy zrobić to!

ZAJEBAĆ GO MŁOTKIEM PO CZYM URWAĆ MU TĄ ZIELONĄ GŁOWE

A PUZNIEJ URWAĆ MU peni* * !!!

INWAZJA JUŻ NIEDŁUGO PRZYGOTUJCIĘ SIE!!! A JA IDE RATOWAĆ ŚWIAT!

Opublikowano

TAK

super temat

Facet Ufo nas zgładzi wiem bo jestem z przyszłości !

Najpierw Przylecą ifolutki po czym wcielą się w człowieka a po tym (DED)

Inwazja Kosmitów oraz chomików!!!!

Kuzwa co sie dzieję na tym świecie że piszę jakiś szalony post! a nie szalony uff bo jestem z przyszłości!!!!

Wszystko wiem!!

wiem nawet że za ten post mogę dostać -5 ...

Zeby zabić kosmitę należy zrobić to!

ZAJEBAĆ GO MŁOTKIEM PO CZYM URWAĆ MU TĄ ZIELONĄ GŁOWE

A PUZNIEJ URWAĆ MU peni* * !!!

INWAZJA JUŻ NIEDŁUGO PRZYGOTUJCIĘ SIE!!! A JA IDE RATOWAĆ ŚWIAT!

Co ukrywa ? Ukrywa wszystko co sie da ukryć. Istoty pozaziemskie istnieją , nawet są świadkowie co widzieli.

Panowie zapraszam do działu dla idiotów.

Opublikowano

Ja też wierzę w duchy . Są zdjęcia i wgl. z czasów w których nie można było zrobić fotomontażu.

Raz szedłem na cmentarzu z kumplami ( tak coś koło 22 ) i nagle z dupy zerwała się silna wichura . Ucichła dopiero jak wyszliśmy . Potem idziemy drogą i wszystkie lampy gasną i znowu wichura z dupy . Spierdalaliśmy aż się za nami kurzyło . ( jakieś 3 lata temu ) . Potem coś tam w necie pooglądałem . Jestem w 99% pewien, że moce paranormalne istnieją i to nie jest żadna historyjka z onetu . To stało się naprawdę .

Albo historia z tym egzorcystą z Watykanu ? Chyba na podstawie tej historii powstał film '' Obecnośc '' .

@topic

W strefie 51, nie tyle co technologię poza ziemską, tylko broń o której filozofowie nie śnią . To jest bardziej niż pewne .

Opublikowano

Ja też wierzę w duchy . Są zdjęcia i wgl. z czasów w których nie można było zrobić fotomontażu.

Raz szedłem na cmentarzu z kumplami ( tak coś koło 22 ) i nagle z dupy zerwała się silna wichura . Ucichła dopiero jak wyszliśmy . Potem idziemy drogą i wszystkie lampy gasną i znowu wichura z dupy . Spierdalaliśmy aż się za nami kurzyło . ( jakieś 3 lata temu ) . Potem coś tam w necie pooglądałem . Jestem w 99% pewien, że moce paranormalne istnieją i to nie jest żadna historyjka z onetu . To stało się naprawdę .

Albo historia z tym egzorcystą z Watykanu ? Chyba na podstawie tej historii powstał film '' Obecnośc '' .

@topic

W strefie 51, nie tyle co technologię poza ziemską, tylko broń o której filozofowie nie śnią . To jest bardziej niż pewne .

Śmieszne. Na tym świecie nic nie jest pewne. Ja jak wracałem do domu przez cmentarz to widziałem zombie.

@Istoty pozaziemskie istnieją na 80%. Ale prawdopodobnie nie w naszym układzie. Duchy, zombie, itd. nie istnieją.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Widziałem to na forum "Paranormalne.pl" - tam było fajnie przetłumaczone, ale najgorsze jest to, że po odtworzeniu tego filmu od tyłu słychać dziwne zdania typu "real aliens live..." itp. czyli to tak zwana "Mowa Odwrotna" (polecam po tym poczytać). Przeraziłem się tym trochę ;) Gość jest ewidentnie wystraszony, a najlepsze jest to, że podobno został "uciszony" i nigdy go nie odnaleziono. Podobno przerwało rozmowę z radiem coś od amerykańców czy cuś, gdy "paranormalne.pl" będą działać podeślę, wam artykuł.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Widziałem to na forum "Paranormalne.pl" - tam było fajnie przetłumaczone, ale najgorsze jest to, że po odtworzeniu tego filmu od tyłu słychać dziwne zdania typu "real aliens live..." itp. czyli to tak zwana "Mowa Odwrotna" (polecam po tym poczytać). Przeraziłem się tym trochę ;) Gość jest ewidentnie wystraszony, a najlepsze jest to, że podobno został "uciszony" i nigdy go nie odnaleziono. Podobno przerwało rozmowę z radiem coś od amerykańców czy cuś, gdy "paranormalne.pl" będą działać podeślę, wam artykuł.

ty jak możesz podeślij mi ten link ?? ta rozmowa była dość ciekawa

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najważniejszym pytanie nie jest wcale to czy rząd coś przed nami ukrywa. Ukrywał zawsze, ponieważ niektóre informacje mógłby po prostu wzbudzić zbiorową panikę. Głównym pytaniem jest to czy doszło już do kontaktu z pozaziemską cywilizacją. Jeśli tak to ważne jest również jak bardzo rozwinięci technicznie są, jak wyglądają, jakie mają intencje itd. Po krótkim zastanowienia się można dojść do wniosku, że wszechświat jest zbyt ogromny byśmy byli jedyną inteligentą formą życia w kosmosie.

Na Ziemi znajdziemy tysiące świadków rzekomego ufo. Większość to pewnie zwykli kłamcy jednak tak samo jak w dobrym micie zawsze znajdzie się jakieś ziarno prawdy.

Tych przypadków jest po prostu zbyt dużo by wszystkie mógły okazać się kłamstwem.

Jeśli chodzi o wydarzenie takie jak Rosswel czy np tajemnicza Strefa 51. W pierwszym przypadku (o ile info na wikipedi nie jest fałszywe) można łatwo dojść do wniosku po krótkim zapoznaniu się że sprawą, że faktycznie coś co tam się rozbiło nie pochodziło od ludzi. Wskazują na to nie tylko relacje, ale również zachowanie władz które najpierw twierdzą, że to faktycznie statek kosmiczny, a następnie uparcie zaprzeczają. Do tego rzekomy rolnik który po tym jak zobaczył ten spadający statek magiczne wyjeżdża na wakacje (na zawsze). Co do strefy 51, od razu przez stereotypy kojarzy się z jakąś nie wiadomo jak tajną bazą w której badają kosmitów. Może być ona w rzeczywistości zwykła bazą wojskową która nieszczęśliwym trafem została zapamiętany przez świat jako miejsc nie z tego świata. Oczywiście patrząc na wszystkie dziwne wydarzenia z nią związane nie można uparcie twierdzić że to zwykła baza. Coś tam jest, jednak my się tego szybko nie dowiemy.

Świat predzej czy później pozna prawdę, taka informacja nie może być ukrywana w nieskończoność. W końcu ktoś puści parę z ust, tak samo jak było to w przypadku np szpiegowania przez amerykański rząd.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Najważniejszym pytanie nie jest wcale to czy rząd coś przed nami ukrywa. Ukrywał zawsze, ponieważ niektóre informacje mógłby po prostu wzbudzić zbiorową panikę. Głównym pytaniem jest to czy doszło już do kontaktu z pozaziemską cywilizacją. Jeśli tak to ważne jest również jak bardzo rozwinięci technicznie są, jak wyglądają, jakie mają intencje itd. Po krótkim zastanowienia się można dojść do wniosku, że wszechświat jest zbyt ogromny byśmy byli jedyną inteligentą formą życia w kosmosie.

Na Ziemi znajdziemy tysiące świadków rzekomego ufo. Większość to pewnie zwykli kłamcy jednak tak samo jak w dobrym micie zawsze znajdzie się jakieś ziarno prawdy.

Tych przypadków jest po prostu zbyt dużo by wszystkie mógły okazać się kłamstwem.

Jeśli chodzi o wydarzenie takie jak Rosswel czy np tajemnicza Strefa 51. W pierwszym przypadku (o ile info na wikipedi nie jest fałszywe) można łatwo dojść do wniosku po krótkim zapoznaniu się że sprawą, że faktycznie coś co tam się rozbiło nie pochodziło od ludzi. Wskazują na to nie tylko relacje, ale również zachowanie władz które najpierw twierdzą, że to faktycznie statek kosmiczny, a następnie uparcie zaprzeczają. Do tego rzekomy rolnik który po tym jak zobaczył ten spadający statek magiczne wyjeżdża na wakacje (na zawsze). Co do strefy 51, od razu przez stereotypy kojarzy się z jakąś nie wiadomo jak tajną bazą w której badają kosmitów. Może być ona w rzeczywistości zwykła bazą wojskową która nieszczęśliwym trafem została zapamiętany przez świat jako miejsc nie z tego świata. Oczywiście patrząc na wszystkie dziwne wydarzenia z nią związane nie można uparcie twierdzić że to zwykła baza. Coś tam jest, jednak my się tego szybko nie dowiemy.

Świat predzej czy później pozna prawdę, taka informacja nie może być ukrywana w nieskończoność. W końcu ktoś puści parę z ust, tak samo jak było to w przypadku np szpiegowania przez amerykański rząd.

W Rosswel za pewno rozbił się statek trzeciej rzeszy ;)

Nikt nie pości pary z ust... oni sami nas poinformują jednak np. za 100 lat lub zrobią to w taki sposób, że ułożą swoją historie.

Opublikowano

UFO?

Nasza planeta ma miliardy lat i nigdzie w historycznych księgach nie wspomniano o ataku obcych...Jeżeli coś takiego miało by miejsce to NASA od tej wiadomosci odrazu ruszyła by dup i szukała.Ale nic takiego niema miejsca i nie będzie -.- Po drugie Obcy może istnieją,ale w teraźniejszym wieku napewno sie o tym nie dowiemy..Moze za kilka tysiecy lat tak.Po trzecie..Wszyscy przekonani że obcy istnieją po przemowach jakis tam szefów NASA itd to kit i kłamstwo---Aby potwierdzic to dam przykład: 2000 koniec świata (wg.Nasa) , 2012 (Nasa informuje ze gwiazda ma eksplodowac i szczatki jej zniszcza planete) 2012 minoł? wow zyjemy.Jeszcze nie wspomnialem o koncu swiata wg nasa w XX wieku..NASA wiarygodna? Tylko chcą kase wziąść za niby ""new info""..Tyle mam do powiedzenia jak narazie.GOOD LUCK :)

Opublikowano

Co rząd moze ukrywać hmmmm ...

No nie wiem pozłacane domy polityków ?

Złote pomniki polityków w ich pozłacanych domach ?

Kilkanaście zer na koncie naszego kraju ?

Rakiety ziemia-ziemia przy granicy z rosją ?

Rakiety balistyczne w sosnowcu ?

Czy może ładunki wybuchowe w obowdzie kalingradzkim ?

Dużo by tego wymieniać xD

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

pomyślmy o starożytności np starożytny Egipt tu macie obrazek hieroglifami podobnymi do maszyn współczesnych

egypt3dwall.jpeg

niby zostało to wytłumaczone ze było na jeden hieroglif naniesiony na drugi i po upływu lat tynk lub coś innego odpadło i tak powstały te obrazki podobne do ufo helikopter i łodzi.

inna sprawa, nie widzicie powiązania ufo, uso ,trójkąta bermudzkiego, Atlantydy, Egiptu i majów czy tylko mi się tak zdaje ze to może mieć jakieś powiązanie ze sobą

uso: jak by ktoś nie wiedział to niezidentyfikowany obiekt podwodny

Opublikowano

PS:

Zdjęcia Ci wygasły z 1szego postu na 1szej stronie, dawaj to na e-fotek.pl

Tam zdjęcia nie wygaszają w ogóle.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...