Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie pozaziemskie oraz inne zagadki

xAstronom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno są jakieś inne formy życia skoro i my jesteśmy to inni też muszą być. Kosmos jest tak wielki że pomieścił by 10 do potęgi 10 do potęgi 10 itd.. jowiszów.

jp8p35.png
Opublikowano

Moim zdaniem obcy, jak najbardziej istnieją. Nie dość, że zaobserwowali to tyle razy, to i ja nie raz widziałam takie zdarzenia na niebie. Póki my im nie zagrażamy, nie zrobią nam nic, a jak wiadomo, ufo ma bardziej rozwniętą lewą półkole co na naszej całej ziemi ma zaledwie 1% ludzi, czyli m.in. może przenosić rzeczy myślami itd.. otwierać, zamykać itp.. wszystko się kiedyś rozwiąże. Może jak już Nas tutaj nie będzie, ale przodkowie może się o to obiją ;)

@Edit

+ Naukowcy stwierdzili, iż istnieje inna forma życia, taka sama jak ziemia, czyli gdzieś też jest życie, może trochę inne, od naszego, ale jest. Miliony planet zostało jeszcze nie odkrytych, a jak mówią "ufo istnieje" zobaczycie kiedyś ;) ktoś teraz tam w górze może sobie lata i nas obserwuje, a Ty nawet o tym nie wiesz ;)

Opublikowano

Strefa 51? Ośrodek gdzie JU ES EJ pracuję nad sprzętem wojskowym najnowszej technologii. No, czytałem w gazecie, że niby mają tam ufoludka, ale jakoś mało w to wierzę. Niech rozwijają się. W końcu są potęgą militarną tego świata i jako jedyni mogą nas Polaków wyzwolić w razie inwazji Rosji.

9368_gold.png

Opublikowano

@Soczek

to jest trolling, wszystko wymyślone, żebyś się bał

oni nic z tego nie mają, ale teraz się z ciebie śmieją

Opublikowano

@Soczek

to jest trolling, wszystko wymyślone, żebyś się bał

oni nic z tego nie mają, ale teraz się z ciebie śmieją

hahah . ;d

Opublikowano

Witam! Ja bardzo interesuję się kosmosem zawsze byłem ciekaw czy jest życie na innej planecie. Jest dużo faktów że ktoś jest poza nami. Ponadto my ludzie jesteśmy jak mrówka dla kosmosu i jeśli udało by nam się porozumieć z innymi inteligetnymi istotami na świecie napewno mielibyśmy lepszą planete o ile żyją te osoby...

Opublikowano

Gdyby NASA coś przed nami ukrywało to uwierzcie, że byśmy o tym nie wiedzieli :)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

I jeszcze pewnie Fugę od Atlasa...

Skurczybyki.

(warna pewnie dostane)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Moim zdaniem to istnieją inne istoty. NASA prawdopodobnie to odkryła, lecz nie chcą straszyć ludzi. Widać co ludzie odwalają po samych filmach o zombie... A co to by było jakby się dowiedzieli o obcych. Za dużo filmów.

Opublikowano

Ta wiedzą że ufoludki atakują ziemie raz na 1000 lat ;P

Na pewno coś ukrywają ... to mają do siebie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...